25.1.2012

Mulla on nyt jo ikävä Tinttasta

Onko hullua miettiä nyt jo tulevaa kahden lapsen kanssa? Mun mielestä on ja silti päällimmäisenä mielessä pyörii mitä kohta on edessä ja mitä sit tapahtuu. Tunteet on kyllä kieltämättä tosi ristiriitaiset, toivon Pipan syntyvän mahdollisimman pian, mutta silti hetki sais mennä, että kerkeää Nooan kanssa touhuamaan kaikkea mahdollista viimeisinä viikkoina/päivinä. Päiväunien aikaan yytsin kelloa ja haluaisin Nooan jo heräävän, että varmasti ehditään tehdä päivän askareet ja ehditään varmasti olla vielä hetki keskenään, ennen kun sisko syntyy. On kiva huomata, kun Josse tulee töistä, että Tinttanen on onneissaan, äitiä ei huomioida juuri ollenkaan ja kaikki taidot esitetään iskälle ja jos suruu tulee, isi on lähellä. Tietysti tuokin helpottaa hieman, ettei Nooa roiku pelkästään minussa ja mulle jää sit tarvittava aika Pipanalle, valitettavasti kun tuo Josse ei kykene imettämään. Entäs sit kolmen viikon päästä kun kikko-Pipa on syntynyt ja Josse lähtee takaisin töihin? Miten mä ikinä selviän ekoista kuukausista kun pienemmällä ei vielä rytmiä ole? Ei auta muu, kun odotella ja katsoa miten asiat lähtee etenemään. Nooalle on haettu osa-aikahoitopaikkaa huhti- ja toukokuuksi, kyse on vain muutamasta päivästä viikossa ja kesän lapset olisivat kummatkin kotona, näin haluan ja Jossellakin taitaa olla ensimmäinen kesäloma, kivaa. Sanokaa nyt joku, että rauhoitu Hanna, viiden vuoden päästä helpottaa :-)

21 kommenttia:

  1. miks poitsulla onvauvojen tutti?:d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on aina vaikka minkälaisia tutteja, sillon kun niitä sattuu syömään :)

      Poista
  2. Heiiii, kyllä kahden lapsen kans selviää! Ihan täysjärkinen mä oon ja kumpikin lapsi elossa ja terveenä. :-D Meijän tytöillä oli ikäeroa 1v 9kk ja kaikki meni mainiosti. Vauvat nukkuu yleensä paljon ja jää aikaa olla esikoisen kanssakin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JESH! :) Katotaako nii mä oon kesällä harmaa ku mikä ku oon niin väsyny :DD

      Poista
  3. millasta musiikkia kuuntelet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkeinpä laidasta laitaan, raskaasta musiikista en oikein välitä. Hassua, mut tän hetken lemppari on Lauri Tähkän - polte :--D Enkä mä voi oikeestaan ees sietää sen musiikkia :DD Suomiräppiä tulee kuitenkin eniten kuunneltua :)

      Poista
  4. Eiköhän tuo helpotu jo aiemmin, kun ovat noin pienellä ikäerolla niin viihdyttävät toisiaan :) Hyvin se menee.

    VastaaPoista
  5. Rauhoitu hanna, viiden vuoden päästä se helpottaa! :DD missäs rokkikonsertissa pikku-ukko on käyny? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SINÄ SEN SANOIT, JEE! Ihan raketteja varten nuo peltarit oli :D

      Poista
  6. Tuttuja tunteita, mutta usko pois; KYLLÄ SIITÄ KAIKESTA SELVIÄÄ! :) Meillä noita on kolme ja ikäeroa nuorimman ja vanhimman välillä on 2v9kk ja hyvin on kaikesta mahollisesta selvitty! Tsemppiä vaan, ja muista nauttia kuitenkin vauva-ajasta Pipan kanssa. Se menee ohi ihan liianki nopeeta..! :)

    VastaaPoista
  7. Lapsosilla on 1,5 v ikäeroa ja panikoin ite, että miten käy kun ukkeli palaa töihin, mutta heti alussa hommat lutviutu aika hyvin, kun tyttö kuitenkin nukkui tosi paljon ja poika jonkun verran viihtyi jo leikeissään yksin. Ja sai helposti ostettua aikaa kun keksi sille jotain ihan hömppähommaa, että eti se ja se lelu ja käy sieltä se ja tuo vauvalle vaippa.. :D
    Toki tuli ja tulee edelleen ja aina tilanteita että molemmat huutaa yhtä aikaa, mutta kyllä se siitä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollasta mäkin toivon sen arjen sit olevan :) Kunhan ne rutiinit saa pienellekkin niin varppina helpottaa! :--)

      Poista
  8. Ei varmasti ole niin vaikeaa kuin kuvittelet! Minullakin on lapset pienellä ikäerolla ja tässä on paljon enemmän hyviä kuin huonoja puolia. Esikoista en missään tapauksessa laittaisi hetkeksikään hoitoon! Nyt, jos koskaan, hän tarvitsee aikaa äidin kanssa ja kokee aivan varmasti hämmennystä jos joutuu hoitoon. Ei päivähoito palvele muutenkaan tuon ikäisen tarpeita millään tasolla. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä sitä siis olettanukkaan et se huonoa hommaa olis, kyl se vaan jännittää :) Ja mä kyllä aion laittaa Nooan huhti-toukokuus osapäivä hoitoon mikäli se paikka saadaan! :) Kukin taplaa tavallaan! Kiitos :-)

      Poista
  9. Ei se helpota vielä ihan viiden vuoden päästäkään, seuraavat 20 vuotta olet vähintäänkin kiinni lapsissasi, otan osaa. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätäkään kun en tiennyt :---DDD Ja toiv. ymmärsit etten sitä ihan noin meinannut, meno vaan helpottuu kun muksut jo isompia, sit onkin edessä muut murheet :)

      Poista
  10. Mä en ihan ymmärtänyt miksi Nooa menee hoitoon? Ai siksi kun teillä on vauva? Vai olisko menny hoitoonnkumminkin vaikkei teillä olis vauvaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mä en ihan ymmärrä, miten joku ei voi ymmärtää ihmisten omia tyylejä tehdä asioita. Nooa olisi jo hoidossa ellei Pipaa olisi tuloillaan, sillä mä olisin töissä. Ja vauva ei ole syy siihen miksi Nooa menee (ehkä) hoitoon, vaan se on Nooan hyväksi ja vähän meidän muidenkin. Oliko tarpeeksi selvästi artikuloitu?

      Poista
  11. Eikö alle kolmevuotiaan ole paras kotona? Ainakin kaikki kasvatustiede ja tieto lapsen kehityksestä ja kongnitiivitista tarpeista tukee tätä väitettä. Mutta, kukin tyylillään. Jos Nooan on teistä parempi olla välillä hoidossa vieraalla niin sitten Nooan on.:)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS