28.7.2011

Näin perheen kesken

Meillä on tapana pyhittää viikonloppu omalle perheelle, paitsi näin kesällä ollaan lähdetty melkein poikkeuksetta joka lauantai pappalaan rentoutumaan. Kaupunki tuntuu näillä helteillä ihan typerältä paikalta, jossa ei ole mukamas mitään tekemistä, bullshit sanompa vaan. Kyllähän täällä tekemistä keksii kunhan vaan laittaa aivonystyrät toimimaan! Kaikista lähin perheiden menomesta löytyy n. 500 metrin päästä, tuppuralan uimaranta!

Nooa on rakastunut veteen, heppu on hirmuisen innoissaan etenkin järvivedestä, viihtyisi varmaan monta tuntia vaikka hampaat kalisten. Huihai jos vettä menee suuhun, se ei nimittäin Nopukan menoa haittaa!

Kohtapa tuokin hupi loppuu kun vuodenajoista vuoroon vaihtuu syksy! Kyllä mä melkein jokapäivä olen kironnut kuinka kesä on sieltä ja syvältä ja talvi on paljon parempaa aikaa, katsotaan sit parin kuukauden päästä onko mieli muuttunut. Suomen kesä on lyhyt ja ytimekäs! Olempa kyllä toisaalta onnellinen, että omistamme neljä eri vuodenaikaa, jokaisessa niissä on jotain hyvää ja hei, eikös se joulupukkikin jo parin kuukauden päästä tule?

ps. Huomasitteko Noukan ylisiistit uimajörsarit?

6 kommenttia:

  1. Tosi kirkkaat värit kuvissa!! mikä kamera teillä on :o :DD
    uikkarit on shöpöt :>

    VastaaPoista
  2. nuokki, onhan ne kirkkaat kun niitä kuvia on muokattu :--D Meil on ihan normi samsungin huntin kamera! :)

    VastaaPoista
  3. Meillä Dani kans rakastaa uimista, mutta mitään itsesuojeluvaistoo ei löydy... :D Syvemmälle vaan kontataan ja mukavaa on maistaa (syödä) hiekkaa ja huuhdella sitten järvivedellä loput hiekanrippeet massuun! :D
    -Jenzku-

    VastaaPoista
  4. Noora, eikös!? :) Pelotti vähän kameran puolesta kun Nooa niin kovasti pärskytteli! :D

    Jenna, No Dani oli ihan mahtava sillon siinä melarillakin, toinen <3 Tulkaa ensviikolla Oraviin uimaan? :))

    VastaaPoista
  5. Muutenhan voisimmekin tulla mutta meille tulee ens viikolla Joona, Juuso ja Ronja niin en ehkä niin monen muksun kanssa kehtaa lähtee sinne :D
    -Jenzku-

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS