17.1.2012

Pipa, sinun perheesi odottaa sinua

Tyttäremme on tervetullut maailmaan, ihan heti sitten kun on kasvanut vielä muutaman viikon masussa. Raskausviikot paukkuvat 35:ssä ja h-hetki voi koittaa melkein koska vain. Kuten kuvista huomata saattaa, kaikki on valmiina ja isoveikka vapautti siskolleen pinniksen ja muutti itse nalleineen isojen äijien sänkyyn. Kumma kuinka se alkujärkytys (hahah, "alku", ensimmäiset 32 vk) katosi tosta noin vaan heti kun 1.1.2012 astui kuvioihin, me Jossen kanssa odotellaan kovin malttamattomina ja odotellaan tuntemuksia. Ollaan saatu jo vähän ensimakua pikkupikku-vaukkelista, nimittäin alakertaan syntyi tuossa hetki sitten pieni likka, joka on täällä meillä vieraillut lähes päivittäin ja Nooa ei meinaa olla moksiskaan, silloin nauretaan kun vauva itkee, muuten minilapsi on kuin ilmaa. Voi voi, kyllä se Nooa-pojalle karu totuus selkenee kun Pipa ei lähdekkään mihinkään ja nukkuu vielä Nooan sängyssä, voi peeveli. Huomaatteko, että vatsani on tipahtanut ja astmalääkkeen päiväsaldo tipahtanut puolella, ja myönnettäköön että on ihan mukava saada hengitettyä!

10 kommenttia:

  1. Noniin, siellä saa alkaa kohta jännäämään! Postausta onkin jo odoteltu :-)

    Tsemiä tulevaan, kaikki näyttää hyvältä hoitopöydästä sänkyyn, niin ja masuun!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosissaan saa. Joo oon vähän itekkin odotellut, jotenkin jääny nyt kun ollu miljoona asiaa kesken, mut nyt jos jatkais samaa rataa kun ennenkin :-) Kiitti mielenkiinnosta!

      Ja voi kiitos <3

      Poista
  2. apuaa sulla se loppu jo häämöttää! en tajunnutkaan et oot jo noin pitkällä :D vähän jänskää! mulla paukkuu huomenna rv 26 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiiiin, mihin nää viikot meni?? :--D No ohhoh, vastahan säkin kerroit mulle sillon et ootat, voiii meitä <3

      Poista
  3. Jabadabaduu, uus postaus! tätä ooteltiinki viimeset sata viikkoo :--DD
    Kyllä kelpaa pikkukakkosen vejellä hirsiä Nooan punkassa. Miten muuten Nooan eka yö isojen sängyssä meni? käytiinkö välillä lattian puolella vai pysykö kiltisti patjan päällä? :)) tekis kyll mieli ottaa laita irti tuon vesselin pedistä..mutta mutta....öö en tiiäää... :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooraaa, elä nyt! Pikku tauko vaan :D Eka yö meni oikein kivasti :) Ai teillä saa sen irti, no ota ihmeessä :) Reeniä reeniä. mut toisaalta ei oo kiire, eihän mekää oltas vaihettu mut tuli pikku muuttuja nimeltään pipa, jota en haluu nukuttaa kelan laatikossa :---DD

      Poista
  4. Täälläkin loppu alkaa häämöttää, torstaina 37 viikkoa täynnä! Jaksamisia loppuraskauteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuuui, sulla se lähtö on tooosi lähellä! Isot tsempit :-)

      Poista

ASIAA NÄÄS