26.4.2012

Nyt muutetaan!

vielä vaiheessa

Tämä viikko on mennyt niin huhkiessa, hyvä että syömään on ehtinyt, mutta eiköhän tämä kahden yön päästä palkita, kun osoite muuttuu bunkkerista parempaan. Meidän muutto on oikein hyvällä mallilla (kiitos pakkausvinkkejä antaneille), uudessa kodissa on jo kaikki muu, paitsi isoimmat huonekalut, joten lauantaina varsinainen muutto on peace of cake ja saadaan toivottavasti arki nopeasti rullaamaan. Nooa on ollut ihan pihalla tämän muuton keskellä, koko ajan toinen meistä on uudella asunnolla ja toinen pakkailee kotona, tavara senkun häviää ja Noukka on levottomaa levottomampi, yöllä itketään lohdutonta demonihuutoa, eikä meinata rauhoittua millään, liekkö oireilee muuttoa vai näkeekö unia? Yksi murheenkryyni on Jossen hienosti valitut työvuorot, tyyppi on ottanut huomiselle ja lauantaille vuorot, mitenhän meinasi jaksaa viikonlopun yli, kysympähän vaan? Kaiken tietysti kruunaa mun jäätävät stressifinnit pitkin naamaa. On nimittäin tullut viime päivinä pohdittua, että kuinka korkea on ihmisen stressikatto?

6 kommenttia:

 1. demonihuutoa :D minkä värinen toi seinä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummanharmaa. valo heijastaa kuvassa eikä näy oikeenlaisena!

   Poista
 2. Korkea se vissiin on :D ku mulla on vielä mielenterveys tallella rakentamisen ja muuton jälkeen :D ei muutaku tsemppiä muuttoon ja pitkiä hermoja, sittehän sitä onneks saa nauttia vihdoin ja viimein..! (kunhan saa eka purettua ja järkättyä ne muuttolaatikot, johon meneeki sitte kivasti muutama kuukausi :D meillä ainaki)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helevetin korkea, tuli viimeistään tänää huomattua! Haha, mä laitan huomenna kaikki kuntoon, en kestä jos paikat on rempallaan, sillon tuntuu et koko elämä on sekasi :--)

   Poista
 3. Pakko kysyä, kun olen vasta alkanut lukea blogiasi että onko tuossa "lihapiirakka kahdella nakilla" joku syvempikin merkitys? Kun itsellä tulee vaan kaikkea kaksimielistä siitä mieleen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :---D joo mä oon se lihis ja noi minit on nakkeja! josse voi olla kurkkusalaatti :)

   Poista

ASIAA NÄÄS