2.9.2011

You can count on me like one, two, three I'll be there

 Iskän päällä on mukava pomppia, iskää on kiva vetää naamasta, iskää on kiva halia pitkään ja tuhnuttaa korvaan omia tarinoitaan, iskällä on lehmän hermot, iskä vahtii kun äiti haluaa salille tai tapaamaan rauhassa ystäviään, iskä ei kakkavaippoja kainostele, iskän suuhun on kiva puklata ja päälle pissata, iskälle voi kiukutella, iskä ottaa aina syliin, iskän kanssa voi katsoa elokuvia, iskän kanssa voi nukkua!
 
Meillä isi alkaa olla ylivoimaa ja äiti jää reilusti kakkospallille! Mitä isommaksi Nooa kasvaa, sitä enemmän iskälle tuntuu rakkautta löytyvän. Silloin kun isillä on töitä, niin me emme edes kerkeä ikävöimään, mutta kun iskä tulee kotiin ja huutelee ovelta "Tönttöstä", meinaa pienellä mennä pasmat sekaisin ja ei hetkeäkään kun kontataan jarrusukat sauhuten eteistä kohti, Nooa tietää että vastassa odottaa lämmin ja työlle haiseva syli!

Kiitän luojaani siitä, että lapsellani on maailman paras isä, pienelle Nopukalle en voisi kuvitella ketään parempaa. Josse ei ole missään vaiheessa jättänyt "velvollisuuksiaan" hoitamatta tai pistänyt asioita lapsensa edelle, ei koskaan! Olen saanut vapaa-aikaa aina kun sitä tarvitsen ja pyytämättä. Jos olen viettämässä aikaa salilla tai kavereideni kanssa, en koe, että minun pitäisi soitella tunnin välein miten siellä kotona pyyhkii, Josse kyllä soittaa jos on tarvetta. Kyllä meidän isi on rautaa!!

6 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjotettu! :)

    VastaaPoista
  2. http://www.youtube.com/watch?v=Rj4lg5_dO2k
    <3

    VastaaPoista
  3. oi, ihana postaus! tykkäsin kovasti. <3

    VastaaPoista
  4. Uona: Kiitti!

    Nuokki: NIIN YLIVOIMAISESTI RAKKAUSBIISI <3

    hheidihh: Kiitos <3

    Hyyni: Pojat on poikii <3

    VastaaPoista
  5. ihana juttu <3 kivoja kuvia,varsinkin toi nenän rutistus :DD

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS