23.6.2011

Kaun(a)istumis päivä!

Näin Jussin kunniaks kerran vuoteen on hyvä tehdä itselleen jotain! Nyt on meinaa Hannaa tuunattu; Itsarit levitetty, kynnet(?) huollettu,kulmat ym. karvat kuosissa ja elämä hymyilee.. ainakin sen hetken ennen kun kaikki repsahtaa taas raiteilta! Kaljuakin pitäis ajella, mutta kiikun kahden vaiheilla annanko rakkaan avopuolisoni sitä tehdä vai maksanko karvariin omaisuuden siitä, että he ajavat 5cmx5cm alueen? Riskaa beliä, riskaa beliä.

Pikku-Noukan hiuksille pitäis myös tehdä jotain, ne luupottaa koko ajan silmillä eikä viittis aina ponnarille laittaa, edelleen vähän tyttömäistä. Mä en vaan oikeesti haluis, Nooan päällimmäiset hiukset ovat niitä tummia "vauvavauva-hiuksia", sit menis se viimesinkin vauvamuisto, hahaha ei vais, vauvahan se on vieläkin ja sitäpaitsi ne leikatut kutrit voisin teipata vauvakirjan väliin. Mietin vielä hyvin tarkasti nappasenko vai tyydynkö vielä ponnariin :----D


1 kommentti:

  1. höh.. kätevänä hävitin pitkän kommentin tästä.

    Mutta lyhennelmä siitä:
    Tyylikäs naamio sulla! :P
    Meikämanne ei meinannu myöskään raaskia leikata poikasen hiuksia. Sitte vasta leikkasin ku alko näyttää ihan tytöltä poika. Tai oikeestaan..mummot ja papat luuli tytöks ja alko se kyllästyttää niin pikkuhiljaa lyhentelin sitte.
    Tee Nooalle ankara sivujakaus ni ei tarvii ponnaria :P haha.

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS