30.6.2011

D4hQ-Hanna

Omg, lol, wtf. Siinäpä sitten tais olla mun sanavarasto n.5 vuotta sitten, tarkalleen vuonna 2006. Se oli sitä kultaista kuuskyt-lukua, ehh no ei ihan. 16-vuotiaana mun pahin angsti oli jo mennyt ohi ja olin hieman rauhoittunut, mutta joudun korostamaan sanaa hieman. Olin juuri muuttanut äidin luota ihan omaan kotiin ja tietynlainen yksityisyys oli siistiicoolia (tai miten se yksityisyys nyt solu-asunnossa määritellään?) Jokatapauksessa arki pyöri koulun ja bilettämisen ympärillä, maanantaista perjantaihin opiskeltiin jos opiskeltiin ja viikonloput heitettiin pimppistä isompien poikien kanssa ja juotiin tietty sidukkaa.

.... Ja mitä tähän "tyyliin" tulee, niin eikös ollut aika hot? Lilaa luomiin, crazy aget jalkaan, mahdollisimman paljon paljasta pintaa ja menoks! Tosiaan suurin muoti-ilmiö silloin (ainakin Savonlinnassa) oli tämä crazy age-merkki. Savonlinnaan jopa avattiin trendiks-niminen liike jossa myytiin pelkästään noita tuon tyylisiä kutlakkeita, hyvä ettei kuteet loppuneet kesken ja siinä oli tytöillä vasta pulma. Hiustyyli muuttui sen minkä kerkesi, milloin oli mustaa, punaista, vaaleetavetyä, lyhyttä, pitkää, kiharaa jne.. Mulla oli kyllä useimmiten tumma ja on yhä edelleen! No entäs noi meikit? Tarvitseeko niistä enempää mainita? Kulmakarvoja taisi olla muutama haiven ja loput sitten piirrettiin, aika helppoa, eikun kaksi viivaa suunnilleen samoille kohdille ja se oli sit siltä osin valmis. Loput voitte päätellä, 4 pist. vinkki: minimissään. 5 kerrosta ripsiväriä. Lävistykset... Ja niitähän nimittäin oli. Naama oli kun neulatyyny ja nykyään reikiä täynnä, mutta kun halvalla sai ja kaverit teki! 

GOLDEN YEARS <3

4 kommenttia:

  1. Awww söpis ♥ Täällä ei (onneks) näkyny tohon aikaan Crazy Agei :D

    VastaaPoista
  2. Aino: Nooo enkös ;) Ole onnellinen, huhheijjaa. Mut Mikkeli vetää kyl pohjat, täällä jotkut onnettomat käyttävät niitä vieläkin.

    Sini, teitkö suuria ostoksia? ;DDDDDD

    VastaaPoista
  3. Hanna heiii, mitä sie mollasit noita crazy agejä(?) ? heh, just kävin kirpparilla, ja MITÄ!?, melkeen olivat ainoot vaatekappaleet mitä oli menny :D harmi ku ei ollu enempää kaupata ;))
    ..mutta voi luoja ku kävi hymyilyttämään ne onnelliset jotka farmarit jalkaansa sai :'D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS