16.12.2012

IMG_8162IMG_8170

Mukavaa vastapainoa ainaiselle reissaamiselle ja touhotukselle. Rauhallinen viikonloppu pääsääntöisesti kotisohvalla, koko porukka!
 Musta tuntuu, että mulla ja Jossella on menossa joku mega vanhemmuusvaihe? Lellitään noita käiväröitä varsin enemmän kuin koskaan ja herkkujakin on tullut vanhemmalle annettua enemmän mitä laki sallisi. Tehdään selkeesti itsellemme hallaa, nimittäin mulla alkaa työt parin viikon päästä ja lapsilla alkaa todellinen arki ja armeijakoulutus kunhan päiväkotiin pääsevät. Ei tule olemaan helppoa ekoina viikkoina ja siitä lyön vaikka pääni pantiksi, jos ei muuta niin sit sairastellaan? Eikös se vähän niin tuppaa olemaan kun hoidon aloittaa? 
Niin ne Hannankin vapaa viikonloput vähenee ja kohta olisi kaivettava työvermeet holleille. Mua jännittää ihan kauheesti, vaikkakin hyvällä tavalla! Nautitaan nyt vielä "lörskäämisestä" ja ylenpalttisesta herkuttelusta.

Ps. Kyseenalaistatteko Nooan sipsikupin? Älkää huoliko, ei se kaikkia syönyt.

2 kommenttia:

  1. Töihinpaluu on hurjaa hommaa. Itse panikoin sitä paljon, mutta eipä ollut lapsukaiselle mikään ongelma aloittaa päiväkodissa, eikä sairasteltukkaan olla normaalia enempää.

    Toi on muuten tosi reilua. Nyt mun tekee mieli sipsejä!!! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän iso poika saa sillon tällöin sipsejä syödä :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS