28.6.2011

Oravissa oma laki

Juhannus meni äidin ja Nooan osalta rauhallisesti, isi halusi olla kerrankin villi ja vapaa, siinä hän myös onnistui! Viikonloppuna tuli saunottua paljon ja arvatkaapa kun mun hiukseni ovat kuin uudet, koska järviveden kanssa tuli puljattua koko jussi? Tulispa meidänkin vessan hanoista järvivettä, niin ei tartteis käyttää hoitsikkaa olleskaan!

Juhannus oli joidenkin osalta aika dramaattinen, mutta eipä siltä draamalta olla koskaan Oravissa vältytty, loppu hyvin, kaikki hyvin :) Kokkoakaan en valitettavasti kerennyt näkemään, mutta kylläpä isi hoiti senkin osuuden, kiitos!!!!

Äidit oli järkänny mummoille "mummobileet". HUH, kyllä oli vanhukset hutikassa. Itse kun selvistelin, niin ei meno paljoa napannu ja loppu taisi heilläkin olla aikamoista showta, silleen siinä käy kun mummot ottavat harvoin alkoholia niin rupeavat tavarat yllättäin kaatuilemaan!

Olipa sunnuntaina hjyvä fiilis ja pien vahingonilokin päällänsä, kun muut olivat kun haudasta nousseita ja itse pirteä kun peipponen, ei paha rasti lainkaan! .... Siis siihen asti kun lähdettiin ajeleen kotiin päin ja jumiuduttiin n. 30 km ennen Mikkeliä.



2 kommenttia:

  1. Voi pieni Tönttönen on vikassa kuvassa ihan möks möks, varmaan ruuhkasta ;D

    VastaaPoista
  2. Voiiii pieni Nooa <3 :D -Jentskuuu-

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS