30.4.2011

So long, suckers!

Vitsit et jotkut asiat tekee mut aika surulliseks tai oikeestaan vihaseks ja surulliseks! Mä ensinnäkin inhoon riitelemistä, se on niin typerää ja energiaa hukkaavaa touhua ettei se oo ees kannattavaa ja vielä enemmän mua inhottaa perättömät jutut ja että laitetaan sanoja toisen suuhun! Puolituntemattomat ihmiset tuntuu tietävän mun ja Jossen parisuhteesta enemmän kun me itse, tää on varmaan niin tuttua muillekkin?  Yleensä mä sivuutan paskapuheet kokonaan, koska itehän sitä tietää mitä on tehnyt ja miten menee! Tänään kuulin, että Josse olis sanonu yhelle puolirandomille kun olin hakemassa kaljaa (hahaa, juttu kusee jo siinä että en oo raskaana ollessani juonu saatika hakennu bissee) että ollaan yhdessä pelkästään tulevan vauvan takia!?  Siis jaksaako ihmiset ihan oikeesti keksii muitten kustannuksella tollasta kuraa?! Jossella meinas puota silmät päästä kun kuuli että ois sanonu muka jotain tollasta! nyt vois melkeen jo heittää LMFAOT! Ja tadaa kattokaas tässä me vaan yhdessä ollaan jo kohta kolmatta vuotta, kaikkee se parisuhdekin kestää! "lapsen takia ei kannata jäädä huonoon suhteeseen" totta tuokin, mutta eihän meillä oo huono parisuhde :DD Mä oon kyllä sellanen että kiihdyn nollasta sataan sekunnissa ja lauon törkeyksiä ja Jossehan se aina ensimmäisenä saa kuulla kunniansa, vaikka ei syyllinen mun ärtyneisyyteen oliskaan, voi toista <3 

ON SE JÄNNÄ! 

tämäkin kuva on oikeesti feikki

Se vähän erilainen vappu!

HÄH? Käytiin käveltiin ohi siellä "vappu tapahtumassa", hohhoh olihan siellä kaikki 2 pappaa myymässä luultavasti vanhoja kalsareitaan ja rikkinäisiä kalaverkkoja! Me siis skipattiin koko hässäkkä, ei ollu ihan sitä mitä odotettiin. Hengailtiin pari tuntia Graanilla ja en oo ehkä ikinä kolunnu niin tarkasti hyllyjä, mikäs siinä ku pojat veti unta palloon!

Tää päivä ei mennyt muutenkaan ihan niinkun oli suunniteltu, tarkoitus oli käydä saunassa, syödä hyvin yms. Mut Josselle tulikin kesken ruoanlaiton puhelu töistä, että pääsiskö aikasemmin ja se on nyt siis 12 tuntii töissä, jippey! Mut ihku Josse oli tehny mulle yllärin kun oltiin ulkona, ommmnomm vihanneshässäkän ja dipin, joten tää ilta meneekin sen kupposen kanssa seurustellessa <3


GLADA VAPPEN!!! Hela natten med bara vatten :)

Alkukesän suunnitelmia

Nyt on Hannalla ja Jossella kivat suunnitelmat kesäkuun alulle, kiitos rakkaan serkkuni ja hänen avokin! Lähdetään juhlistaa serkku-boijjaan synttäreitä Mäntyharjulle mökille, eipä siistii :)) Vanhoja kavereita, ruokaa, juomaa, musiikkia, fiilistelyä.. Vähän tällästä on odotettukkin! Whiiii siel on puljupaljukin, kivaa mennä lillumaan sinne raskauden jälkeisen massupussin kanssa, kanssaolijat varmaan nauttii näkymästä,haha!

Teinivuosina järjestettiin kavereiden kanssa tosi usein tällaisia mökkibileitä, niistä on jääny ihan hyviä muistoja mm. aivotärähdys, hajonneet poltetut huonekalut, draamat ym. Kyllä nyt voi hymyissä suin muistella tollasia, lähinnä naurattaa millasta touhua se oli! "Lähdettiin norskille ja sieltä Oravii..Mökki 5, kännissä, kaikki tanssi takanpäällä, alettiin Tuomaksen kaa seukkaa <3" - Hannan päiväkirja joulukuu 2005 :DDD Ai mikä teini?? Olihan mulla ikää kumminkin 15 vuotta, siis tosi kypsä tyttö!

Onneks parhaimmat valokuvat on hukassa tai paperiversiona!!


28.4.2011

Vappu?

Onkos teillä rakkaat blogi lukijani minkälaisia vappu pläänejä? Meillä on ainakin, siis niin überit ettei mitään rajaa, ootte kaikki varmaan törkeen kateellisia??!! Elikkä Josse on perjantain sekä lauantain duunissa ja me hengaillaan tönttösen kanssa kahdestaan. On meillä kumminkin jotain suunnitelmia lauantaille; täällä meidän huudeilla järjestetään vappurieha, tarjolla on makkaranpaistoa, kirpputoria, pieniä ohjelmanumeroita yms. Ei maksais kirppispöytäkään kun 5 € mikä on mun mielestä kyl aika vähän, mä oon vaan tosi huono hinnoittelemaan tai ylipäätään luopumaan mun vaatteista tai muista tavaroista, omat on niin tärkeitä mut Jossen jotkut rojut menee aina suosiolla varastoon tai mielellään suoraan roskiin vähän oon kauhee!!, tiedättekö sillon kun tavattiin pitkästä aikaa uudestaan ja järkättiin mun kaverin kanssa sille ylläri ja siivottiin sen kämppä kun oli itse intissä nii sieltä löyty niitä leipäpussin valkosia "pussinsulkijoita" jäätävä nyssäkkä valehtelematta koko leipäpussin kokonen läjä,  koska niitä kuulema voi tarvita!???haloo onks valoo?? Takaisin asiaan...Me napataan Noora ja pikku-Josse messiin ja mennään kurkkimaan riehaan löytyiskö sieltä mitään kivaa :)

Viime vappu menikin sit vähän erilailla, sillon kun oli vielä.... villi ja nuori... hahaaaa puhuu neiti 21wee.




27.4.2011

Pienen pojan isot ilot




Äidit suuret ilot löytyiskin sitten Jylhän Tiinan liikkeeltä, mutta ne taitaa jäädä haaveeks ainakin siihe asti ennen kun voitan lotossa tai sitten joku vapaaehtoinen haluaa ne maksaa, anyone? Jotkut varmasti ajattelee että turhan päiväisiä kauneusleikkaukset ym. mut omasta mielestä ihminen saa muokata itteensä jos siltä tuntuu ja kokee sen mukavaks ja uskokaa vaan että minä kokisin! :)) Miljoonia odotellessa, no okei kelpaa vaik 10 000 aluks! Eikä kyllä yhtään mun silari ym. kuumeita paranna se, ettö odotan joka päivä kun kuuta nousevaa kello puol ysiä, että Tiinan ohjelma alkaa!

6 draculaa jalassa!

Eilen lähdettiin Nooan kanssa dösällä ekaa kertaa kahdestaan ja kivuitta me siitä myös sujuttiin, mulla on aina vaan jostain syystä hirmu epävarma olo kun matkustellaan rattaiden kanssa, joo ja sit sattu hassu törmäys pysäkillä, yks Keravalainen kaveri sattu kävelee siitä ohi ja sovittii et tulee illalla meille kahville, siis tää tyttö on enemmän Jossen kavereita mut silti,vähän kivaa törmäillä tuttuihin??!

Päivä menikin siinä et käytiin Sallan ja vauvojen kanssa köpöttelee Gigantilla, juotii kahvii ja höpöteltii, muuten normipäivä kun muutenkin mut eipähän tarvii itekseen jutella tai aina vaan Nooan kanssa, se on viel kieltämättä vähän tylsää kun keskustelu on aika ykstoikkosta eikä Nooa yleensä edes vastaa mulle ku kysyn jotain,epäkohteliasta?! Mä onnistuin saamaan itelleni jäätävät rakkulat jalkaan tolla gigantin reissulla, mulla oli sellaset gladiaattori tyyliset kengät jalassa joita käytin myös viimekesänä eikä sillon kyllä tullu mitään?! Alan tosissaan epäilemään että mun kanootti kasvo raskauden aikana, koska jotkun muutkin kengät hiertää ja tuntuu pikkasilta,BUU!



Ulkona on kyllä jo tosi kivan näköstä, mä oon tehny seurantaa nimittäin lauantaina ei ollu viel puissa mitään ja nyt päivä päivältä aina vaan jotain enemmän, koivuissa näkyy jo lehdennuppua, vai miten se sanotaan?! :D Ystävämme ampparit on myös saapuneet, vitsit et mä ihan oikeesti inhoon niitä sydämeni pohjasta! Naapurin setä vielä rupes pätemään kun marmatin niistä kaverilleni tossa pihassa; "Einstein on sanonut että kun ampiaiset kuolee,seuraavaksi kuolee luonto ja sit ihmiset", saattaa hyvinkin pitää paikkaansa mut mä ainakin haluun noista meidän partsiamppareista eroon. Hei ja mun parveke projekti on edistyny jo jonkin verran, laitan sitten kuvaa kun se on kokonaa valmis,mut siihen menee vielä hetki kunhan päätän mitä kukkia sinne haluan (lue: helppohoitoisia,mielellään muovikukkia)..

25.4.2011

Kevättä rinnassa

Eilen oltiin Pappalassa koooko päivä, oli kyllä taas parhautta! Syötiin kevään ensimmäiset grillimakkarat, pojat laitto meidän autoa ja Nooa nautti huomiosta, niin ja näin myös hyttysiä! Noukka ei oo ikinä nauranu niin kovasti ääneen kun eilen, Iiris-täti oli hirmuisen huvittava :) Oli päivässä myös vähän huonoa, nimittäin mua rupes aamulla kauheesti itkettää kun Josse oli myllänny Nooan vaatekaapin ja vähän suututti, itkin oikein vuolaasti, TÄ? Illallakin mua vielä itketti, se ei tosin johtunut vaatekaapista, vaan siitä että Idolsin jakso oli tosi surullinen :( Voi niitä pieniä Haitilaisia sekä Kambodzalaisia,varsinkin se yksi jalkapalloilia poika vallotti mun sydämen,nyyh :(

ÄIJÄ

 illasta sattu hauska juttu kun istuskeltiin Jossen kanssa parvekkeella, kerroin että näin perjantai-iltana tähdenlennon ja tiiättekö et samalla kun sanoin tuon lauseen lensi taas yksi tähti mut se oli vihertävä ja ei menny kun muutama sekunti niin lokit alko huutamaan ihan älyttömästi, mitä ihmettä tapahtu? Varmaan joku meteoriparvi oli meidän yläpuolella??!! Aika vänkää!

ps. oliko munarikas pääsiäinen?

23.4.2011

Korvani sanoo shhhhhhh

Tää päivä on oikeesti ollu tosi kiva! Jossen iskä ja mummo kävi Nooa ihastelemassa ja käytiin hakemassa se sohva ja ne tuolit, ne on tosi maukkaat ja tekee tästä olkkarista valoisan ja isomman näköisen eikä se hinta tosiaan ollut päätä huimaava,olen tyytyväinen.

eipäs oikein pääse oikeuksiin sotkun keskellä ja värikin näyttää erilaiselta kun luonnossa
 

Mut jos mä nyt kumminkin valittaisin ees vähän! Amox-antibiootti on alotettu eikä vielä vaikuta yhtään, mua kiukuttaa se ihan sikana bikoos oon nyt 4 päivää kuunnellu tätä suhinaa ja alkaa pikkuhiljaa olee kiintiö täys,sätänä. Mullahan on myös tämä rakastettu astma ja nyt se on pahimmillaan, saat olla koko ajan henkimässä piippua että happi kulkis ees vähän mut onneks pieni helpotus on kumminkin se, että ainoa suunta tästä on ylöspäin.

Nooa on ollut tänään mahtava, toinen kiherteli papalle sen minkä kerkes ja illastakin oli vielä tyytyväinen, viihtyi jopa reilu puolituntia leikkimatolla itekseen, söppänä <3

22.4.2011

Nooan pääsiäisvirsi suruvirsi

Ja mikähän mun varpaita noin jammailuttaa?!

JEPA

Meneehän ne päivät näinkin että istut 3 tuntia päivystyksessä oottamassa omaa vuoroa, kaikenkaikkiaan menikin se 2min ku tohtori tutki korvan ja kirjotti reseptin, ei hitto että syletti. Ensinnäkin paikka oli täynnä romaneja (mulla ei mitään niitä vastaan ole,mut voin kertoo että ääntä lähtee kun koko suku on kokoontunut paikalle veljen pojan tyttären äidin flunssas takia,TOU!!) toiseksee 2 ihan sairaan ärsyttävää kakaraa kilju mun korvan juuressa ja niitten äiti ei voinu kieltää riekkumasta, muutkin odottelijat jo pöyritteli silmiään niiden käytöksestä ja arvatkaa vaan särkikö korvaa se huuto muun säryn päälle?? Kolmannekseen siellä oli kaks veristä nistiä, huhheijjaa niin ja ne pennut nutjus siellä pitkin lattioita ja leikki niillä narkkareitten juomalaseilla, HALOO?? Kaiken kukkuraks apteekit oli menny kiinni tai siis se yksi päivystävä apteekki koska tänäänhän on pyhäpäivä, että oikein kivaa pitkäperjantaita kaikille sarkasmia!!!

21.4.2011

Munaisaa päästäistä,eikäkö...

Itse en pidä pääsiäistä oikeen minään, samanlaisia päiviä kun kaikki muutkin, paitsi että nämä päivät tulee olemaan lämpimiä tai ainakin Pekka Poudan mukaan! Meillä on viikonloppuna hirveesti ohjelmaa ja vähän mä nautin! Millonkohan viimeks ollaan perheen kesken tehty jotain? Nyt tämä asia korjataan.. Jossen faija,sisko ja mummo tulee meille, Mummo 80 vuotta on aikamoinen mamma, saas nähdä mitä hän tällä kertaa keksii? Aiotaan myös viettää paljon aikaa ulkona ja ottaa chillisti! Lauantaina tapahtuu myös muuta kivaa, mä löysin tänään huuto.netin kautta niiiin tyylikkään sohvan ja siihen 2 tuolia, vitsit ja kaupat tehtiin, nämä kaikki kolme tuli maksamaan 70 euroa, kyllä 70 euroa, mistään ei saa niin halvalla melkeimpä mitään!! Olen todella tyytyväinen löydökseeni! Kuvia meinaan kyllä laittaa heti kun ihanuudet on asettuneet lattiaan! :)

ÄSH, tosi ärsyttävää on se, että mulle lävähti korvatulehdus eikä päivystys suostu edes ottamaan näytille "aikuisen korvatulehdus ei ole päivystyksen asia, syöt särkylääkettä ja elimistö korjaa tulehduksen,tulet sitten jos kuume nousee" jo on kumma juttu, mitenköhän se kuumekkaan pääsis muka nousemaan jos vedän päivässä 4x1mg panadolin??!! Nooallakin rähmii silmät :/ Toivottavasti pienelle ei ole tulehdusta tulossa, jostain luin että flunssan jälkioireena voi olla silmäongelmia mut ei kait ne nyt melkein viikkoa kestä,tietääkö kukaan fiksu?? Nooa on myös keksinyt itselleen sellaisen murheen kuin iltakilarit, huutokonsertti alkaa yleensä puol 8 maissa ja päättyy 8 jälkeen jolloin käydäänkin jo unipuuhiin!


Postiin olikin sopivasti saapunut nellyn paketti, jossa oli mulle ja Josselle kummallekin jotain uutta kivaa, ei ehkä niinkään tasapuolisesti, mut sai Josse ton paidan lisäks kahdet uudet kengät :) Kaikista en jaksanu kuvia näpsiä, koska paketissa oli myös perus leggareita eikä ketään sellaset kiinnosta. Niin ja Jossen kengät on nyt ihan asia erikseen.


Mutta tosiaan munarikasta pääsiäistä!! :))

20.4.2011

Kun vastuu kasvaa

Äitiys on tavallaan aika pelottavaa! Ensimmäiset viikot vahtaat pitkin yötä hengittääkö lapsi, saako tarpeeksi maitoa, riittääkö maito, onhan kaikki nyt hyvin?! Seuraavaksi pähkäilet kehittyykö hän motorisesti niinkuin pitäisi? Astma, mahdolliset allergiat?

Entäs lapsen tulevaisuus? Kuinka pienestä saadaan kasvatettua tunnollinen ja tasapainoinen ihminen, eihän hän vain ala liikkumaan huonoissa porukoissa? Mites tupakanpoltto, itse aloitin nuorena mutta kukapa vanhempi haluaisi, että oma lapsi pilaa terveytensä? Harrastukset, koulu, koulukiusaaminen?

Teini-ikä pahin ikä, mä olin teininä (12-14v.) ihan kauhee, milloin olin kateissa, milloin mua etsitttiin kissojen ja koirien kanssa, millon olin kotiarestissa? Mutta kyllä musta on tasapainoinen ihminen tullut, koulut on käyty, töitäkin on ehditty jonkin verran tekemään, on jatkosuunnitelmia koulunsuhteen, ystävät ovat kultaakin kalliimpia puhumattakaan perheestä! Tavotteita pitää aina olla, oli ne sitten hyviä tai huonoja, aina on vara parantaa! Olen myös tullut siihen tulokseen, että omat perhetaustat vaikuttaa omaan nykyiseen elämään ja lapsen kasvatuskriteereihin! Esimerkkinä voin antaa sen, että muutamat tutut joilla perheessä ei ole välttämättä pyyhkinyt kauhean hyvin niin ei nämä tapauksetkaan järjin fiksuja/tasapainoisia ole, elämänarvot poikkeavat paljon omastani, mutta niihin en lähde puuttumaan. JOKAINEN PÄÄTTÄÄ OMASTA ELÄMÄSTÄÄN?!

Päivä kerrallaan, niinhän se menee, mutta kyllä tällaisia asioita tulee väkisinkin mietittyä! Onko teillä muilla äideillä samanlaisia mietteitä tulevasta?

19.4.2011

Parveke kesäkuntoon?!

Mä olen aloittanut tänään uuden projektin nimeltä "kesäpartsi",homma alkoi niin että aloin vain katselemaan uusia juttuja, viimekesänä oli jo tarkoitus tehdä parvekkeesta mieleinen, mutta mähän oksensin koko kesän niin ei siinä paljoo ehtiny sisustusjuttuja miettimään korkeintaan uutta wcpönttöä/yrjö-ämpäreitä... Mutta nyt minä otan tämän oikein asiakseni! Visioita olis vaikka miljoona mut rahaa ei ees sitä puolta miljoonaa, siitäpä sain idean että askartelen-paskartelen itse jotakin kivaa esim. parvekkeen pöydälle jonkun rätin mut katsotaan toteutuuko tämä minun käsilläni vai passitanko äidin ompelukoneen ääreen :)) KESÄ ON JO OVELLA!!!!

parveke tällä hetkellä
Voi veljet eksyin kelan sivuille ja vastaan tuli 2011 äitiyspakkaus, mun mielestä kivempi minkä ite sain (2010).
Mut jos 2010 pakkauksia jaetaan arviolta toukokuun loppuun, ensivuonna on sama tilanne ja saatan hyvällä tuurilla saada 2011 malliston! Huomaatteko, suunnittelen jo toista lasta :D HUOM! Minä suunnittelen :D
Kyllä pari viikkoa sit kun laitoin pieniä vaatteita pois sanoin Josselle että "tuleehan nää vaatteet kumminki parin vuoden päästä takaisin" Josse tokas että "niin" ja väitti sen jälkeen että sano "niin-KÖ", annettakoon tämä puhevika anteeksi!

2011 äitiyspakkaus

18.4.2011

Soini voi työntää jytkyn hanuriinsa!

Mut ei siitä sit enempää.. Mennään suoraan iloisempiin asioihin tai no surullisiin sittenkin; me ei päästy tänään ulos, koska oli ihan törkee tuuli ja olin ihan varma et oltais lähdetty lentoon ihan tosta noin vaan! Mun piti ihan mummille soittaa ja varmistaa että uskallanko laittaa Nooan partsille ottaa unosiaan ettei tuuli vaan vie sitä mukanaan :/ meillä on nimittäin niin kyny hissi että rattaat ei mahdu sinne ja oon keksiny oman uni-patentin ja se tulee tässä: Laita vauva kantokoppaan ja kanna olkkariin,seuraavaksi yhdistä kaksi (2) parveketuolia ja aseta koppa tuolien väliin tukevasti, laita harso "kopankaareen" pyykkipojilla pimentämään pienen unia, sulje vain toinen parvekkeen ovista ja avaa tuuletusräppänät jotta kuulet mahdolliset vinkumiset ja näin takaat lapsesi monen tunnin turvallisen unen! Yleensä me siis käydään eka reilun tunnin kävelyllä jonka jälkeen poika lähtee "jatkoille" parvekkeelle! Aika kätsyy!


Tän päivän ehdottomasti parhain asia on tämä meidän uusi perheenjäsen nimeltä compaq CQ56 <3 Meidän vanha pöytäkone oli viittä vaille valmis hajoamaan, pari kertaa se tilttas niin pahasti ettei meinannu enään itteään startata, sillon mua otti nimittäin pumpusta ja lujaa, kaikki meidän 2000 kuvaa olis hävinny/jääny jonnekkin uumeniin. Joka tilttauksen jälkeen mä vannotin että "nyt minä kyllä siirrän nämä meidän kuvat tikulle niin on ainakin tallessa" ja joka ikinen kerta kun se sitten tilttasi rukoilin että kumpa kone jaksaisi vielä kerran lähteä käyntiin! Nyt lopputulos on se, että n. 10 min sit sain kuvat siirrettyä tikulle ja ne ovat vihdoin turvassa!!!

kuva googlesta

 On tässä päivässä paljon muutakin hyvää esim. mun uudet vaatteet(saattehan varmasti musta hirmu pinnallisen kuvan??Toiv. ette)! Josse osti mulle ihan perus leggarit, topin, ja pari t-paitaa :) Kyllä ne uudet kuteet aina vähän mieltä piristää, vähän kyllä harmistutti kun Joos ei löytäny itelleen mitään :(

ylempi ginasta (9,90€) alempi vero modasta (4€)

17.4.2011

Vauvoja sielä, vauvoja täällä

Jopas oli vauva-täyteinen viikonloppu niinkun voi jo otsikosta päätellä!
Perjantaina käytiin Noukan kanssa moikkaamassa pientä pientä pikku-serkkua, Kaarle-poikaa jolla ikää 1 kk! Ihan uskomatonta miten nuo pienet kasvaa, aina puhutaan et kylläpä ne kasvaa nopeasti mut en mä nyt aatellu että se ero on noinkin suuri 1,5 kuukauden ikäerolla :o

Kaarle-pikkuserkku <3
 
Eilen oli Hanna-päivä, jätin pojat kotiin ja käänsin polosen nokan kohti Savonlinnaa. Voi eikä miten pieni mykkyrä siellä köllötteli ihanan tädin kainalossa, niiiiin pieni tyttö <3 Ikää pikku tipusella vasta 5 päivää! Ensimmäiset puol tuntii meni vaan sössöttäessä ja ihaillessa uutta ihmistä kunnes uskaltauduin ottamaan ees syliin! Onko Nooakin ollut niin pieni?! Nyt vieressäni pötköttää kohta kolmikuinen minimonsteri! Kyllä mä olen sitten onnellinen noista pienistä ihmeistä, kuinka pienestä se uus elämä sitten alkaakaan?

Kapteeni Karjalaisen tytär <3

Tää päivä menikin sitten vähän isomman vauvan synttäreillä nimittäin pikkuveljeni Samun! pikku-Tau täytti jo 3 vuotta, yhä edelleen mä hämmästelen mihin tää aika oikein häviää?! Me ostettiin Emman ja Mikon kanssa kimppalahjaks tosi magee autoreppu jossa on pyörät alla, pitäähän pikku-jätkällä oma reppu olla! Syötiin ittemme ähkyiks ja seurusteltiin synttäriporukan kanssa! Itseasissa aika hauskaa on se, että Samun yksi kummeista on mun kaveri johon äiti on tutustunut minun kautta muutamia vuosia sitten ja synttäreillä oli sekä Emmakko johon äiti on myös tutustunu mun kautta,hassua eikös?! Paljon onnea Tau 3 wee <3

juhliin hop!
 Herkkuja omonomomm!! Samu halus Nooan pullon jämät! Sissille rakkautta ja samulle myös <3


Huomenna alkaakin uusi viikko ja uudet kujeet! Nati nati!!

16.4.2011

Kymmenen sitä ja yhdeksän tätä

KYMMENEN ASIAA, JOITA VIHAAT YLI KAIKEN:
1. Typeriä ihmisiä
2. puhetyyliä "Miä ja Siä"
3. Totuuden kiertämistä
4. Astmaa
5. sylkemistä
6. Jos sanotaan vittua kokoajan
7. itteäni sillon kun oon ilkee
8. Haisevia pieruja
9. itseruskettavan hajua
10.Jos joku puhuu päälle


YHDEKSÄN ASIAA, JOTKA OVAT OMINAISIA SINULLE/LUONTEELLESI:
1. Itsekäs ja itsepäinen
2. Supersosiaalinen
3. siisteysfriikki
4. pälpättäjä
5. adhd
6. innostuva
7. toimia hetken mielijohteesta
8. äkkipikainen
9. Ihana minä <3

KAHDEKSAN TAPAA VALLOITTAA SINUT JA SYDÄMESI:
1. Jos tulee toimeen perheeni kanssa
2. Hyvä huumori
3. Hipsutus
4. Huomioon ottaminen
5. Saman tyyliset jutut kun itselläni
6. Tykätä musta sellaisena kun olen
7. Ihanat hampaat
8. Rahakin on ihan kivaa

SEITSEMÄN ASIAA, JOITA TOIVOT TÄLLÄ HETKELLÄ:
1. Kesää
2. Lottovoittoa
3. Että Nooa ei sairastu astmaan tai mihinkään muuhun sairauteen
4. Vois muuttaa isompaan asuntoon
5. Että mun jotkut kaverit pitäis enemmän yhteyttä
6. Saada vielä joku toinen ammatti
7. Josse olis joskus perjantai illat kotona eikä töissä :(

KUUSI ASIAA MITÄ TEET ENSIMMÄISENÄ KUN HERÄÄT:
1. Katson puhelinta
2. Otan Nooan viekkuun
3. Toimin lypsykoneena
4. Keitän kahvit
5. Aamupesut ja pisut
6. Meen tietokoneelle

VIISI IHMISTÄ KETKÄ TIETÄVÄT ENITEN MURHEITASI?
1. Äiti
2. Isi
3. Josse
4. Pepita ja Tate
5.Sukulaiset, lähinnä äitin muutama sisko


NELJÄ ASIAA, JOISTA OLET RIIPPUVAINEN:
1. Puhelin
2. Hiilihapot
3. Uudet vaatteet/tavarat
4. Nooa ja Josse + muu perhe <3

KOLME KAUNEINTA ASIAA, MITÄ SINULLE ON SANOTTU:
1. Rakastan sua
2. Kohta susta tulee äiti
3. Terve poika (synnytyksessä)

KAKSI ASIAA MITÄ PELKÄÄT ENITEN:
1. Läheisten menettäminen
2. Maailmanloppu

YKSI TUNNUSTUS:
1. Kaivan nenää kun imetän :DDDD LOOOLLL!

15.4.2011

Moi mä oon Hanna!

Aloitetaampa perusteellisesti, elikkä olen Hanna kohta 21 vuotta ja synnyin Varkaudessa Äidin ja Isin tekeleenä  luonnollisesti. Me asuttiin muutama vuos isin kanssa kunnes muutettiin Enonkoskelle äidin kanssa kahdestaan, hetken kuluttua sain pikkuveljen ja minulla oli kaksi isää, sitäkös kaverit sitten ihmettelivät miten se on mahdollista ja vieläpä puolikas isä, häh? Siellä mä oikeastaan lapsuuteni vietin kunnes täytin 7 vuotta ja muutimme jälleen, tällä kertaa kohteena oli Mikkeli!

kaverikuva -97

Mikkelissä me ei asuttu kovinkaan pitkään, koska äiti sai miltei heti fyssarin paperit ja muutimme jälleen enkä voi kyllä sanoa että paikkakunnat paranivat entisestään, NOT! Pertunmaa, c'moon onkohan siellä 1000 asukasta? Mähän olen aina ollut supersosiaalinen persoona ja sain hyviä(kin) ystäviä heti, vissiin ihan niin hyviä etten tunnistais enää ketään pertunmaan "kavereista" jos kävelis vastaan, eikun eipäs, onkin yksi poikkeus nimittäin Salla mut en osaa laskee häntä pertunmaalaiseksi koska paremmin tutustuttiin vasta Mäntyharjulla! Huomaatteko, me muutettiin vielä ja vielä ja vielä.

Totta tosiaan, Mäntyharju! Sinne me sit jumahdimme moneksi vuodeksi ja siellä mä jopa tykkäsinkin asua ennen kun iski pahin teinivaihe ja halusin muuttaa takaisin isäni luo koska kapinoin rajusti äitiä ja äidin pelisääntöjä vastaan, mutta siitäkin mä selvisin! Mäntyharjusta mä sain mun ihanimmat ja parhaimmat kaverit ja tadaa siis mullahan on lapsi mun lapsuuden kaverin kanssa mut palataampa siihen myöhemmin (valitettavasti mulla ei ole hurjimmista teinivuosista kuvia koska se kone pimahti jossa kuvat olivat, ja ehkä parempi näin :')

Niin se elämä vaan viskelee ja seuraavaks se viskas mut takaisin melkein lähtöpisteeseen nimittäin Savonlinnaan, ja nyt jos saisin päättää että muuttaisinko vai en, niin en todellakaan mutta mistäs 15 wee tyttö olis tienny että ei poikaystävien perässä kannata juosta! Savonlinnassa viihdyin kaikenkaikkiaan 2,5 vuotta, kävin vähän koulua ja nautin täysikäisyydestä (olin jo hieman rauhoittunut aikaisemmasta). Mua nykyään oikeen ärsyttää ajatella joitain niitä ihmisiä, hitto miten sisäsiittosta touhua mut on mulla muutamalle kivalle paikka sydämmessä <3 Mä en ees oikeestaan enempää jaksa selittää kyseisestä paikasta, jos asuisitte siellä ymmärtäisitte miksi (Sini enkä sano tätä pahalla sulle :D)

jep

Mulle rupes riittämään se asslinnan touhu joten pakkasin kimpsut ja kampsut ja muutin äidin helmoihin takaisin, siellähän sitä sit oltiin, Äiti ja uusi mies, kaks pientä lasta (1w ja 2 w), Hanna ja pikkuveli Jesse nii ja muutama katti! Talvi meni riekkuessa ja välillä taisin tehdä töitäkin paikallisessa kuppilassa. Jatkoin myös mun opintoja Mäntyharjussa työharjoittelulla, niinkun olen jo varmaan miljoonaan kertaan maininnut että Savonlinnasta oli päästävä pois, siksi tämä järjestely! Loppuenlopuksi sain tarjoilija-koulusta paperit 3½ keskiarvolla joten ei se ihan perseelleen voinu mennä!Valmistuttuani vietin alkukevättä Helsingissä ja olin varma että mun paikka olis ollut sielä, kämpät ja työpaikat oli hakusessa mut sit sattui jonkinmoinen käänne?!

Lähdin käymään Mäntyharjulla töissä ja tapasinkin pitkästä aikaa vanhan tutun n. 4 vuoden takaa, nimittäin Jossen ja siitähän se ajatus sitten lähtikin, kyllähän sitä aluks mietti että no jaahas mitähän tästä sit tulee kun ei kumpikaan oltu kovin parisuhde-tyyppiä, mutta tätä siitä sit tuli :) En väitä että tässä oltais ruusuilla tanssittu tää pari vuotta, ei ollenkaan mut niin sitä huomaa että ei kannata pikkujutuista luovuttaa!

Kevät Helsingissä

Ja silloin joskus..
Jossella alkoi Mikkelissä koulu ja sinniteltiin Mäntyharjussa vielä joulun yli 2010 ja päätettiin muuttaa kaupunkiin, eiköhän Mäntyharjukin oltu nähty! Mä jatkoin töitä Mäntymotellilla vielä hetken kunnes löysin parempaa Mikkelistä ja tilanne helpotti, ainakin henkisesti!
Kesäkuun alussa huomasin että jotain olennaista puuttuu nimittäin jokakuinen naisten riesa! Testin tehtyä todistimme sen että pullat olivat uunissa, pulla nimeltä Nooa on n. 3kk ja hyvin ihana poika niinkuin olette varmaan huomanneet?! Kylläpä mä olen onnellinen tyttö <3





Sellanen Hanna! Teksti on yhtä sotkua mut koittakaa saada jotain tolkkua!

Kivat viikonloput :) 

14.4.2011

Kuka väitti että äitiys karkoittaa kaikki kaverit?

Mulla on ollu sika kivat viimeset 3 päivää, aikuisen ihmisen seura tekee kyllä ihmeitä! Tiistaina Minttu kävi viihdyttämässä mua ja Noukkaa, leivottiin sämpylöitä ja puhuttiin tyttöjen juttuja! Pyysin Minttua myös tuomaan mulle ginasta muutaman paidan (se siitä ostokiellosta) mut ne ei miellyttänytkään mun silmää. Hahahhaaa Minttu oli kumminkin ollut sen verran fiksutyttö ja ostanu mulle yhden toisen paidan mikä on niin kaunis sekä hyvä imettämiseen ja hintakaan ei ollut ihan kauhee, joten annan tämän ostolakon rikkomisen itselleni anteeksi ja toivottavasti myös Jossekin antaa, olenhan sentään tyttö :)

4,90€ + Minttu%Nooa
Eilinen ja tää päivä on mennyt täysin touhuillessa toverini Emman kanssa! Eilen käytiin kaupungilla höntsimässä ja ettimässä Emmalle uusia kuteita ja ihan totta, oltiin Nooan kanssa pelkästään makutuomareina, en ostanut en sitten yhtään mitään, pisteet siitä! Emma ostikin sitten ihan urakalla ja pakko myöntää et olihan se aika inhottavaa kattoa vierestä ja pitää näppinsä erossa ihanista vaatteista jotka suorastaan huusi: OSTA MINUT!  Illalla mentiin viellä istuskelemaan vanhan kaverin luokse ja tultiin vasta 10 jälkeen kotiin, kyllä olis ollu vielä vaikka kuinka paljon juteltavaa mutta joskus on pakko myös nukkua! Mä oon kyllä niin onnellinen tuosta minun miehestä kun se antaa mulle myös omaa aikaa aina kun vain tahdon <3

Tänäänkin oli kiva päivä, aamulla oli Ukko-Nooan neukku ja poika oli kasvanut taas huimasti, mitat: 5950 g, 58,5 cm. Pituus meni normikäyrillä ja paino öhhmm.. edelleen yläkäyrillä! Meidän neuvola-täti on ehkä parhain kun niin aina kehuu meitä kuinka ollaan reippaita ja Nooa on niin suloinen, väkisinkin tulee hyvälle tuulelle kun tietää tehneensä maailman ihanimman vauvan! Iltapäivästä käytiin koluamassa yks kirppari läpi mut ei sielä oikein ollut mitään, hahaa paitsi ostettiin kummatki semi-kuumat miessytkärit ja Jossellekin vietiin tuliaisiks naisversio!

Emman ostokset Noukalle sekä kirpparilöydöksiä

12.4.2011

Kaikella ne palkitseekin!

Aamulla kun herättiin Noukan kanssa niin postilaatikosta oli puonnut s-ryhmän asiakasomistajalle vauvan johdosta pikkulahja enkä mä ees tiedä mikä se on, eka pitää täyttää joku lappu ja sit sen vasta saa ja vähä mää petyn jos se ei oo rahalahjakortti tai joku muu rahaan liittyvä, en ainakaan yhtään vammasta pehmolelua halua tänne pyörimään! Sitten oli tullu myös hennesille -50% alelappu vauvanvaatteeseen (ihan hyvä vaan ettei aikuiselle,koska mulla on "vaatteidenosto-kieltokuukaus" menossa??mut sitä ei lasketa että minttu tuo mulle ginasta pari paitaa meille tullessaan,mut noh noh eipäs pompita aiheesta) joo ja sit tuli viel kaksplus lehti, siinä olis ollu hyvä tarjous 5kk 20€ mut oli niin tyhmät tilauslahja-valikoimat että jätin välistä ja sitäpaitsi vauva-lehti on mun mielestä hyvempi! :) Vähän oli kiva saada tollasia ylläreitä!


Maanantai oli aika hurja päivä! Mun täti sai pienen tytön eilen aamulla (rv42+2) ja se oli hurjaa touhua se, mut en viitti puhua siitä enempää, koska se on hänen yksityisasiansa mut sen voin sanoo et oli aika pelottavaa ja pulssi oli koko suvulla ainakin miljoona! Ja mä ainakin aion lähteä tällä viikolla Savonlinnaan kattomaan sitä pientä ja hänen äitään <3 Mähän olin jo viikonloppuna menossa,mut pamahin kipeeks ja se vauvan käynnistys ei tosiaan menny ihan niinkun olis pitäny!

11.4.2011

56 neliötä meidän kotia!

Nyt sain napsittua luolastamme hyvät kuvat ja aion kertoa jokaisesta huoneesta plussat sekä miinukset ja tässä ne tulee:

eteinen
+ Tilava
+ kaksi hyvää kaappia jonne survoa kaikki turha
- Takkinaulakko tekee eteisestä hieman törkyisen
- Naapurien (ovat venäläisiä) ruokien hajut tulee selvästi eteiseen enkä todella ymmärrä mitä ruokaa ne tekee,sillä haju on ihan karsee!

wc
+ tilava
+ paljon kaappeja
+ pentikin matto ja suihkuverho
- ei saunaa
- toi tyhmä kuviointi hanan ja peilikaapin välissä

käytävä??
+ Iso peili
+ hyvä paikka meikata
- turha, noiki neliöt ois voinu olla olkkarissa

makkari
+ kivan näköinen
+ oma unipaikka <3
- liian vähän (5) kaappeja, Josse vois antaa mulle omasta kaapista ees pari hyllyä lisää!
- Venakkojen mölyt kuuluu liian selvästi
- ikkunalauta aina pölyssä

olkkari
+ ihan kivan näköinen myös
- pieni
- tyhmä tietokoneen rohjake sekä sen pöytä
- toi sohva mikä näkyy, Jossen sohva on kivempi!
- toi lamppu missä  ei oo ees sitä kupua, en oo jaksanu (lue:kerenny) heittää pois??!! :D

keittiö
+ äidin keittiö on kodin <3
+ valoisa
+ sopivan kokoinen
- ei tiskikonetta
- niin tyhmät boordit katon rajassa ettei kehannu ees kuvaa ottaa
- liikaa kaappeja
- jääkaappi aina tyhjä
- Jyskin hutera keittiönpöytä

kokonaisuus
+ halpa vuokra
+ hyvässä kunnossa
+ ei tartte muuttaa ainakaan vuoteen mihinkään
- outoja naapureita
- ghetto-alueella
- ei keskustassa

9.4.2011

Oldies Goldies!

Tultiin Nooan kanssa äitille Sissin ja Samun vahdeiks ja löysin tietokoneelta n. 2 vuotta vanhoja kuvia ja nyt mun on pakko jakaa ne teidän kanssa sillä niihin liittyy ihania muistoja! Valitettavasti äiti oli poistanu joitain mun kuvia vähän aika sit :/

Tässä kuvassa juhlittiin tyttöjen lakkeja ja mun valmistumista kesällä -09! Hassua että kolme meistä on jo äitejä ja kaikkien elämäntilanne muuttunu kauheasti muutenkin, eikä tästä oikeesti oo kun se 2 vuotta, ihanat<3

Täsä mie Hanna juhlin miun 19 wee synttäreitä MIKKELIN ABC:N VESSASSA, miten niin teini??!! Ja rueta nyt viel kuvia ottaa,LOL! Päästiin me vissiin baariinki asti, eiku joo ja tää olikin se kerta mistä kerroin  jossain muussakin postauksessa että jouduin lainaa kaverin papereita et pääsin baariin! Pääasia et tiimi toimii ja saadaan palautetta!

Ja tässä nää "viralliset" valmistujaiset! Oli muuten kuuma päivä ja oli vasta toukokuun loppu muistaakseni, toivottavasti enskuun lopulla olis jo yhtä lämmintä kun kaks vuotta sitten samaan aikaan! :))

Ihana Samu vähän reilu vuoden <3 Kaveri on nyt 3 wee ja istuu tossa mun vieressä pyykkipojat sormissa "Kato Hanna,eikö oo terävät kynnet"!

Sissi ihana katteli naapurin pihoja ihmeissään kun sielä oli talon rakennus meneillään! Voiii välillä minä niin ikävöin äitin ja Pasin vanhaa kotia! Niin Niin Niiiiin iso piha <3

Täsä myö 3 ihanaa, Jesse vain uupuu! <3

8.4.2011

Varsinainen "perhesauna"

Juu ei niinkään rentouttava saunakeissi, mut Nooa tykkäs. Pieni pääsi ekan kerran tuntemaan saunan ihanan lämmön ja kyllä kädet viuhkas ja pää heilu kun kaks suihkua oli samaan aikaan päällä "hooo,mistä tämä ääni tulee,masussa taisi olla samantyylinen lorina" :) Oma saunominen jäi vähän vähemmälle, mutta kummatkin päästin rauhassa pienet löylyt ottamaan, eipä siistii!



Juu ja mun himapostaus siirtyy, en oo jaksanu tehä edelleenkään mitään, muistatte varmaan mun "ypyviikon" joka ei sisällä muuta kun lörskäämistä!