31.5.2012

Remonttia, remonttia!

Elämäntapa remonttia. Olen näiden viime viikkojen aikana ottanut syömisen ja urheilun tärkeimmäksi asiakseni heti lasten jälkeen. On tullut huomattua, että itsekuria puuttuu vielä aikalailla, mutta joka päivä on helpompi kun edellinen ja fiilis sata kertaa parempi. En ole kokeillut mitään dieettejä ym. Itse koen fiksummaksi syödä terveellisesti sekä monipuolisesti ja urheilla säännöllisesti, viikossa mulla kertyy n. 6 tuntia urheilua, ja tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen siihen, nim. entinen sohvaperuna. Nestettä on poistunut kehosta jo melko paljon ja sekin tekee jo oloni paljon kevyemmäksi ja paremmaksi, mutta on kyllä ihanaa ettei tarvitse mitään raskauden aikaisia kiloja pudotella, sillä nehän putosivat jo sillon muutama viikko Pipan syntymän jälkeen, nyt olis vaan tää elopainoperkele. Tänään kyllä kieltämättä ketuttaa, koska hyvä tatsi menee hukkaan, koska mä oon älyttömässä flunssanssa enkä tosissaan viitsis lähteä hakemaan salilta mitään sydänlihaksen tulehdusta, sehän se tästä vielä puuttuisi. Tiedättekö sen fiiliksen, kun voisi vaikka asua salilla? Mä tiedän ja todella toivon, että tää boogie ei olisi mikään tähdenlento, peukkuja mulle!

27.5.2012

Käytiin verestämässä muistoja.



Perjantaina kävikin niin hauska juttu, että tää Tate soitti mulle niitä näitä ja perhana kun menikin kertomaan, että sillä olis vippiliput krouvin kanttisiltaan, ja jos totta puhutaan niin mulle ei jääny oikeen muuta vaihtoehtoa kun ottaa auto alle ja painua Mäntyharjuun. Hitto soikoon, että juhlittiin kunnolla ja pidettiin hauskaa, ihan niin hauskaa, että hetken voi taas kotona olla. Kyllä mä sanon, että lapsuuden kaverit on parasta seuraa heti oman seuran jälkeen. Mun mielestä on ihan hullua, että sen kerran kun mä johonkin lähden, niin aina löydän itteni Mäntyharjusta, mutta onhan siellä ihan hyvä olla kun tuntee jengiä ja piirit on pienet, tiedä sitten onko se hyvä vai ei? Mävi on muutenkin aika nostalginen paikka, kun siellä on tullut vietettyä hullut nuoruusvuodet. Oli hauska huomata kun monet tyypit tuli juttelee mun kanssa ja ihmettelemään miten mulla voi olla kaksi lasta ja muistivat myös muistutella muutaman vuoden takaisista jutuista, ehkä se ihmettelyn aihe piileekin siinä, olinhan mä aika holtiton, vaikka nykyään silti tasapainoinen. Voihan sitä äitinäkin olla välillä sopivasti holtiton, mutseillakin on oikeus rokata!

24.5.2012

HUUETAAN, PIIETÄÄN, PATIPATIPATI!

Oliko meillä mukava päivä? Kyllä meillä oli, vaikka osa kuvista ehkä näyttääkin aivan muulta. Väinö tykkäsi Noohasta ja Nooha tykkäsi roikkua äidin jaloissa, hyvä yhdistelmä siis. Vietettiin oikein riehakas päivä pihalla ja käytiin yytsimässä ehkä maailman pelottavinta ja haisevinta lintutarhaa, kaiken kukkuraksi Väpis halusi tulla Julli-korpin raatelemaksi ja syöttää sormensa kaiken maailman pöllöille, kun taas Nooa roikkui mun jaloissa, edelleen. Väinö joutui myös muutaman kerran ylittämään itsensä ja pyytämään pikku-Noohalta anteeksi, tyypin liikkeet olivat sen verran rajuja 80 senttisen kääpiön makuun. Ei muuten itkuilta säästytty, eikä sen puolen nauruiltakaan. Kotimatkalla tuli taas hymyssä suin mietittyä, että eipä tuo Heinola niin kaukana olekaan, joten ehkä me sinne taas voitaisiin mennä uudestaan ja uudestaan moikkaas noita hauskoja heppuja!

Hyvän mielen ostokset.

Tiedättehän te shoppailuholistit millaiset viekkarit tulee, kun ei pääse muutamaan viikkoon ostelemaan? Niin kamalat kuin viimeiset viikot olivatkin, niin kuitekin ne hirvittävät tuskanhiet pyyhkiytyivät tämän päiväsen jälkeen pois. Heti taas piristyi kun sai kaupungilla kävellä ostoskassit kainalossa ja mikä parasta, tein sen yksin. Nooan seurassa ei sinäänsä mitään vikaa olekaan, mutta paljon sutjakkaammin pääsee hyllyjen väleihin ja ihanaa oli kerrankin mennä liukuportaita pitkin, ja vielä kerran, vain minä yksin!

Jossain vaiheessa kuitenkin huomasin ostoskasseja tutkiessa, että niissä ei ollut mulle yhtään mitään, valehtelematta meinasi tulla pienoinen hätä päälle, mutta onneksi olin niin naseva ja korjasin senkin tilanteen oikein mallikkaasti. Ostin itselleni ginasta ehkä maailman herkullisimmat shortsit (kuvassa väri ei vastaa täysin oikeaa)  ja muut ihanat pastillit jäivät vielä hyllylle odottelemaan. Päivän paras ostos kuitenki oli tuo ihana värioksennus pöytäliina, se sopii meidän keittiöön kun nyrkki silmään, nyt puuttuu vain muutama taulu ja parit baarijakkarat, niin se oli valmis ja kaikenlisäks mieleinen (ennen kun taas siihen kyllästyn). Kauppoihin toki jäi vielä paljon paljon ostettavaa, mutta minkäs teet kun omaat tuulen huuhtoman perseen? Taas kerran tuli kyllä mietittyä, että miksi en voisi olla miljonääri tai edes pikkuisen varakkaampi?

23.5.2012

Vain apinat kyselee näin bimboja kysymyksiä!

" Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you. "


1. Kumman kanssa olisit mielummin, Batmanin vai Spidermanin? 
-  Tää on kyl paha, koska kummassakin on paljon hyviä puolia. Kuitenkin mä valitsisin ton Bättiksen, koska hämähäkit on ikäviä otuksia ja mielummin lennän komeen miehen/lepakon kainalossa kun hyppisin seitin varassa katoilla ja kaikenlisäks vielä joutuisin olemaan tekemisissä tohtori mustekalan kanssa. 

2. Jos saisit kolme toivomusta, mitä toivoisit? 
- 1. Sodat saataisiin loppumaan. 2. Hyvän terveyden kaikille. 3. Erittäin mukavan taloudellisen hyvinvoinnin, kaikille myös tämä. Taitaa siis tarkoittaa suomeksi, että köyhyys pois. 

3. Jos joutuisit autiolle saarelle ja sun pitäis valita, otatko mukaasi seuraa eli kaikki ihmiset ketkä haluaisit vai kaiken mahdollisen selviytymiseen, kumman valitset?
- Tää on selvä kompa. Mä ottaisin kaiken mitä tartteisin selviytymiseen, sillä mä aikoisin selvityä helevettiin sieltä saarelta ja mennä sit noitten mun tyyppien luokse! 

4. Sun on pakko syödä jotain tiettyä ruokaa pelkästään koko sun loppu elämän, mitä sä syöt?
- Sovitaan, että rahka lasketaan ruoaksi. Sitä mä söisin, siinä on ainakin protskua ja sillä pärjää jo aika pitkälle, ainut et tietyt tärkeet ravintoarvot jäis vähän vähemmälle, mutta eihän tänne ikuisuuksiin asti tultukkaan!

5. Jos olisit elänyt dinosaurusten aikaan, kuinka olisit selvinnyt?
- Mä oisin syöny dinosauruksia ja asunu viidakkomajassa, forever kunnes mä delaan, bitch! 

6. Pakko valita, teille muuttaa kymmenen kissaa, kymmenen koiraa vai kymmenen alle 5-vuotiasta lasta?
- Mä oon kyllä lapsirakas, mutta rajansa kaikella. Koiria mä en voi sietää ja kissatkin on ihan perseestä, mut kai mä ottaisin ne kissat ja toivoisin, että ne menettäis ne kaikki 9 henkeensä ja vähän äkkiä. 

7. Jos joutuisit johonkin lastenohjelmaan, niin mikä se olisi? 
- Nimenomaan jos joutuisin, niin luultavasti se olis joku niin dille kuten tyyliin titi-nallet tai vastaava rallatusohjelma. 

8. Jos joutuisit luopumaan yhdestä tärkeästä asiasta elämässäsi koko loppuelämäksesi, mikä se olisi? 
- Puhelimesta luopuminen ei tekis kyllä ollenkaan pahaa, koska tulee vähän liikaakin käytettyä sitä, joten se se olis. Netilläkin pärjää (ja kenkäpuhelimella). 

9. Uljas prinssi saapuu valkoisella ratsullaan ovesi taakse, miltä hän näyttää? 
- Haha, Jevgeni Malkinilta! Ihan totta, se on komee kun mikä tai sit muhun vaan vetoo frankensteinit. 

10. Asia jota et voi sietää, tai et edes halua sietää?
- Savonlinna ja suurinosa savonlinnalaisista. 

11. Kehu itseäsi viidellä adjektiivilla?
- Hauska, hupsu, hyvä äiti, vielä parempi avovaimo, "vieraille ehkä pelle, mut mun frendeille lojaali". Siinä tuli kuus, mut toi viimeinen lause oli lainattu.   

22.5.2012

Reissun päällä.

Taas yksi nappiin mennyt viikonloppu, oikein harmittaa, kun sen pitikin mennä loppumaan. Oltiin siis koko porukka Oravissa ja reissattiin muutenkin lähistöllä olevissa pikkukylissä. Oli ihana nähdä ex-isäpuolta ja jutella mukavia, mutta extra-ihanaa oli myös käydä rantasaunassa ja juoda muutama suunmukainen, kaikista ihaninta oli kuitenkin huomata, kuinka hyvin Nooa viihtyi pöndellä. Tyyppi on niin elementissään, että voisi melkein harkita maalle muuttamista, mutta HUOM. vain harkita. Jotenkin sitä aina kesällä toivoisi, että olisi edes se kesämökki jossain päin maaseutua, ulos lähteminen olisi huomattavasti kivuttomampaa, eikä tarvitsisi pelätä, koska poika jää autojen alle. Nooa oppi reissussa taas vallan mukavia temppuja, nimittäin uusin hittijuttumme on "JOO, JOOJOO" ja tiedättehän te piirretyn "kolme ässää"? Nooan pää nyökkyy samanlailla "joota" hokiessa, aina vaan "JOO". "Puppua" huudellaan myös kovaan ääneen, ihan niin että se "Puppukin" jopa säikähtää, vaikka meteliin onkin tottunut, kuulosuojaimet ei olisi kyllä pahitteeksi. Harmi kuitenkin, että reissu päättyi ei niin mukavaan reilun 38 asteen kuumeeseen, pikku-Nuppu on petipotilaana, kunnes toisin todistetaan. Taas yksi onni, että Josse on lomautuksella, eikä Nooan ulkoilut kärsi pikkuliskon kuumeen takia ja tänään tartuttiinkin tuumasta toimeen, nimittäin huomenna lähdemme pojun kanssa kahdestaan Heinolaan Essin ja Väpiksen luokse. Ihanaa reissata! :-)

18.5.2012

Kyllä läski tummuu!

Musteesta nimittäin! Tatuointikuume kasvaa kasvamistaan, mutta aloitetaan nyt kuitenkin tästä yhdestä tai miksei jopa kahdestakin, katsotaan miten mun reidet kestää piikkirääkkiä! Hain netistä vähän inspiraatioita ja sitähän syntyi paljon ellei jopa liikaa, mun pää räjähtää ideoista, mutta valitettavasti se Matti jaksaa päivästä toiseen hengailla mun kukkarossa, joten osa haaveista saa jäädä odottelemaan, onneksi kroppa ei kuitenkaan mihinkään häviä. Tosiaan jotain rusetintynkää olisi tarkoitus hakatuttaa etureiteen, mutta kuitenkin vähän sivulle, saa nähdä mihin lopputulokseen tatuoijatyypin kanssa päädytään. Loistava synttärilahja mulle, toki onhan se vähän tylsää itse se kustantaa, vai löytyykö teistä vapaaehtoisia? Toinen vaihtoehto on tietysti kaapata Jossen rahapussi, mutta paljoako sekään hyödyttää kun samassa taloudessa eletään, dämit!

16.5.2012

Tarkoituksena raivojumppa


Pieleen se kuitenkin meni, kiitos eilisen erittäin fiksun ideani (värjäilin hiuksia ja pyyhin värit naamastani taikasienellä, voi vidu). Iho on kaulasta,naamasta ja selästä auki, voitte vaan kuvitella miltä tuntuu suolainen hiki rikkinäisellä iholla, eikä ollut muuten kaukana etten lähtenyt kalppimaan sieltä tunnilta, mutta määrätietoisen luonteeni ansioista taistelin loppuun asti iho vietävästi kirvellen. Harmittaa, että tällä viikolla reenit on menneet sivusuun älyttömän väsymyksen ja saamattomuuden takia, kehtuuttaa. Onneksi kuitenkin viimeviikon jumpat meni reippaasti ja kaloreita on palanut. Tämä treenaamattomuus on kuitenkin pieni murhe sattuneiden surujen rinnalla.

Mielessäni pyörii väistämättä nuoren perheen suru-uutinen jonka tänään valitettavasti jouduin kuulemaan. Olen miettinyt koko päivän minulle tuntemattomia ihmisiä, joiden suru on varmasti mahdottoman suuri,  itselläni ei riitä sanat kertomaan kuinka pahoillani olen Lauran ja Lauran perheen puolesta, etenkin hänen poikansa Henrin, liian aikaisin lähti tyttö nuori :( Lepää rauhassa!

15.5.2012

Pitkästä aikaa kiva haaste.

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their 
"tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and 
link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag 
to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you. "


1. Mitä et ole koskaan tehnyt, mutta haluaisit joskus tehdä?
-Voi veljet kun mulla on vielä niin paljon tekemättä, mutta ehkä päällimmäisenä mielessä kuitenkin pyörii joku hurja itsensä ylitys. Mä oon tosi arka mm. autoillessa(kin), niin joku jäätävä EK-pätkä tai haiden seassa sukeltelu vois olla ihan jepulis! 
 
2. Mikä on mielestäsi tärkeintä elämässä? 
- Sehän nyt on itsestäänkin selvää, että mulle tärkeintä on nuo minun lapseni, perhe ja ystävät. Tärkeää myös on olla itseensä tyytyväinen, niin kaikki muutkin asiat sujuu huomattavasti mukavammin :-) 
 
3. 10 asiaa, jotka tahdot tehdä ennen kuolemaasi?
1. Mennä naimisiin. 2. Ottaa silikonit. 3. Hankkia vielä ainakin yhden ammatin. 4. Ja ehkä kolmannen tai vaikka neljännenkin lapsen. 5. Nähdä livenä hai-kalan. 6. Matkustella. 7. Jatkaa tanssiharrastustani. 8. Lopettaa tupakan polton. 9. Ostaa oman kodin. 10. Olla mummi (toivottavasti).
 
4. Mitä pelkäät eniten?
- No tää on helppo, nimittäin mä pelkään melkein kaikkea. Listan kärjessä mm. menettäminen, maailman katastrofit, autoilu, rattijuopot, raiskaajat ym. 
 
5. Mitä on kauneus? 
- Mulle kauneus on oikeastaan vaan ulkonäköä ja mun mielipide on se, että sisäinen kauneus on paskapuhetta, luonne ei voi olla kaunis, se vaan yksinkertaisesti on luonne jonka jokainen omaa omanlaisensa
 
6. Mitä haluaisit harrastaa, mutta et jostain syystä pysty?
- Vielä.... Tankoilun meinaan aloittaa enemmin tai myöhemmin, nyt kuitenkin keskityn yleiskunnon kohentamiseen ja siihen, että salitreeneillä ja ruokavaliolla saan itseni tyytyväiseksi.
 
7. Parasta Suomessa?
- Kesä ainakin, vaikka valitettavan lyhyt se onkin :/ Iso hyvä juttu on se, että Suomi on aika perusturvallinen maa ja täällä pelaa ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen (äitiysrahat, työttömät, kodittomat yms.) ja välillä toimii liiankin hyvin ja näillä tarkoitan pummeja maahanmuuttajia, ketkä eivät edes halua tehdä rahojensa eteen mitään ja saavat silti aika huimia summia verrattuna meihin perustyyppeihin.  
 
8. Lempi vuodenaika?
- Kaikissa vuodenajoissa on jotain hyvää ja jokaisesta niistä tulee tietty fiilis, mutta kesä on kivoin, koska on lämmintä ja ihmiset iloisia :-) 
 
9. Kaunein suomenkielinen sana?
- Alkkarit, no ei vaines.. Aika paha, mut sanotaanko, että omaan korvaan kaunen sana on "äiti". 
 
10. Huonoin ominaisuutesi? 
- Oon aika kova provosoimaan ja mikään muu mielipide ei tietenkään ole oikein paitsi omani, etenkin riitatilanteissa. En osaa oikein ajatella toisesta näkökulmasta ollenkaan vaan pidän pääni aina viimeiseen asti, ennen kun asia kuopataan.      
 
11. Minkä kielen haluaisit osata täydellisesti? 
- Oman äidinkieleni ainakin ja englannin kieli täydellisenä oli kans aika bueno, mulla tulee sellasia kielivirheitä, että harakatkin nauraa!
 
Teitä tahdon kuulla:
Ipa 
 
1. Mitä mieltä olet siitä, että toisten äitien kasvatustapoja arvostellaan?
 
2. Mitä mieltä olet abortista?
 
3. Mikä saa sinut hermostumaan kaikista eniten? 
 
4. Tunnetko joskus olevasi huono äiti, millä tavalla? 
 
5. Millä tavalla selvitätte parisuhdekriisinne? 
 
6. Millainen ulkonäkö sinua miellyttää? 
 
7.  3 suurinta pelkoasi? 
 
8. 5 asiaa jotka saavat sinut hymyilemään? 
 
9. Otatko muilta ihmisiltä ulkonäkö vaikutteita tms?  
 
10. Millaisesta kodista unelmoit?  

14.5.2012

Home is where You hang your Heart!



Haha, sanon noin satatuhattamiljoonaa kertaa "kiva" ja "sopiva". Älkääkä välittäkö ku mä sekoilen ton kameran kans tuol vessassa :---D

13.5.2012

Tämän tuplaäidin päivä!

Tämä äitienpäivä oli ainakin 100 kertaa parempi kun viime vuonna, johtuen tietysti siitä ettei tällä kertaa tarttennu maata kipeän pojan kanssa sairaalan hetekoissa ja sitä paitsi tänä vuonna olen yhtä kultaa rikkaampi! Josse ja beibsit tuli herättämään mut aamulla kera aamupala tarjottimen ja ihkun kortin, loppupäivä olikin sitten super! Mun äiteenpäivä sisälsi paljolti ulkoilmaa, liian lihavaa ruokaa (morkkis, varppina meni viikon treenit hukkaan), haleja, pusuja, rakkautta ja piikkilankaa, eli siis kaikkea mitä omasta mielestä tällaisen päivän pitää sisältääkin! Mun mielestä olisi kyllä kohtuullista, että meidän arjen sankareiden päiviä juhlittaisiin useamminkin kun kerran vuodessa, edes puolen vuoden välein olisi jämpti per sukupuoli, iseille ja äideille tasapuolisesti. Toisaalta kyllähän kummeja, mummeja, ukkeja ja pappoja pitäisi myöskin juhlia ja ystävänpäiviä pitäisi olla joka viikko ja "perhepäiviä" joka päivä, aina olisi hyvä syy juhlaan ja mielikin olisi varmasti virkeämpi, mitä mieltä? No joo, ehkä meni vähän överiksi, mutta kyllä mä oon sitä mieltä, että meitä arvostetaan liian vähän siihen nähden, että kuitenkin yritetään kasvattaa jälkeläisistämme tasapainoisia ja rehtejä Suomen kansalaisia. 

Hyvää äitienpäivää!

Sadepäivä pappalassa.

Yleensä kun menemme pappalaan, on enemmän sääntö kuin poikkeus, että papalla on joko päivystys viikonloppu tai keli on surkea ja tällä kertaa onnistuttiin siinä, että kummatkin oli samaan aikaan päällänsä, mutta onneksi papalle ei kuitenkaan tullut vikoja ja sääkin selkeni iltaa kohden. Nooa oli niin riemuissaan pihalla, että ihan tappeluiden saattelemana sain aina pojan vaipan vaihtoon ja heti pakollisten suoritusten jälkeen tyyppi oli taas ulkovermeiden kimpussa ja vinkui "tatta, tattaaaa" (pappa). Me mimmit taas hengailtiin sisällä vilttien alla ja katsottiin liibalaaba-sarjoja, en kuitenkaan valita, sillä on se mukavaa vaihtelua ainaisen juoksemisen keskelle. Oli tästä reissussa paljon hyötyäkin kaiken ilon lisäksi, nimittäin Nooa unohti tutin olemassa olon, me pärjättiin päivällä ilman, vaikka välillä vähän kiukuttikin ja myös koko viimeyö meni ilman dudua ja sen koomin sitä ei ole nähtykkään, päinvastoin piiloitettu kaapin syvimpään nurkkaan,  JES JES HURRAA! Toinen hyvä juttu oli vanhan automme ehjääntyminen, nyt olis hyvä pirssi jollekkin. Toivotaan, että saadaan vahinko kiertämään!

ps. RAAHHH miten sekavaa tekstiä, buhuu.

9.5.2012

Käytiin landella heittää olliet!

Oltiin maalla, nimittäin Pertunmaalla! Käytiin vähän yytsimässä ammuja ja pomppimassa trampoliinilla. Josse veti junnujen alkeiskurssia ja tavoite oli oppia ollie, Pipsa melkein osasi ja Nooalle ei voinu muuta kun hymähdellä. Ihan huippujuttu toi aurinko, tekee mieli olla koko ajan ulkona ja jos ei ulkona, niin jotain on touhuttava, nyt ei passaa jäädä rannalle ruikuttamaan! Tämä viikko on mennyt muutenkin reissatessa, ihan hyvä vaan, sillä pitäähän Joos juuri kesälomiaan lomautuksen yhteydessä, toivotaan vaan, että hyvät kelit jatkuvat :-) Tällä viikolla olisi vielä tarkoitus lähteä kattelees kotieläintarhaa ja keksiä jotain kivaa äitienpäiväksi, vaikkei se minun tehtävä olekaan, pidetään kuitenkin peukkuja ettei nää ole mua ihan kokonaan unohtaneet! Kivaa kevättä!

5.5.2012

Sisutetaanko vielä vähän?


Äänestä ehdotustani Jotexin Sisusta huone - kilpailussa!

Simppeli on kaunista! Pojot mulle :-)

Nyt oon kyllä huono ihminen!

Hirvee hinku olis napsia teille kuvia uudesta kodista, mutta minkäs teet kun keskeneräistä ei tahdo esitellä? Valmishan tämä on kun mikä, verhot vaan puuttuu keittiöstä ja se on mulle liikaa :-D Muuten ollaan kyllä kotiuduttu oikein loistavasti, mutta taas tuli muutama muuttuja. Eikös se niin mene, että kun joku menee perseelleen, niin perässä menee kaikki muukin. Meillä nimittäin kuljetaan nykyään lonkkavolvolla, koska automme sanoi morot ja hajotti kannentiivisteen, onneks ollaan niin ylivarakkaita, niin lähdetään varmaan huomenna hakemaan Jykylästä uus ruoska, voi video, että hampaita naurattaa...tana..kele..tana...!

Muutaman maistiaisen voin kuitenkin tarjota!