30.5.2011

Jare &VilleGalle 28.5 ARMADILLO!!

Pikkuhiljaa alkaa elämä taas voittamaan ja pystyn jopa tekee postauksen tästä taisteluparin viikonlopusta!
Alkulämmittelyiks voin muistuttaa että Essi on über hauska m(N)uija(!), siitä tuskin pääsee mihinkään ja toisekseen on pelottavaa että meissä on niin paljon samaa!

Viikonloppu ei oikeestaan menny muutenkaan niin kun oltiin suunniteltu paitsi et lähettiin amarilloon JVG:n keikalle! Meininki oli ihan mahdotonta ja videoo löytyy jossain vaiheessa Essin blogista! Paikat on aika hajalla mut eikös se niin mene että reissussa rähjääntyy? Katotaan miten käy heinäkuun eka viikonloppu summer up:ssa?


                       PUM!             PUM!             PUM!             PUM!             PUM!      
                          PUM!             PUM!             PUM!             PUM!            PUM!
                              PUM!                  PUM!             PUM!             PUM!             PUM!          

Väinö on kiva.



Väinö on niin hauska heppu, itseasias tän tyypin koko perhe on aika hauska! Nooa oli ainakin ihan fiiliksissä Väinön riekkumisista ja mä sain lahjottuu mulle uuden kaverin, toimii!

ps. Mulla olis paljon kerrottavaa mut pään sisällä hakkaa kaks apinaa kattilankansia yhteen joten mitään julkaisu kelpoista ei olis luvassa! Ja mua naurattaa liikaa ja liian kovasti! TERVETULOO, TERVEMENOO!

29.5.2011

27.5.2011

Veren maku suussa..

Tänään olin vasta fyysisesti reilassa urheilemaan taas sitten sunnuntain jälkeen. Siis voi luoja että mä en mee sinne pumppiin ihan muutamaan hetkeen tai en ainakaan liian isojen painojen kanssa. Tänään siis juoksin 10 km crossilla ja hitto mikä fiilis! Eka kelasin et juoksen puol tuntii mut sit aattelinkin et juoksen 45 min mut siinä vaiheessa huomasin että kilometrejä oli jo melkein 8 ja päätin vetästä sen kympin ja kyllä kannatti :) On myös mukava huomata että siitä se kunto kohenee nimittäin viimeviikol ei olis ollu viel mitään jakoja, hyvä että vartin jakso juoksennella ja tänään sit rykäsin jo tunnin, HYVÄ MINÄ, TSEMII HANNA!

Illan omistin vain ja ainoastaan itelleni koska olin sen ansainnu! Hyvän juoksun jälkeen hiusvärit päähän ja vähän muuallekin mm. lavuaari oli melko musta ja samoin korvat, niska sekä OTSA????? sitä väriä meni pikkasen yli kulmakarvojen, olis ehkä sittenki pitäny käyttää ylimääräinen väri kulmien värjäämiseen, mitä mieltä?? Ihollani tällä hetkellä kuivuu maailman helpoin rusketuskeino jaaaa loput varmaan arvaattekin! Olen myös hiukan masentunut koska meillä ei oo jääkaapissa kun valot eikä mun piirakoiden päälle ole kuin voita, mut onneks Jaffa pelastaa!

Ja onneks mun jutut on myös sitä luokkaa että taidan lopettaa tämän tähän tältä erää ja käyn odottelemaan huomista!!! ESSSIIIIIII  TERVETULOAAAAA!!!

25.5.2011

Hanna-himaneekeri.

Välillä tulee kyl mietittyy tätä omaa roolia tässä perheessä. Mä oon mutsi, avopuoliso, kotinatsi, pimpula, jäkättäjä etc.. Mulla menee suurinosa ainakin puolet energiasta siihen että pyydän Jossea tekemään jotain ja jos se ei tapahdu sillä sekunnilla tai viimeistään tunnin sisään niin mulla palaa hermo ja rupean nalkuttamaan. "Anna mun tehdä omalla ajalla nää hommat"- oma-aika käsitys on luultavasti n. puolen vuoden päästä ja siinä välissä on pitäny muistuttaa jo miljoona kertaa. Vaikka mä olen se kuka on kotona kaiket päivät ja toinen käy töissä niin se ei silti tarkoita sitä että mä tekisin kaikki kotihommat, C'moon me ei eletä millään 50-luvulla.


Osaan myös tietyllä tapaa asettua Jossen asemaan. Joos on päivät, viikonloput ja jopa yöt töissä niin onhan se rankkaa mut mä oon röissätöissä täällä kotona! Nooan lisäks kaikki perushommat JOKAPÄIVÄ! Jos mä täällä pyydän nalkutan että jotain pitäis tehdä niin mun perässä kävellään hokien "deutschland deutschland". Onko ees kivaa?


Meidän kodin sisällissota <3

24.5.2011

Nooalla on pomppufiilis!

No nyt on pompittu ja maisteltu mangososetta. En oo nauranu pitkään aikaan niin paljon kun tänään :----D Ja mua edelleen naurattaa tossa syöttövideossa toi mun "niin hyvää"- lause, huhuh et voi ihminen kuullostaa tyhmältä enkä oikeestaan tiedä miks puhun tossa noin laiskasti vaikka yleensä puhun niin hirveetä kyytiä ettei siit meinaa ottaa selvää. ENJOY! pahoittelen että videot on väärinpäin, mä en vaan saanu niitä käännettyy oikeinpäin. mikä mättää??

Kun vatsassani kasvoi uusi elämä

Heti aluks voin kertoo että haluutte varmaan lopettaa tän tekstin lukemisen kesken, koska musta tuntuu että tästä tulee romaani.

Se tunne kun tietää että joku ei ole kropassa normaalisti, se tunne mulle tuli n. vuos sitte! Mä olin niin varma muistaakseni rv. 5 että mä oon raskaana, mulla ei ollu mitään oireita muuta kun se fiilis. Lampsin prismaan salapäiten ostaa parit kappaleet tikkutestejä ja malttamattomana heti juoksin vessaan juotuani joku 100 l vettä että varmasti pissa riittää. testin tehtyäni mä vaan tuijotin ja tuijotin tikkua, kääntelin ja vääntelin, sit olin näkevinäni pienen haamuviivan ja soitin heti äitille että huijaako tää testi mua, tulikohan musta nyt haamusokee? Mutsi tokas että eipä sitä viivaa tuu yhtään jos ei ole raskaushormonia virtsassa. Venailin muutaman yön yli että pääsin tekee uuden testin ja taas ne kaks haaleeta viivaa lävähti tikkuun, silloin olin jo niin varma että Josselle uskalsin kertoa. Kertominen ei sujunut ihan perusteellisesti kotona keittiönpöydän ääressä vaan kaupan makkarahyllyllä. Mä vaan nauroin ja yritin selittää Josselle mikä on homman nimi, Jossella oli sellai tyyli et se aina läpällä sillon tällön kysy että oonko mä raskaana ja sillon siel hyllyillä se kysy taas samaan tyyliin, haha voitte vaan kuvitella ilmeen kun vastaus ei sillä kertaa ollutkaan ei vaan kyllä, olis kyl pitäny saada kuva siitä hetkestä. Josse meni niin sekasin että osti varmaan 10 eri makkarapakettia ja lähti himaan kelailee.

Seuraavan kerran me puhuttiin tästä mahdollisesta raskaudesta vasta parin päivän päästä. Mä olin niin häpihäpi ja Josse vähän vähemmän alkujärkytyksestä johtuen. Kävin ostaa viel yhden "kunnon" testin apteekista ja siihen tikkuun tuli niin selvät punaset viivat ettei erehtyä oikeen enää pystyny, MEILLE TULEE VAUVA <3 Asiasta ei alkuun tiennyt kun me,porukat ja muutama kaveri.

Ensimmäinen neuvolakäynti oli ehkä yks kutkuttavimmista hommista mut sit mä ehkä vähän petyin ku ei se ollu ku paperia paperien perään ja perustietojen täyttämistä.060710: 9+6 ja kaikki reilassa paitsi paino, se oli jotenkin hassusti noussu n. 5 kg.
Seuraavaks jännitettiin ultraa. Mä olin niin hysteerinen kun odoteltiin meidän aikaa naistenpolille että meinasin lähtee vetää sieltä ja sanoin Josselle että menee yksin :-----D Meidän ultraaja oli niin ihana nainen ja mä oon vieläkin tosi onnellinen ja kiitollinen siitä, että hän sattu meille synnytykseenkin kätilöksi! Pikkutönttö 12+0 nt 1,0mm 10,1 cm.

Mä aloin olee aika tikkuinen ja huonovointinen rv 10 eteenpäin ja sitä jatku rv 17 asti, voi Josse parka joutu kuuntelee mun nalkutusta aamusta iltaan loppuaikana olinkin tosi paljon parempi tuulinen,hahaha ja juosta oksennussankko kainalossa mun vierellä :D Kesällä olin duunissa yhessä hotellissa tarjoilijana ja mitä luulette että mikä mun olo oli n.20 neliöisessä keittiössä jossa pyöri 3 kokkia ja 6 tarjoilijaa? EI HYVÄ, viimekesä oli muutenkin aika tuskaisen kuuma luojan kiitos vatsa ei ollut kasvanu viel paljoo. Mä jouduin olee saikulla jonkin verran jo alkuraskaudessa sen oksentelunpoksentelun takia ja hyi vitsi mä inhosin jauhelihaa. JA KUKA VÄITTÄÄ ETTÄ ON PELKÄSTÄÄN AAMU PAHOINVOINTIA?
rv 17??
Neuvola käynneillä kaikki oli aina ok, joskus pissassa oli valkuaista yhdellä plussalla mut se oli aina joku moga. Paino mulla heitteli muutamalla kilolla alas päin aluksi ja nousi sitten tasaiseen tahtiin, painoa tuli melko vähän, loppuenlopuksi vaivaiset 10 kg. Rakenneultrassa meille kerrottiin että poikavauva on terve ja kasvaa normaalisti :) Saatiin sukupuolesta myös todistusaineistoa josta ei voinut kyl erehtyy kumpi värkki oli :-------D
Harmi että kuvaa en saa laitettua koska toi webbi on niin surkee ja ei ne oikeen onnistu muutenkaan ja kelloki on  jo puol 2, firman piikkiin!
rv 23??
Massu alkoi kasvaa aikamoisella vauhdilla ja mä olin siitä tosi onnellinen, kannoin vatsaani ylpeänä ja ihmiset kauhistelivat ja ihmettelivät miten se oli niin suuri noin vähillä viikoilla ja olinko varma että siellä olisi vain yksi? Arvatkaa kuinka hulluks noi ihmiset mut teki? Voi ei ne potkut <3 niitä mä ikävöin viimeks eilen. Olihan se aika metkaa kun ensimmäiset liikkeet tuntuivat ja sit se vasta hurjaa olikin kun ne alkoivat näkyä myös ulospäin! Illalla me aina Jossen kanssa rauhotuttiin sängylle ihmettelemään masua ja herättelee poikaa! Nyt muistukin mieleen että mulle tuli pakkomielle siitä että aina ennen kun itse kävin nukkuu, herättelin vauvan jotta tuntisin liikkeet ja näin mun mielenrauha oli turvattu, hetkeks...

rv 33??
Ongelmiltakaan ei säästytty. Voi luoja että mä olin kyllästyny loppuajasta, siis oikeesti joltain 32 viikolta eteenpäin. Maha oli niin valtava ja olo tuskainen. Magnesiumia vedin purkkikaupalla suonenvetoihin ja levottomiin jalkoihin, ultrassa ja lääkärissä rampattiin vähän väliä todella kipeän häpyluun takia. Sairaslomalle jäinkin muistaakseni rv 34 vai 35 ja siitä suoraan mamuskalomalle. Olo oli totaalisesti kun ilmapallolla. Mä olin tosi raivona Josselle ja oikeestaan aika monelle muullekkin. Olin siis järkyttävä hormonihirviö, mulla meni välitkin muutamaan kaveriin koska en jaksanu mitään, en siis oikeasti mitään. Yöt meni miten meni, uni tuli vasta 2-4 aikaan ja nukuinkin sitten siihen asti että Josse tuli koulusta/töistä kotiin. Mä olin ihan kauhee nyt kun jälkeen päin ajattelee. Lääkärit oli perseestä, Josse oli perseestä, kaverit oli perseestä, äitiä oli ikävä, isiä oli ikävä ja kavereita oli ikävä :D Joten iso kiitos niille ketkä mua jaksoivat sen koko raskausajan, Josse puss <3

rv 35??
Viikkoja en oikeesti muista tarkkaan mikä on vähän harmi mutta kuitenkin n. rv 37 mulla irtos limatulppa ja aloin kovasti oottelee koska edetään johonkin suuntaan mut mitään ei tapahtunut ja silloin mä vasta maseennuinkin. Neuvolatäti hoki tuosta eteenpäin että ens kerralla ei nähdä enää ja taas ei muka nähty ja taas ja taas ja taas. menetin uskoni myös hänen sanaansa. rv 38 asti olin jo 3 sormelle auki ja lupailivat että ei mee montaa päivää, EIPÄ? Päivät tuntu ikuisuudelta! Mun elämä oli oikeesti aika ykstoikkosta, mä vaan datailin ja kadehdin muutamia kavereita ketkä oli jo synnyttäny muutamia viikkoja aikasemmin, hitto että söi naista. Eniten mä inhosin lausetta "kyllä se sieltä tulee, ei oo kukaan sinne asumaan jääny", siinä vaiheessa mun teki mieli linkasta päin näköä. Joo ja toinen oli se että puoli tuntemattomat tuli silittelemään mahaa ja kertomaan kuinka kaunis ja suuri se oli, vastauksen voitte melkein päätellä "saat mahan mut palauta sisältö helmikuun alussa" ja ainiin se kaikista ärsyttävin "koska synnytät?" onko typerämpää kysymystä keksitty? Oli mulla rakkauksiakin <3 Pesuaineet, huuhteluaineet (erityisesti omon nestemäinen valkopyykkiaine), kuivashuoneen tuoksu, pikku salmiakit, 16 and pregnant ja tietty Josse! Loppu häämötti ja lähtö oli lähellä ja tulihan se sitten vihdoin ja viimein 31.1.2011 mutta siitä lisää toivepostauksessa.

josse teki olonsa mukavaksi lattialle oman leffan parissa kun mä tuijotin illasta toiseen mtv:tä.
rv 39
rv 39
päivää ennen synnytystä, rv 39+4
Hei armahtakaa, kello on miljoona ja mun pitäis olla jo oikeesti nukkumassa tai siis olis pitäny olla jo monta tuntii sitten joten teksti myös sen mukaista. Jos jäi epäselvyyksiä tai jotain muuta mitä haluutte tietää niin eikun reippaasti kysäskää! :) Synnytyksestä sit lisää jossain vaiheessa :)

22.5.2011

Tikku-pylly Hanna

Voin kertoo että nyt tuntuu pepussa,jaloissa,käsissä ja koko kropassa, HUHU mut on kyl hjyvä fiulis! Sillon ku asuin asslinnassa tuli käytyy paljon Lady Linen ohjatuilla tunneilla, etenkin bodypumpissa ja tänään mä tein sen taas. Aika huippua, mä oon niin innoissani tosta touhusta että jesjes!! Mua huvitti kävellä fressin rappusia alas ku näytin siltä et mulla olis kilo paskaa housussa tai lankullinen tikkuja perseessä, oikeesti mun oli pakko aina pysähtyy ku joku käveli mun takana tai tuli vastaan ettei ne naurais itteesä kuoliaaks :>> Pakko myöntää viel se, että soitin heti äitille että pistää mulle palautusjuomat valmiiks ja heittää sen mieluiten parvekkeelta koska epäilin et musta ei oo kävelee kerrostalon tokaan kerrokseen mut selvisin siitäkin! Katotaan mikä pössis huomenna? Nousenko mä sängystä ollenkaan?

Hanna pumpin jälkeen

Hei jee, huomenna alkaa taas uus viikko ja tuleva viikonloppu onkin parhautta! Saan mun mahti blogitoverin Essin meille ja me lähetään kattoo Jaree& VilleGallee uuteen amarilloon, varmaan arvaattekin missä me ollaan sillon, no HÄISSÄ!!

ps. pitäkää peukkuja että mun kroppa on huomenna toimiva ettei sitä tarvii ehjätä!

With  love,
Hanna

21.5.2011

Otava on hieno paikka asua ja yrittää?

Hienosta paikasta en tiedä enkä kyl oikeen siitä yrittämisestäkään, eihän siel oo ku neste ja pari kauppaa mut ehkä maailman ihanin kotileipomo ja edullinenkin vielä. Löysin jotain kaurasiemenleipää ja se on niin herkkua et oon melkeen syöny sen yksin ja kokonaan. Kannattee poiketa jos vahingossa ajelee vitostiellä Mikkelin ja Heinolan välillä, kyllähän te nyt Otavan tiedätte (:D) ? Meil oli muutenkin oikein nasta päivä, jätettiin isi kotiin nukkumaan univelkoja pois ja oltiin leikkiis Nooran ja pikku-Jossen kanssa. Ainut miinus tässä päivässä oli se että "Suomen suurimpaan hämähäkki näyttelyyn" oli aika suolaset liput 10 euroo eikä siel ees käyny kortti!

Ulkohommia
häpifeissit?
"hei, tyyppi on puussa"
ps. ei oo maailmanloppua viel näkyny? Tais Harold Campingin ennustukset mennä taas reisille?

20.5.2011

Uutta pukkaa!

Kyselyn tynkää jälleen! Tällä kertaa mietitään mitä te haluutte meistä tietää/nähdä? No Sini halus ainakin sen kuppikoon mut jätetään se nyt kertomatta, sitku mul on silarit oon valmis kertomaan ja vaikka näyttämäänkin ;) Rahalahjoituksia otetaan vastaan niin saadaan tätä mun tissiprojektia eteenpäin!

Kysely päättynyt!

Kiitos kaikille äänestäneille ja täältä pesee..


Eniten ääniä saanut oli tämä meidän pieni poika, hei tosi kiva juttu! Mutta blogi ei edelleenkään muutu radikaalisti, eli en aio koko ajan vaan puhua Nooasta tai kuinka monta paskavaippaa olen vaihtanut päivän aikana. Mullahan on myös muuta elämää, turhaa paheksutte!

Hyvänä kakkosena tulin minä, jeee :) Luulempa että blogi pysyy suht samanlaisena mitä on tähänkin asti ollut. Mähän suurimmaksi osaksi kerron itestäni ja Tönttösestä!  Kolmossijalla oli ostokset ja viimeisenä ns. jaarittelut. Ostoksia aion vielä jonkin verran kuvailla ja esitellä teille, varsinkin jos on jotain über-siistejä löytöjä, kiinnosti tai ei!

Seuraavaksi meinaan väsätä kyselyä mitä te nimenomaan haluatte meistä tietää ;)

Kivaa viikonloppua <3

Pojat on poikii, pa-pa paukuttaa pallei.





















Tässä nää mun pojat! Huipputyyppejä kummatkin, isompi saa välillä mut hyppimään tasajalkaa ja puremaan hampaita yhteen mut silti se on se mun henkilö! Pienempi taas hoitaa hymyilyn aiheet n. 100 x päivässä! Viikolla me hyvin vähän keretään viettää mitään spessuaikaa yhdessä koska Jossella on ne tyhmät työt mut mitäs me sit tehtäis jos niitä töitä ei olis? Viikonloput on ihan kivoja, ainakin lauantai aamupäivät. Meil on tullu tavaks lähtee vaunujen renkaat sauhuten Graanille höntsimään ja valitettavan usein tullaan sieltä pois kassit täynnä aaaeeehhooo hyvä läppä,hhoohoohh. Illat Josse onkin.. töissä. Kohta se helpottaa kun toiselle duunille voi sanoo heipat ja alkaa elää tätä arkee niinkun normaalit ihmiset tekee, eikä näin että väännetään aamusta iltaan apinanraivolla! 

Meidän pikku töntsikkä on oppinu hurjasti kaikkee uutta! Nooa tarttuu nykyään kaikkeen mistä vaan otteen saa, äidin hiukset kärsivät yleensä eniten.. Jos me ruetaan pojan kanssa juttelemaan niin mä en loppuenlopuks saa ees suunvuoroo koska kaveri vaan mölisee, siis melkeen vois sanoo et puhuu päälle (tosi törkeetä?), keneen lie tullu? Nooahan myös kääntyy selältä masulleen ja ei mee kauaa et kääntyy toistepäin, navan varassa keikutaan! Musta on oikeestaan kivempaa et Nooa on kasvanu vauvavauva-ajoilta vähän isommaks ja touhuilee jo jotain muuta kun pyörittelee silmiä päässään!




18.5.2011

REENIÄ HORO REENIÄ!

Ainiin mikä yleiskunto? Mikä lihaskunto? Mikä kestävyys? LEPO, joo kyllähän me sen tiedän, tuttuahuttua! Ja nyt se lörskäily saa luvan loppua! Niinkun viimeviikolla mainitsin tästä mun saliaikomuksesta niin nyt sitä ollaan Fressin jäseniä ja seo vähä huippuu! Tänää käytiin personal trainerin kanssa laitteita läpi ja sovittiin uus tapaaminen parin viikon päähän, siel me sit vähän enemmän katellaan mitä MÄ haluan kuntoni/kehoni eteen tehdä vai onko mitään tehtävissä?  Anyways mä oon kyl häpihäpijoyjoy että joku harrastus löyty ja tästä mä pidän kii, tsemppiä minä! 
Tänään mä jäin heti sen startin jälkeen vähän pyöräileen, vedin 30 min sellasta intervallia että oksat pois! Oikeesti mä olin niin rikki sen jälkeen että oli pakko vähän aikaa viel hengailla sen pyörän seläs ennen ku lähin menee, ihan vähän vaa hapotti!

uuuuusi kenkä, kiitos mutsi!
 Noi uudet reenikengät on vaan sikamageet, kuva taas kerran vääristää, BUU! Niis on tollaset vähän korkeemmat varret ja toi lila on enemmän sellai neon mitä kuva antaa ymmärtää, BUU sekin vääristys.. Ostin Josse osti perus mustatcaprit hennesiltä mihin en oo kyl täysin tyytyväinen koska ne lörpähtää heti joten aion ostaa paremmat ihan urheiluliikkeestä jahka musta vähän varakkaampi taas enskuun alussa tulee! Urheiluliivit tarttu hennesiltä myös matkaan eikä nekään oikeesti kauheen tukevat oo, BUUBUU x 2! Mut on ne sentään neonkeltaset, eikse tyyli aina ratkase?

Valitusvirsi osa2. Me ei olla Jossen kanssa nähty sunnuntain jälkeen oikeestaan yhtään, kyllä me nukutaan yhdessä ja siihen se sit jääkin. Joos on kokoajan duunissa ja yhteinen aika on vähän kortilla mut ei se menoo haittaa koska meil on Nooan kans omat rutiinit ja touhuumiset, menee tää näinkin HUOM. väliaikaisesti!

"Isiiii, tuu kotiiin!!!"

17.5.2011

Mitä Nooalle kuuluu?

Noniiin mä olen vielä hyvin hyvin katkera siitä että Josse joutu eilen jäämään ylitöihin ja en päässy Essin, Rudin ja Sinin tais sielä olla muutama muukin Suomalainen kanssa juhlistaa Leijonia. Itkin verta kun illalla kakkosta katoin ja nyt ei puhuta sellasesta kakkosesta, VIRHE VIRHE!!

Meidän tönttis sai tänään ekat rokotteet ja ei tehny ees kipeetä, ei itkun itkua :) Eikä ainakaan vielä näin 4 tunnin jälkeen mitään jälkioireita, iltaa odotellessa?

"Nooa on eloisa, jäntevä ja iloinen lapsi. Saanut rintamaitoa, ädmk:ta ja maissivelliä. Ollut sairaalassa hengenahdistuksen vuoksi, tarv. Ventoline. Iho hyvä, essex plus-voide sopii. Kääntyy vatsalleen. Juttelee mukavasti sekä seuraa Heidi-tikkua normaalisti!"

Nooa-poika 3,5 kk 7145 g, 62 cm, pipo 41 cm


Tänään me ollaan vaan ja tönttöillään, ainakin siihen asti ennen kun mä lähen ettii itelleni uudet treenivaatteet ja salikengät, ihana äitini halus ostaa mulle motivaatiokengät ja onhan mulla kohta synytkin ;)) Että siihen malliin alatte miettimään mulle lahjoja!!

kaunis kuviointi kädessäni...TAAS

16.5.2011

I love Finland

Ihanaa (leijonat ihanaa) oli herätä tänä aamuna kun ensimmäisenä muistui mieleen että Suomi on voittanut jääkiekon MAAILMANMESTARUUDEN 16 vuoden tauon jälkeen!! Voittajien on helppo hymyillä, Poika on kotona!

15.5.2011

Nyt Huudetaan(ko)?

Ihanaa Leijonat ihanaa!!

Petri meidän, joka olet maalilla. Pyhitetty olkoon sinun alueesi. Tulkoon sinun nollapelisi. Tapahtukoon sinun torjuntasi, myös Ruotsia vastaan niin kuin Venäjää. Anna meille tänä sunnuntaina meidän toinen maailmanmestaruutemme. Äläkä saata meitä tappioon, vaan päästä meidät hurreista. Sillä sinun on maski, patja ja räpylä. AAMEN!!

Ps. ESSI jännittääkö?? ;DD

Lääkärin saneluita!

Mun on pakko jakaa tällänen tyhmä juttu, mutta tää on vaan niiiiiin paras!

 Uusia lääkärien saneluita...
  •  
  •  Parin vuoden ajan vasen kives ollut isompi ja suurentunut pikkuhiljaa, ei kipuja, muttavarsinaisia hankala jo kantaa näin isoa kivespussia housuissa

  •  Eilen kotona pudonnut vasara vasempaan silmään, outoa tunnetta tämän jälkeen
  • Hiuksia lähtee harjatessa, ei käteen vetäessä
  •  Normaali musta tussu (muu status)

  •  Potilaan pää iskeytyi tuulilasiin ja kierähti siitä maahan

  •  Mainittakoon lisäksi, ettei olennaista lämpöeroa ole havaittavissa jalkojen välissä

  •  Lähes päivittäin tulee tilanteita, joissa ei muista, mitä vaimo on sanon
  •  
  •  Korvat häämöttävät heikosti vaikun takaa

  •  Mitä tulee impotenssiin, lääkitystä jatketaan ja annetaan vaimon käsitellä potilasta

  •  Kävely töksähtelevää, aina ei tiedä, mihin jalat menevät ja ovatko ne maassa vai ilmassa

  •  Perussairauksina sepelvaltimotauti, verenpainetauti, Jehovan todistaja

  •  Hänellehän on vuosikausia sitten tehty pukamien vuoksi avoleikkaus, lisäksi gynekologi operoinut omaa puoltaan.

  •  Potilaan mielestä isovarvas roikkuu alempana kuin muut sormet

  •  Hän on motorisesti levoton eli konttaa pöydän alla

  •  Potilas on ehkä kenties mahdollisesti saattanut hyötyä lääkityksestä

  •  Nyt potilas kolme viikkoa sitten Kanarialla käynyt kylpyammeessa taistelun torakan kanssa ja tässä yhteydessä liukastui ja löi takaraivonsa kylpyammeeseen

  •  Tulee pitkäaikaisen lonkkakivun vuoksi ja toivottavasti ei tule toista kertaa

  •  Potilas virtsaa mielestään hyvin, kuin hevonen

  •  Päivittäin 90 km lenkkejä koiran kanssa noin kolmesti päivässä

  •  Hyvässä kunnossa oleva kuorma-auton kuljettaja, joka ajaa tavallisesti 10 km hengästymättä

  •  Ruokaa potilas saa pojaltaan, joka on pakastimessa

  •  Tulee vastaanotolle allergisten vaivojen takia. Tulkkina toimii mies, joka on vatsastapuhuja

  •  Tuli kävellen vain toinen jalka puettuna sukkahousuun, toinen riippui vapaasti

  •  Tupakoinut lähes 50 askia päivässä. Nyt nuhaa ja yskää

  •  Uloste on samanväristä kuin osaston 19 ovet

  •  Ummetuspotilas. Tulee aamuyöstä klo 2.00 paskalle aluesairaalaan

  •  Virkeä rouva, joka lähtee tuolilta hyvinkin vikkelästi liikkeelle.

  •  Kävelee symmetrisesti varpailla ja kantapäillä ja kyykistyminenkin sujuu hyvin
  •  
  •  Luomet roikkuvat pitkin poskipäitä

  •  Alapää kutisee ja nenäkin tuhisee

  •  Potilaan älykkyysikä vastaa lähinnä aasia

14.5.2011

Demonivauva???

Kerron jo heti alkuun että tää pöstäys tulee olee hyvin sekava! Mulla on miljoona asiaa kerrottavana enkä millään jaksais tehdä niistä kaikista yksittäisiä juttuja joten tämä  nimettäköön sekametelisopaksi!

Oon zoomaillu tota "kumpi vai kampi voittaa"-kyselyä ja Nooa on kärkiykkösenä, mikä on tosi kiva juttu :) Aion jokatapauksessa vielä teille sillon tällön esitellä joitain ostoksia, niinkun esimerkiksi nyt koska mulla on taas kehuttavaa ja suositeltavaa! :))


False lash effect- maskara on ehkä maailman parasta ripsiväriä! Ostin myös talika-merkkistä kuitumaskaraa joka toimii niin, että levitetään ensin yks kerros normiripsaria jonka jälkeen ripsien kärkiin harjataan kuitumaskaraa, sit vetästään taas yksi kerros ripsiväriä päälle sitomaan kuituja ripsiin ja tätä voi jatkaa niin monta kertaa kunnes ripset on niin näyttävät ja pitkät kun itse haluaa! Tämäkin toimii, pitää olla vaan aika hyvät hermot ja tarkka että saa kauniit ripset nimittäi itellää eka kokeilukerta meni vähän reisille ;D

Ja toi aurinkopuuterisetti on niiiiiiin huippis! Mä en keksi siitä mitään muuta sanottavaa kun että se on halpa (9,95€ netanttila.comista) ja väri on tosi hjyvä! Setti sisältää ton itse arskapuuterin, pronssisen kimallepuikon (ei mikää överikimallus) ja sit jonkun heleytysvoiteen!


LOL, hampaiden kotivalkaisupaketti. sis. valkaiseva hammastahna, valkaiseva geeli joka laitetaan noilla tupsuttimilla, eiku muotti naamariin ja odotelemaan tulosta! Saa nähdä mitä hampaille tapahtuu vai tapahtuuko mitään, sitä odotellessa...


Ja tää on joitain erityisen pelottavaa mun mielestä! Nooa nukkuu melkein aina silmät auki! Joko ne on noin niinkun tuossa kuvassa taikka sitten ihan ammollaan, kuorsauksesta ja levollisuudesta ainoastaan huomaa että se nukkuu! Josse nukkuu aika usein myös tolleen, kiva asua kahden demonin kanssa!! Nukkuuko teidän lapsenne/miehenne näin???? 

13.5.2011

Raskaustestinä sammakko

Toverini Emma kertoi eilen, että 40-50 luvulla raskaustestinä käytettiin Afrikankynsisammakkoa. Sammakon päälle pissattiin ja jos se rupesi kutemaan "raskaustesti" oli positiivinen, Emma tosin kertoi eka vähän väärin "jos oli raskaana nii se sammakko vaihto väriä kun sen päälle pissas"! Mutta kysymys herää että mistä nää ihmiset on keksiny kusasta SAMMAKON päälle??

12.5.2011

Aurinkoa ilman aurinkoa!

Käytiin pyörimässä kaupungissa ja ostin sitä kastanjavettä ja vähän kaikkee muutakin,voin kertoo että se on ihan törkyhyvää!!!!! Kaikki vaan ketkä pääsee kicksiin niin eikun sitä ostamaan, maksaa 9,60€ ja TOIMII!! Elikkä vesi ruskettaa sillä sekunnilla kun levität sitä. Kandee olla vaan aika varovainen koska sehän on VETTÄ ja roiskuu helposti joka puolelle ellei oo tarkka! :)

pahoittelen kautta likaisten varpaitteni
Mä en tajua kuinka onnelliseksi tuo Ukkis mut tekeekään, aamulla herättiin puol 10 ja heti oltiin pelkkää hymyä, aina vaan aamusta iltaan ellei kiukkumatoja lasketa! Ihanaa kun Nooa alkaa olemaan jo terve <3

11.5.2011

23:35

 Ihanaa olla kotona, eilen pääs taas onnen kyyneleet kun astuttiin kotiovesta sisälle, mä oon oikeesti tosi tunneihminen ja reagoin aina voimakkaasti iloisiin ja surullisiin asioihin, that's me! Tänään me ollaan vietetty Nooan kanssa vielä sisäpäivää kun rästihommia oli kertynyt meidän poissaollessa mm. pyykin pesua yms.  Huomenna ohjelmassa on kaupunkikiertelyä pakko saada itseruskettavaa ja kastanjavettä, Taten moikkaamista ja jos Fressiltä soitettais niin pääsis kirjottelee salisopparia, JEE! Tosiaan kesäkuntoon 20111213141516 alkaa niin piakkoin kun vaan saan sen sopparin käteeni, täällä Mikkelissä on kovasti kehuttu kuntosali, jossa on ohjattuja jumppia ja paljon kaikkee muuta, mä ekaks kelasin et oisin ottanu kortin sinne vasta syksyllä mut sinne on nyt niin hyvä tarjous jota ei voi jättää välistä; 1€/PV HEINÄKUUN LOPPUUN!

Rakas poikani on oppinut tässä muutaman viikon sisään kiljumisen jalon taidon, söppänä on välillä melko huvittava kun vetää henkeä sisään ja kiljasee mutta ääni vaan jää johonkin, siis toisinaan,yleensä ei :--------D

make avatar

9.5.2011

Helevetin kyytiä himaan pötköttää!

 Mä en ihmettele yhtään jos mulle on tullu makuuhaava tästä lötköttelystä ja ainakin + 1 kg painoa! Nooakin on saanut pienesti lihaa luiden ympärille ihan kun sillä koskaan olis ollu siitä pulaa, tönttönen painaa n. 7 kg, paino on heitelly näiden päivien aikana n. 300 g puolin ja toisin, huuhuh mä en ihmettele yhtään miks on vasen ranne kipee! Mamuskan mörssäri <3

Odotan huomista todella kovasti jos lääkäri antais kotiutusluvan! Tän päiväsissä veri + nielulimakokeissa ei ollu mitään erikoista, eli taudin aiheuttaja on tuntematon ja se jääkööt tuntemattomaksi ellei toisin todeta!


make a gif

Sairaala terkut!

2 yötä nukuttu: Tänään on siis periaatteessa meidän kolmas päivä täällä osastolla ja mä itseasiassa luulin että viimeinen mut eih. Lääkäri kävi kierrolla ja sanoin tähän tyyliin "iltapäivällä sitten nielulima tulosten jälkeen pääsette kotiin" mutta tulikin tyhmä käänne "Olkaa sittenkin huomiseen niin katsotaan tarviiko vielä lisähappea"! Mun pienelle pojalle jouduttiin laittaa eilen happiviikset ja lisähappea meni pitkin yötä!

Mä en kestä kun Nooa huutaa kun syötävä sillon kun lääkettä annetaan babyhalerilla, tönttönen säikähtää kun nenä ja suu peitetään, mut kukapa ei pelästyis jos omalle kohdalla tehtäis niin. Kaikkihan on vaan Nooan parhaaksi mut yyyyh pieni poika on niin surullinen. Tänään se kaikista pahin vasta olikin, nielulima-koe otettiin. Mä väänsin kyyneleitä aamupalalla kun en kestäny kattoo! Mä oon oikeesti tosi liikkis ja herkkä kaikelle tollaselle. Nooa on reipas <3

saa sentään omat vaatteet olla!!!

8.5.2011

Tämä äitienpäivä ei taatusti unohdu!

Nooa tosiaan on ollut muutaman päivän kipeä niinkuin kerroinkin. Eilen tilanne oli kirjaimellisesti todella ahdistava, Nooan hengitys oli samantyylistä kun kala olisi ollut kuivalla maalla. Lähdettiin käymään päivystyksessä ja meidät siirrettiin muutaman tunnin vatvomisen jälkeen osastolle. Nooa saa astmalääkettä babyhalerin kautta muutaman tunnin välein jotta hengittäminen olisi helpompaa. Luulin aamulla että me päästäis kotiin mutta lääkäri oli sitä mieltä, että yksi yö vielä ainakin ollaan ja hyvä näin, täällä meidän on turvallisinta olla!


Uskalsin jopa kysyä mahdollisesta astmasta koska mulla on se ja sairaus on helposti periytyvä. Hoitaja varovasti kertoi että vähän siltä vaikuttais koska Nooalla on myös vähän kuivempi iho ja se antaa hitusen aihetta epäillä enemmän, mutta voi tämä johtua myös myös siitepölyistä yms. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Mutta siinä mielessä hyvä juttu jos sairaus saadaan todettua mahdollisimman aikaisin niin saadaan pian myös oikeat lääkkeet eikä aina tarvitse olla arpomassa että mistä hengenahdistus ja tukkoisuus johtuu, tosin astmaa ei voida näin pienellä todeta, odotellaan...


No mut hei nyt on kumminkin äitienpäivä ja vähän mä saan herkkuja täällä, en muistanutkaan kui siistii on olla täyshoidossa, täällä vähän niinkun eletään ruoka-aikojen mukaan! Sitäpaitsi me ollaan lasten-osastolla niin arvatkaas onko täällä miljoonasataatuhatta lasten elokuvaa :))))))))


MAHTAVAA ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE HUIPPUMIMMEILLE <3

6.5.2011

Sanotaanko näin että ihan perseestä!!

Tulipa taas pyörähdettyä päivystyksessä, tällä kertaa ei mun vaan Nooan takia :( Mä en kestä kun se on noin kipeä, elikkä eilinen huuto ei johtunut velleistä vaan tosta kuume/räkätaudista :'(

Tulehdusarvot 8 eli ihan ok mut hengitys takkuilee, pieni käyttää apulihaksia sen minkä pystyy, BUU!! Lastenlääkäri antoi kumminkin luvan tulla kotiin, mutta jos yön aikana kuume nousee tai tilanne muuten pahenee on mentävä takaisin ja poikanen pääsee/joutuu (kummin sen nyt haluua ajatella) osastolle paranemaan! Voin kertoo että tästä viikonlopusta tulee mahtava, veikkaan ainakin ettei tää mamuska nuku metriäkään!

ps. se siitä paremmasta perjantaista :/ Mutta parempaa viikonloppua teille ja pitäkää peukkuja että toi meidän tönttönen tosta paranis ja PIAN!

Parempaa tätä päivää!

Eilinen... riittää kuvaamaan sana kaaos! Nooa veti niin jäätävät kilarit illalla että ei oo ennen nähtykkään. Poika itki, äiti itki ja vielä vähän kummatkin itki! Porkkanaperunavelli on perseestä!! Joo kyllä tiedän että vauvat itkee, normisetti ja ei jääny viimeseks kerraks mutta kyllähän sitä on vähän hämillään tollasessa tilanteessa koska Nooa on ollut syntyestään asti unelma eikä aikasemmin oo sellasta huutokonserttia pitäny!

Eilen oli myös pientä projektin poikasta; kuinka karsta karkoitetaan?


 vaihe 1. öljyt levitetään koko päähän ja vähän hierotaan! Sit eikun myssy päähän pariks tunniks että öljy pääsee "pehmentämään" karstakohtia!

 

vaihe 2. Varovasti rapsuttelee karstakohtia joko sormella taikka vauvaharjalla, harja oli kyl melkeen parempi!  Karstat lähti tosi helposti vaikka vähän takaraivoon vielä jäikin mutta huihai antaa nupin levätä!


vaihe 3. puhiset että samperi kun se öljy ei lähteny suihkussa kokonaan pois ja tyyppi on nyt joku rasvaletti! Don't wöli bii häpi endingg!!



5.5.2011

Ukko-Nooa ja hattivatit

Hoooh viimeyö ei mennytkään sit ihan niin hyvin kun yleensä. Nooa on nukkunu reilu kk iästä eteenpäin yönsä tosi hyvin eli herää kerran vaan syömään joskus 5-7 välillä, mutta viimeyönä tapahtui jotain outoa! Nooa heräs ekan kerran puolenyön aikaan ja sit taas 3 maissa, luulen että perunaporkkanavelli nippaili masua :/ Oli aika hassua kun se heräs niin usein ja hirmu aikasin, yleensä kun saa itsekin täydet 8 tunnin yöunet (riippuen siitä koska meen itte nukkuu) niin en oo koskaan väsynytkään paitsi joskus mut sitä ei lasketa! 

Josse kerto mulle että olin eilen aamulla kävelly olkkariin klo 5.30 kertomaan, että meidän vauva on sekaisin siiis täysin C8! "Josse meidän vauva on sekasin, se ei oikeen tiedä itkeekö vai nauraako" ja olin painellu takas nukkumaan. Oon kyllä huomannu että mulla on sellasia unikausia koska mä oon nähny tän viikon pelkästään painajaisia ja näköjään houraillukkin jotain kun taas joskus menee niin etten näe mitään unia moneen viikkoon, ja ehkä parempi näin bikooos mun unet on aika villejä! Muistan vieläkin kun näin pienenä unta että uimarannalla oli hattivatteja ja ne kalastivat rapuja!


Kaikella kunnioituksella teitä kohtaan ketkä pidätte äp:n vaatteita kauniita mutta juttu on näin että toi potkupuk(l)u on ihan järkyttävä ja on muuten ensimmäinen ja viimenen kerta kun Nooan päällä näette tuon kutlakkeen!

4.5.2011

Tuliko shoppailtua??

Aamu alkoi hassuttelulla huudolla  ja meillä oli tosi kivaa, Nooa nukku kyllä vähän yli 8 ja pakko kehua vielä, että ompas se maissivelli hyvä keksintö. Tänään kokeillaankin perunaporkkanavelliä, saa nähdä tuleeko masukipuja, hope not!


Josse ihana anto mulle tänään vähän shoppailurahaa ja mähän käytin tilaisuuden välittömästi hyväkseni vai hyväksi, kummin se sanotaan?! Jonna oli meidän kanssa kaupungilla ja oli kyl kivaa, käytiin mm. salaatilla ja kierrettiin kaikki kaupat :) Aika tyhmää vaan kiertää joka viikko samat kaupat koska eihän ne tuotteet siellä ihan viikottain uudistu, mut so not kunhan hyppy kulkee ja sehän kulkee!

 tämän päivän saldo
Huhhuijjaa jalat huutaa hoosiannaa! Jokapaikassa oli taas hyvät alet, etenkin Jyskissä! Josse itseasiassa ehdotti että käytäis kattomassa onko siellä mitään, noh oliko sielä? Pussi on ainakin aika pullea ja enhän mä nyt pahakseni pistä jos on mahdollisuus käydä jossain huonekalu/sisustusliikkeessä vieläpä niin että Josse ehdottaa, miehethän ei tunnetusti tykkää moisissa liikkeissä pyöriä! Poikkeus tähän sääntöön!


Nooalle tosi maukas body lindexiltä, tällaisia lisää!! Loput taitaakin olla sitten mulle; Hennesiltä toppi ja aurinkolasit. Ginasta leggarit ja ale-koruja. Vero Modasta pitkä vaalea neule ja lyhyt farkkutakki jossa puffihihat, mä yleensä inhoon farkkutakkeja mut toi oli kyllä ihan kiva ja AION myös sitä käyttää!!

Jyskin kassin sisältöä en jaksa rueta esitteleen, koska sielä on ihan liikaa kaikkea josta tulikin mieleen että siwassa odottaa jotexin-paketti eliiiii morjesta pöytään, meikä lähtee noutaa sen!

PS. hhhooohohohoo ompas outoa settiä mut kyllähän te selvää saatte!

Mikä kiinnostaa?

Mähän olen pitänyt tätä blogia jo n. 3kk enkä oo edes kysyny mistä te haluutte kuulla? Mä oon kertonu ummet ja lammet tietämättä kiinnostaako ees ketään, sen verran oon päätelly että joitain ainakin, nimittäin päivässä on 400-600 lukijaa ja vakkareita 36 itse bloggerissa + jämät listoilta päälle!

Sanavalta on teillä :) Oikeessa yläreunassa kysely! Stänks!

3.5.2011

Kivaa!

Kiva aamu, kiva mieli :)
kivoja löytöjä :) 

kiva sissi syötti Nooa + kivat kynnet :)
kiva Samu poseeraa ja kivat pojat väsähti :)