12.6.2011

Perhe on parhain!

Matkustettiin eilen huitsinnevadaan papan luokse bostailee. Nooan kummitkin olivat käymässä siellä, siispä bostailtiin heillekin! Oli kyllä kerrankin kiva, että silmäpareja oli enemmän ja mä pääsin loikoilee aurinkoon eikä tarvinnut koko ajan vahdata kärähtääkö Nooa tai kuoleeko nestehukkaan, kääk! Nooa oli mielissään kun sai nauttia "vieraiden ihmisten" huomiosta aamusta iltaan, toki olenhan minäkin iloinen kun ei tartte kokoajan samaa Jossen naamaa katsoa.


Käytiin myös vähän möksällä saunomassa ja ottamassa lisää väriä pintaan! Mä olen kyllä oikeasti niin kateellinen kaikille keillä on oma kesämökki! Kuinka kivaa olis viettää kesä-viikonloput sielä ja kutsua vaikka kavereita/sukulaisia kylään? Mä niin istuttaisin kukkapenkkejä pitkin mökin pihoja ja lupaisin kyllä kastellakin niitä. Onneks Jossen isillä on mökki mihin saadaan mennä kun siltä tuntuu, joten se saa kyllä luvan kelvata!
Osama Bin Juntunen

2 kommenttia:

  1. Hahaa meidän pojat on niin samanlaisissa kuteissa aina aurinkolaseista lakkeihin :D Ei toi H&M:n valikoima turhan suppea ole tai mitään ;)

    VastaaPoista
  2. Anniina: Juu ei ollenkaan! Olis hauska vertailla meidän kaikkien lasten vaatekaappeja "Aaa,teilläkin on toi, jaa toi nallepuku, meil on niit kolme" :DDD

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS