20.12.2011

On vähän liian raskasta olla raskaana

Nooan raskausaikana hehkuin, niin kliseeltä kuin se kuullostaakin. Naama oli nätti ja mieli kiva, mutta toista on kantaa sisällään tytöntylleröä. Vaikka kuinka kävisit kampaajalla (tässä tapauksessa värjäät kaupan väreillä, etkä ole siihen läheskään tyytyväinen, pitikin mennä vaihtamaan punertavan sävyyn), kävisit kosmetologilla (tässä tapauksessa puristat likaisilla sormilla nenänpäästä mustapäitä), nypittäisit kulmakarvat ja värjäyttäisit ne kalliissa liikkeessä (tässä tapauksessa kaverisi nyppii ne ja väriä ei ole edes käytettävissä, sillä sellaista ei kaapistani tällä hetkellä löydy), käyttäisit itseruskettavaa (tässä tapauksessa joudut leikkaamaan purkin kahtia, jotta saat kaivettua viimeisetkin rasvat edes kasvoille sekä dekolteelle), meikkaat kauniisti (tässä tapauksessa huomaat luonnonvalossa meikkivoiteen olevan liian tummaa, koska edelliset itseruskettavat ovat kuluneet pois ja väri ei enää mätsääkkään) ja silti oloni on erittäin ruma ja epähaluttava, tällä hetkellä tunnen itseni niin mitäänsanomattomaksi ja sellaiseksi tyypiksi jonka kasvoja ohikulkija ei edes 5 minuutin päästä muista. Haaveilen kovasti synnyttämisestä ja siitä että vaaka näyttää ainakin -15 kg, edes ensikesään mennessä. Kaipaan myös salikorttini voimassaoloa ja sitä että saisi jorata baarissa edes yhden illan ja hei älkää käsittäkö väärin, tanssimista minä lähinnä kaipaan ja jotta ei nyt ihan paskanpuhumiseksi menisi, niin myönnettävä on ,että kyllä se yksi crowmoorikin olisi aika suunmukainen. Ainakin te ketkä olette olleet samassa tilanteessa kanssani niin ymmärrätte (???) miltä tuntuu olla aina vaan raskaana, monta vuotta peräkkäin!

Viimeviikon neuvola terkut rv30
Paino: Paukkuu pilvissä, mutta on onneksi vielä reilusti reilusti alle kolmen numeron +516g/vk (+639g/vk)
turvotus: + (+/-)
Verenpaineet: 104/68 ( 117/66)
pissa: -- (--)
hemppari: 115 (103)
sf-mitta: 32 cm (32cm)
tarjonta: RT (?)
syke: +147 (+150)
liikkeet ++ (++)


17 kommenttia:

  1. tuttu olotila ! olo tuntuu jättimuumilta vaikka tekis mitä.

    VastaaPoista
  2. Niiiiin meikkis puol vuotta sitten!! Tyttö massussa tekee ihan kummallisia (tyhmiä) asioita. MUTTA nyt kun pikkanen mimmi on 4kk, on kiloja enää 3. KOLME!! Ja mä voin juosta ja tanssii ja jumppaa ja pumppaa ja naamakin on ihmisen taas! Elä siis huoli, (kuten tiiätkin) kaiken kivan aika tulee taas :)

    VastaaPoista
  3. Miula oli tuommonen olo Mikaelia odottaessa :/

    VastaaPoista
  4. Joo todellakin kuullostaa tutulta. Tosin synnytin jo joku aika sitten toisen lapsen ja ai että on ihanaa ettei enää oo isoo mahaa,,siis kiitollinen kyllä olen lapsistani ,mutta on kyllä raskasta olla vuosi vuoden perään raskaana kun just miettii mielessään,että selvis ekasta raskaudesta suht hyvin ilman mitään isompia murheita ja selvis synnytyksestä jne..niin taas täytyy (saa) kannatella isoo masuu..onneks on loppuelämä aikaa laihutella näitä löllökiloja :D TSEMPPIÄ!! T: se mamma jolla lapset 1v 11pvä ikäerolla

    VastaaPoista
  5. Miksi valitat, kun itse olet raskaaksi halunnut ja valintasi tehnyt. Silloin on mielestäni jälkikäteen turha sitten itkeä, kukaan ei pakota olemaan raskaana. Se on sentään elämässä niitä harvoja asioita, joihin voi itse vaikuttaa täysin ja päättää haluaako lapsia vai ei, onneksi näin on. Ja näin hyvin, kun saa täysin itse asialle vapaat kädet, niin ei pitäisi sitten valittaa, tuollaiset asiat kun ovat yleensä pitkään ja tarkkaan harkittuja !

    VastaaPoista
  6. Niin Hanna ^^ nämä lapsenteko/saamis- asiat ovat pitkään ja tarkkaan harkittuja asioita!!!

    :--DD
    Onnea ja tsemii loppurutistukseen! ;)

    VastaaPoista
  7. Anonyymille(03.46) haluan sanoa, että ei lapsia aina saada vaikka kuinka päättäisi niin...

    Hannalle voimia ja tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  8. No ei niin, mutta jos haluaa yrittää saada lapsen ja jos onnistuu saamaan, niin sitä vähemmän pitäisi sitten valittaa !

    VastaaPoista
  9. miu: Huh, sielunsiskoni :-)

    Banskuansku: No niiimpä, vähä mä odotan ja vähä mä odotan että nään tyttöseni :)

    Sini: Noo aika perus ;)

    Anonyymi: haaa, toinen sielunsiskoni :-) Kohta kellutaan samassa veneessä! Miten teillä on nyt mennyt? :))

    Anonyymi: Tosiaan, oletko tavannut montakin odottavaa naista kuka ei koskaan valittaisi raskausaikana ja nyt ei sit puhuta mistään luomuhihhuleista. Eiköhän jokainen koe raskauden niinkun tykkää ilman että siihen pitäisi jonkun puuttua. Haluutko tulla mun saappaisiin? Ja kyllä tää tästä alee 2 kk päästä iloks muuttuu. Niin ja tosiaan kun siihen ei pahemmin itse pysty vaikuttaa saako lapsia vai ei? Mä halusin ja sain ihan kaksinkappalein ja saan myös valittaa! :)

    nuokki: <3

    Anonyymi: Tiedät mistä puhut :-)

    Anonyymi: Ja edelleen valitan niin paljon kun sielu sietää.

    VastaaPoista
  10. Oon ihan samaa mieltä kaikesta, mä en oikeesti tykkää olla yhtään raskaana! Ja kyllä olen itse raskaaksi hankkiutunut mutta päämäärä onkin se toinen lapsi ja tää typerä raskaus on nyt vaan kestettävä.. Mä ainakin valitan niin paljon kun sielu sietää! Vihaan tätä valas-oloa ja närästystä, "olen-punkero"-kävelytyyliä ja sitä kun mikään ei mahdu päälle! Voi kyllä, se siiderikin tekis tässä vaiheessa oikeen hyvää mutta eipä auta kun odottaa vielä max 10viikkoa!

    VastaaPoista
  11. Saa valittaa. Kaikesta ja aina. Ihan vaan vaikka valittamisen ilosta jos ei muuten keksi syytä. NI.

    VastaaPoista
  12. Meillä on menny kyllä ihmeen hyvin,onneksi :) Välillä toi vuoden ikänen on hoidossa mummulassa,niin saa ihan kahdestaan olla vauvan kanssa ja huilia ja sitten taas vastapainoksi vietetään kyllä vuoden ikäsen kanssa kahden keskistä aikaa leikkien ja yritetään keksiä kaikenlaista tekemistä,mutta kyllä tuo isompi on aika mustasukkanen vauvalle ja välillä päivät on aikamoista huutoa ja itkua,mutta on helppojakin päiviä ja kaikenkaikkiaan ihmeen helppoa kyllä ollut,ehkä odotin jotain ihan katastrofaalista aikaa kahden pienen kanssa kotona.Onneksi on molemmat lapset pysyny vielä terveenä ja öisin saa ihan hyvin nukuttuakin,vauva herättää n.4 kertaa yössä. Toivottavasti sullakin lähtee menemään arki hyvin sitten kahden lapsen kanssa..eikä esikoinenkaan sairastelisi kovin...Olikos niin että teillekin olisi tulossa tyttö tällä kertaa(sori jos muistan väärin) Meillä siis isompi on poitsu ja pikkunen tyttö -1vuosi 11pvä ikäero-

    VastaaPoista
  13. Kiva kuulla et on menny putkeen eikä päinvastoin! Ollaan vähän esimaisteltu vauvaa, sillä kaveri sai tosta alakerrassa tytön niin ne käy meillä päivittäin eikä nooa virka mitään, mut onhan se vähän eri kun sit oma vauva ei ookkaan vaan käymässä vaan jää ihan olemaan :) Aiii, mä luulisin et 4 kertaa on usein, Nooa ei heränny ku kerran aina ja 2,5kk alko nukkuu kokonaiset yöt. Juu sama kaava kun teillä eli isompi poika ja mahassa tyttö! :--)

    VastaaPoista
  14. :) Noh mulle 4 kertaa yössä syöttäminen on sellanen aika normi :D kun esikoinen oli ihan mahoton syömäri,että tällä kertaa toi nelisen kertaa yössä on luksusta ja joskus käy jopa niin ,että tarttee syöttää vaan kolme kertaa yössä :) Mutta lapset on erilaisia ja olis kyllä tosi ihanaa jos ei tarttis herätä kun kerran yössä. Meillä esikoinen alkoi nukkua kokonaiset yöt n.8kk iässä. Niin sittenhän sen näkee,kun vauva tulee,että miten Nooa reagoi kun vauvakin saa huomiota ja on äitin sylissä. Meillä ensimmäiset päivät vauvan kanssa kotona meni tosi hyvin,sitten poika tais huomata,et ei toi vauva taidakkaan mihinkään täältä lähteä ja aloitti kiukuttelun :D-1v11pvä-

    VastaaPoista
  15. Myö käytiin Danielin kans kattoo tänään pienen pientä vauvaa.. :) Sen hetken kun pidin vauvaa sylissä, niin herra huuti kurkku suorana vieressä! En sitten osaa sanoa, ketuttiko herraa enemmän se, ettei saanu vauvan harsoa, vai se että vauva oli miun sylissä!
    Jenskuu :)

    VastaaPoista
  16. ! sitte on olemassa niitä kohdun vuokraajia! ite en ymmärrä niitä yhtään! :) oma raskaus oli niin fyysisesti raskasta etten vois kuvitellakkaa olevani aina raskaana! ja vielä antaa vauvat pois :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh en ymmärrä minäkään, ihan hullujen hommaa! :--D

      Poista

ASIAA NÄÄS