20.7.2011

Äiti on vähän väsynyt



Jotenkin mä oon ollu viimeaikoina aika nollissa, väsyttää koko ajan eikä jaksaisi edes kotia saatika itseään hoitaa! Nooan tietysti jaksan, eikä se ole edes mikään porras, mutta hei oishan se kiva pitää ittestääkin huolta! Huolestuttavaa, että alan pikkuhiljaa muistuttamaan oikeaa kotiäitiä ainakin ulkonäöllisesti. Meidän kaikkien hyvinvoinnin kannalta Josse on onneksi ottanut ohjakset omiin käsiinsä ja on hoitanut kodinhoidon paremmin kuin koskaan, HUOM! eikä suurempia vastaväitteitä ole kuulunut, nämä hommat ovat hoituneet oma-alotteisesti, pointsit siitä! 

Oikeastaan taidan tietää mistä tämä johtuu, mutta te saatte tietää sen ehkä myöhemmin. Tiedän myöskin, että tämä menee onneksi jossain vaiheessa ohi, ehkäpä mulla on kesäväsymys tai olen väsynyt muuten vaan, synnytyksen jälkeen olin nimittäin todella pirteä eikä koskaan silmä lupsannut, siis tähän melkein puoleenvuoteen asti jaksoin superenergisenä. Vaihtoehtoja tuntuu olevan monia!?

EN OO EES HARJANNU HIUKSIA VIIKKOON



6 kommenttia:

  1. I feel you, terveisin: pitäis varmaan kerran viikos käydä suihkussa.

    En saa MITÄÄN aikaiseks, kaks vapaapäivää meni vaan löysäillessä. ja kaikenlisäks pukkas joku ihana kesäakne ja otsassa on tuhat finniä :D NNICE!

    VastaaPoista
  2. Neppari: Oujees, tunnen tuskasi!

    Sanompahan vaan että nämä helteet on yhtä kuraa ja toivon sydämeni pohjasta että ees vähän viilenis.

    nim. en sano kertaakaan talvella että on kylmä! :)

    VastaaPoista
  3. Oikeastaan taidan tietää mistä tämä johtuu, mutta te saatte tietää sen ehkä myöhemmin. Tiedän myöskin, että tämä menee onneksi jossain vaiheessa ohi, << ootko raskaana ;) :D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: TRÖÖT, väärin. Pyhästä hengestäkö :----D

    VastaaPoista
  5. Selkeesti raskaana ;)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS