18.1.2012

Isoveikat nukkuu isojen poikien sängyssä, vai nukkuuko?

Nooa isojen sänkyyn-projekti aloitettiin toissailtana, jolloin yöunille meneminen kävi kivuttomasti. Kertaakaan ei tarvinnut kantaa takaisin sänkyyn ja yökin nukuttiin ilman heräämisiä kunnes aamulla seiskan kieppeillä haistoin ripulikakan nenässäni, eikä siinä, kakan hajun kyllä kestän mutta en rikkinäisiä öitä 1-vuotiaan kanssa. Hienoa Nooa! Mutta kuinkas kävikään toisena iltana?
Ihan hissunkissun vaan Nooa oli keksinyt, että leveämmät unet sille, kyllähän äiti ja isi pikkusängyssä nukkuu ihan hienosti keskenään.Tultiin siihen tulokseen, että siinähän nukkuu sen aikaa meidän sängyssä ennen kun itse mennään potslojolleen, Nooa ei ikinä ole ollut herkkis unien kanssa, joten helposti saa nostettua omaan pikku-punkkaansa ilman heräämisiä. Ja taas nukuttiin aamuun asti :-) No entäs ne päiväunet?
Tämän pienen hetken kun saan istua rauhassa koneella ilman että tartteisi käyttää ylimääräisiä silmäpareja tuholaisen kanssa, on onnea. Viimeiset puolituntia menikin taistellessa siitä, nukutaanko vai ei? Äiti voitti 6-0. Tuo nukkumaan meno hommeli on taas yksi niistä asioista, joissa tiedän aina olevani voittaja, vaikka sitten pienen taistelun saattelemana. Hienoa Nooa, päätit luovuttaa. 

Mä oon tosi tyytyväinen siihen, että sängyn vaihto on käynyt aika kevyesti ja hetki vielä ehditään reenailla, ennen kun Pipa syntyy. Ei tuttia pois ennen kesää, eikä myöskään uutta asuntoa. Hyvin me tässä kaksiossa hetki pärjätään, vaikka makkari onkin aika täyteen ahdattu, mutta eihän siellä käydä kun nukkumassa. Olisi ollut Nooalle liian iso muutos koko muutto, sängyn vaihto, oma huone, tutti pois ja vähemmän huomiota. Komiat pärjää aina!

1 kommentti:

ASIAA NÄÄS