17.4.2012

Kokeneemmat muuttajat helppikää!

Oh My God, ei tässä oikein muuta voi virka, kun meidän kaappeja kattelee! Mulla ei oo mitään hajua kuinka tää homma käytännössä toimii kahden pienen lapsen kanssa ja tuskin tietäisin, vaikka lapsia ei olisikaan. Sen verran kuitenkin älysin, että vaihdoin vasta muutama päivä sitten puhtaat petivaatteet jokaiselle, ettei niitä sit enää tartte mietiskellä, mut silti ei  tunnu edes hyvältä alulta, koska kaikki muu onkin ihan auki. Varsinainen muuttopäivä on siis 28.4, eli alle kaksi viikkoa aikaa toimia. Positiivista on, että saadaan viedä vaikka heti turhia tavaroita makuuhuoneisiin odottamaan ja sunnuntaina olen lähdössä sinne ikeaan, joten senkin jättikuorman vien suoraan uuteen kotiin muiden roinien seuraksi. Kuitenkin ideana olisi se, että te autatte mua kertomalla mitä mun kannattaa jo pakkailla ja mitä ei, mm. lasten tärkeät tavarat ym. 

20 kommenttia:

  1. Lakanat,pyyhkeet.. jätä vaa muutama varmuuden vuoksi jos luuleet että tarvitsette. Kaikki voi pakata minkä saa piiloon kaappiin ;)
    kaikki mahdollinen varastoon mikä sinne kuuluu.. ja kannattaa kantaa ne etukäteen tai kirjotella esim. jätesäkkien kylkee maalarin teipillä, mitä missäkin on jos semmosia on tarkotus käyttää.. niihin on helppo mättää petivaatteet yms..
    Muutaman kerran käyny nii et muuttoapulaiset kantanu varastoon kuuluvan tavaran kämppää ja niitä on kiva ollu roudata takasi..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TOIMII! Onneks varasto on jo viety uuteen varastoon, et sinäänsä paskamaisin homma on hoidettu ja siis muuttopäivänä mähän olen vaan uudessa kodissa purkamassa kamoja ym! :DD ei onneks tartte ite kannella mitään :)

      Poista
    2. Hyvä, hyvä! kyllä se siitä :) Kukkia kannattaa viedä jo etukätee ettei oo mullat missä sattuu. Astiat oli mulle haaste, pakkilin sanomalehtiä ympärille vikoina iltoina. Aino ois muuten levittäny ne kuten levitteli muitakin laatikoita..pyykkiä kerty hirveesti,vieläkin jätesäkillinen :D

      Poista
  2. Tsemppiä! Vaatteistahan voi viedä paksuimmat talvikamat ja ohkasimmat kesäkamat, mitä ei enää tarvitse. Leluista jättää ne, joilla uskot pienten selviävän 2viikkoa. Keittiöstähän saap kans paljon vietyä, jättää sinnekin ne, millä pärjäätte, pari kattilaa, paistinpannu, muutamat lautaset :) Eiköhän se siitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä tarvitaan! :) Ai hitto, olin jo unohtanu lelut :DD Kyllä se tästä ja kiitos vinkeistä :)

      Poista
  3. Säästä ainakin muutamia ruokailuvälineitä/astioita, jokuset pesuaineet, joku kattila/pannu kannattaa säästää jos haluaa ruokaakin tehdä, joitakin leluja, tärkeimmät paperit..
    Astioiden pakkailemisessa menee yllättävän kauan, kuin myös kaikkien laatikoiden tyhjäämisessä, vaatekaapeista puhumattakaan. Niitä ei kannata jättää vikaan iltaan.

    Äläkä nyt ainakaan vaippoja pakkaa ;>

    ps. juustohöylä häviää aina, joten piilota se tarkkaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiiiiiiii, vaipat on jo pakattu ja viel alimmaisena :----D No ei ny iha, mut hyvä että sanoit, koska mä olisin ne varmaan fiksuna tyttönä pakannu kohta kuitenkin :DD

      Poista
  4. Me käytettiin kertakäyttöastioita vikat päivät ;D jälkiviisaana olisin pakannu vaatteet mielummin laatikoihin siististi kun muovisäkkeihin.. Oli meinaa kiva alkaa sit viikkailee niit paikoilleen. Aika kauan sai vaatteet pyörii siel pusseissa ja sieltä kaivelin mitä tarvitsin koskaen vaan jaksanu alkaa viikkailee.. Osa oli laatikoissa ja ne oli helppo vaan nostaa kaappiin. En tiiä onko näistä mitään hyötyy :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HEi tosi hyvä! Taidan ittekki käydä ostaas niitä. Ja sama homma noiden vaatteiden kanssa, eiköhän ne nyttenkin mene jätesäkkeihin :D

      Poista
  5. Siis kaikki pakkaat nyt mitä ette välttämättä päivittäin tarvitte! Jätät vaan ne mitä tulee oikeesti jokapäivä käytettyä. Ja Lilan vinkki noista kertakäyttöastioista on kätevä. Saatte pakattua kaikki astiatkin heti. :)

    VastaaPoista
  6. Hei, muistin sua mun blogissa eli käy lunastamassa "tehtäväs" sieltä jos jaksat kaiken touhuilujenne keskellä :----)

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Ritan ja meidän äitin :--) Jos oot huudeil nii nyvi hihasta :)

      Poista
    2. joo kun sitä just mietin,et jos krapulaltani kykenisin, niin voisin tulla käymään ikeassa. mutta epäilen kovasti, että kykenen. nimimerkillä Petran syntymäpäivät tänään.

      Poista
  8. Meillä tehtiin kerran muuttoa päivä ja silloin huomasin kuinka vähällä ihminen oikeastikin tulee toimeen,pakon edessä :) periaatteena oli ettei yhtäkään laatikkoon pakattua tavaraa enää otettu esille(monesti ne kyllä olikin siirretty jo pisteestä a pisteeseen b.) Kaikille meille jätin aina jokaista vaatekappaletta muutamia,lapsille vielä vaihto-ulkovaatteita tietty - silloin oli kesä että se kyllä korvas paljolta :)meillä leluja oli esissä vaan muutamia(lisäksi piirretyt) ja väritysvärkit - yllättävän paljon muksut viihtyivät leikkimässä tyhjissä vaate yms kaapeissa :) tsemppiä muuttoon- meidän perhe viihtyy blogisi parissa :) tykkää kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan ottaa saman periaatteen käytäntöön, mut eniten mua mietityttää just toi vaate hommeli, ku Nupustakaan ei tiedä monet vaatteet sille joutuuu päivässä vaihtamaan, ku se saattaa pulautella, VOI PAAVO MÄ SANON! Nooan lempilelut on kaikki kielletty, et jos sitä sitä pakkais jo kaikki :DD

      Hei ja kiitos suuresti :)

      Poista
  9. Non nih - meillähän olikin silloin noi muksut jo 2,5vuotta ja 4,5 vuotta - nyt toki toi muutto olis hankalampaa kun on tuo pikkuinen nuppu messissä mukana :) mutta tsemppiä siltikin :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS