8.6.2011

Parasta.

Mä tein eilen historiaa ja kävin jo 10 kieppeillä nukkumaan ja näin sen vaan seuraavana päivänä huomaa että on paljon energisempi ja saa aikaseksi enemmän, taidampa ottaa ihan tavaksi! Aamulla pitäisi muutenkin olla aina skarpimpi että kerkeäisi useamminkin kun kerran kuussa heti ysin jälkeen prisman lihahyllyille ennen mummobangkokia, sieltä saa nimittäin täysin kelvolliset jauhelihat ja kanat puoleen hintaan! Jatkoimme prismalta matkaa meidän lähirantaan Nooan sedän(3v.)  ja tädin(4v.) kanssa! Noukka oli ihan kummissaan nurmikosta ja ihmispaljoudesta, isompien lasten touhut tuntuivat kiinnostavan ja karseet kilarit vetästään kun ruotu ei kulje vielä eteen eikä taakse, ympyrää vaan raukka pyörii! 


Kävin tänään myös tapaamassa mun personal traineria ja hän oli saanut aika jeppis-ohjelman koottua, valitettavasti tää mun "ei niinkään jeppis" kroppa kauheasti nauti sen tekemisestä, jalkojen vääntämisessä varsinkin täristää mut dount wöli pii häpi ending, kyllä se vartalo siitä päivä päivältä ehenee!

ps. Mun sanamuodot kusee tässä tekstissä tosi pahasti mut ei jaksais panostaa!

2 kommenttia:

  1. Iliaksella on samanlaiset lasit (H&M?), näyttää ainakin :) Ihana kesäinen Nooa <3

    VastaaPoista
  2. Juuuuurikin sieltä :) Noi on vaan aika surkeet ku ei meinaa päässä pysyä. Pitäis ostaa ne lenksulliset mut tääl ei oo missää urheilukaupoissa :(

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS