7.7.2011

Äkkilähtö Oraviin!

Lähdettiin lauantaina äiti-poika-lomalle ja jätettiin daddy cool kotiin rauhoittumaan. Reissu oli tosi kiva ja eilen kieltämättä harmitti lähteä ajelemaan kotiin, kaikki hyvä loppuu aikanaan? Nooa oppi reissulla muutamia uusia juttuja tai ei nyt varsinaisesti juttuja, ehkä ennemmin temppuja? Mittarimatoa on varsin kiva leikkiä, mutta jos eteenpäin ei jostain syystä päästäkkään, niin hermo palaa välittömästi. Pehmeällä alustalla on vallan hupaisaa köllähdellä puolelta toiselle ja vähän kolautella päätä sekä muita ruumiinosia. Nooahan on myös päättänyt, että ruoan kanssa ei leikitä, sitä on oltava heti sillä sekunnilla kun nälkä yllättää tai huudetaan niin kauan ennen kun maitopullo on tyhjä ja voidaan siirtyä pääruokaan, esim. pikkufarmarin herkkuun. JIPPIKAIJEIJEI!

Niin kaunis Oravi
 "Tuu pelastamaan Ville"
Ihana ihana Maltta-sikko
Noniiiin...
Nukuttiin Nooan kanssa päikkyjä ja herättyäni huomasin söppänän painauman
Taas yhden kerran mulla on ilo ja oikeus todistella teille itselleni sitä, kuinka paska kaupunki Savonlinna onkaan. Matka olisi taittunut vähän alle kahteen tuntiin, mutta kokonaisajaksi saatiin melkein 3 tuntia välillä Oravi-Mikkeli n. 150 km! Savonlinnassa on nähkääs silta joka pitää nostaa kun vähänkään korkeampi paatti alittaa sen, ja nyt ne on keksiny rakentaa siihen toisen sillan viereen, niin ja vielä yhtä matalan kun tuo ensimmäinenkin, jatkossa odottelemme siis että kummatkin tönöt saadaan auki sekä kiinni. Heeeei mut eilen ei tarttennu venaa kun se yks silta, POSITIIVISTA!!

2 kommenttia:

  1. No hei siis Ääslinna! :D
    Ja hei, on vielä oopperaika..

    Ettehän sentään menny neljän ruuhkaan? ;P

    VastaaPoista
  2. Sini: No hei niinpä! Ei paljoo ooppera-ajat lohduTa :D Millon tehdään uusia teitä,siltoja,oopperat ym. ja se kaupunki on tukossa :-----(

    Eiii, mentiin vasta 6 jälkeen! :) Mut on se ihan nätti kesäkaupunki!

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS