16.7.2011

Heinola City Boy

Poikii nääs väsytti
Väinö piti hyvänä
Erittäin viihdyttävä minimies varsinkin nukkuessaan
mamis
PAULIIIII   
Käytiin moikkaas Essiä ja Väinöä. Mulla ei oo Heinolasta kyllä mitään huonoa sanottavaa ainakaan näin kesällä. Kaupunki oli kivan vihreä sekä kävelykadut ihania ja vitsit mikä puisto siel olikaan, niin hyvät leikkikentät penskoille! Kelailtiin jo tässä, että pistetään Pauli vaihtoon ja Hanna+Nooa tilalle, Pauli ja Josse vois itseasias perustaa meille vaik äijäkommuunin, ketään muita messissä? 

Saatiin Rudin ja Essin kaa yöllä pientä actionia aikaan ja soitettiin pennuille kytät, koska ne mukamas häiritsivät meidän lasten unia jumputtamalla autossa musiikkia. Kyllähän ne sielä jumputti ja eipä ne meidän lasten unia juurikaan häirinny vaan ennemminkin meidän ja luultavasti naapurien olemisia ja sitäpaitsi minkä takia alaikäset pennut ylipäätään istu liikkumattomassa autossa bassot täysillä? Saipahan lapset kyytiä ja me pahoja katseita!

Reissu oli kaikin puolin aika nasta, vaikka lapsukaiset olivatkin jokseekin aivottomia ja yhteistyöhaluttomia, mutta lopulta heidätkin saatiin taivutettua iloon ja intoon! Kuvatarjonta on nyt tällä kertaa valitettavasti tätä, koska meistä ei onnistuttu saamaan julkaisukelposia kuvia, mutta ehkä ensikerralla? Ensikerta todellakin tuleeeeeee!

3 kommenttia:

  1. HEI IHANIA KUVIA HANSKI! <3 Ens kerralla pitää ottaa koko ajan kuvia nii tulee edes yksi onnistunut meistä!

    VastaaPoista
  2. Seuraavalla kerralla, kun tulette Essin huudeille voisin vaikka ladata kameran akun, niin kuvistakin sais selvää.. :-D

    VastaaPoista
  3. Essi: No eihän noista pojista saa huonoja kuvia, toisin kun... ehhs..

    liiiisa: Toudellakin! :D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS