17.6.2011

Pikkuinen pärskyinen ammeessa ui

Rakas pieni keksi kuinka vedessä polskitaan niin, että äiti ja isi kastuu läpimäräksi. harmi että videot ovat taas poikittain + mössösiä vaikka kuinka yritin käännellä ja väännellä, buu.

 
Kylvyn jälkeen Pärskylle jäi meno päälle.
 


.... Ja vähänkö aiotaan mennä vauva-uintiin elokuussa jos se vetäjä vastais joskus puhelimeen!

5 kommenttia:

  1. Hihihi, ku mä katoin ton ekan videon, mulla rupes soimaan päässä kaikki mahdolliset lastenlaulut missä lauletaan uimisesta! :--D "pikkuinen kultakala lammessa ui, pikkuinen äitikala huolestui, uida uida jos osaatte ja ne uivat ne uiva, sen uskotte........" Nyt äkkiä Nooa vauva-uintii, uimarin elkeet löytyy jo! Tulevaisuuden Jani Sievinen?!

    VastaaPoista
  2. vesipeto :D leksa ei viimeks suostunu yhtään olee selällään ja sit ku piti istualleen ni sehän ois sukeltanu koko ajan :DD vauvauintii ois ihan kiva päästä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  3. Mulla tuli ihan sama mieleen kun essillä eli tuo kalalaulu :D Nooa on ihana vesipeto! <3

    VastaaPoista
  4. Essi: NIINBÄK! Kyllä, usko vaan 2030 kuulutetaan stadikalla "Uinninvalvoja Nooa Juntunen,Nooa Juntunen, tulisitteko infopisteelle?"

    Nuokki: :D:D On noi penskat huvittavia tilanteessa kun tilanteessa. Joo mä oon yrittäny tavotella sitä uimaämmää maaliskuusta asti :D

    Tiina: Varmaan johtuu siit ku toi blogin otsikko oli siitä mut muokattu vähän :) Joo se on <3 Koska tuutte käymään?

    VastaaPoista
  5. Nii voipi olla :D voitais tulla juhannuksen jälkeisellä viikolla kun mulla on loma :)?en vaan tiedä minkälaiset työvuorot jonnella on..

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS