29.2.2012

Josse kertoi, että on erikoistunut tässä perheessä kakkavaippoihin.

Kakkaa siellä, pissaa täällä, puklua tuolla ja pyykkiä ihan pirusti! Kahdestaan tämä kakkasirkus taittuu kun tanssi ja ihan mielenkiinnolla jään odottamaan kumman pylly ehtii eka punakoitumaan kun mä tänne yksin jään. Eräs päivä meitä vähän huvitti kun olin pesemässä Nooan pyllyä (silloin oli vielä se ripulishow ja kakkaa oli ihan oikeasti joka paikassa ja haju pinttynyt nenään puhumattakaan huonekaluista), niin Josse jonotti Tikun pyllypyykki vuoroa siinä vessan ovella, mieleen väkisin hiipi ajatus, että mites ne suurperheet? Kummallakin lapsella ollaan käytetty Pampersia alkukuukaudet, Nooalla ihan neloskokoon asti, kunnes huomattiin että Libero on parempi. Nyt kuitenkin ollaan fiksumpia ja otetaan Pipalle koeajoon myös Libero, tuntuu että Pampers haisee myrkylle ja lötsähtää heti yksistä pissoista ja kastelee vaatteet, oletteko huomanneet samaa? Libero on muutenkin hauska sen pistetilin ansioista, Nooalle on tilattu sieltä pisteillä jo vaikka sun mitä, mm. 92 cm yökkäri, kuvakirja, pyyhe jne. Muistan ennen kun Nooa synty, kun ihmiset siitä höyrys kun vaipat on niin hirveen kalliita, mutta ei ne kyllä mun mielestä ole, mun mielestä oikeestaan mikään ei oo kallista mitä välttämättä tarvitsee, toki joissain hankinnoissa pystyy pihistämään, mutta mä en näe siihen mitään syytä näillä ihan perustuloilla ja kestoilemaan en todellakaan ryhdy! Mitä mieltä te ootte ollu liberosta sekä pampersista ja ihan vaikka muistakin vaipoista? 

26 kommenttia:

  1. mä oon aina vihannu pampersin vaippoja ! aina falskaa ja vuotaa vaikka kuinka vaihtas.. meidän taloon ei tuu muita ku liberoita! Kunnon laatuvaippa :D joskus sain ihan kauheen raivarin ku porukat oli ostanu pamperseja "mä oon perkele sanonu että ette osta noita paskoja" :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo aina, mut nyt vihaan :--D Ainakin meidän lapsilla! hahaha, käytitkö ne? :D

      Poista
  2. Meillä on liberot ollu aina käytössä molemmilla tytöillä. Pampersia kokeilin aikanaan vanhemmalle tytölle, mut samantien helahti pylly ihan tulipunaseks. Huggiesin vaippoja kans kokeilin yhen paketin, mut niihin ei kans tarvinu tulla kun yks pissa niin meni ihan kökköseks ja lätsähti koko vaippa. Liberot rocks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniiin, hyvä puhe Laura! Mitä näitä kommentteja nyt selailee niin suurinosa kannattaa/tykkää liberosta enemmän, toki sehän on vauvan pyllystä kiinni mikä vaippa on hjyva :)Mut kyl libero voiton vie!

      Poista
  3. Pitäsköhän itsekin siirtyä takas liberoon, varsinkin jos siellä on vielä joku tuollainen pistekeräys juttu?!.
    Synnärillä oli käytössä libero, ja se tuntu vielä niin pienen vauvan päällä jotenkin niin "jämäkältä" eikä oikein pehminnyt edes käytön aikana, niin vaihdoin pampersiin.
    Se tuntuu mukautuvan ja istuvan päällä mukavammin.
    Vaippahan haisee ihan vaipalle, mutta kuvittelin kyllä että "niinhän ne kaikki vaipat". :o
    Hmmm.. ehkäpä kokeilenkin ensi kauppareissulla itekkin aloittaa sillä pienemmällä paketilla liberoa taas. Kokeillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olin kans aluks Nooankin kohdalla ihan sitä mieltä et libero on perseestä koska se on niin kova ja aika pienikin (ainakin koossa 1 ja 2)! Mut kokeile ihmeessä liberoa, mut jos se tuntuu kurjalta vieläkin niin jatka pampersilla, niinkun yhteen kommenttiin jos vastasinkin, niin pyllystähän se on kiinni mikä vaippa sopii!

      Poista
  4. Meillä oli alkuun pamppersit käytössä mut sit vaihdettiin halvemman hinnan vuoks liberoon :D

    VastaaPoista
  5. Libero on ehdoton ykkönen. Lähes kaikkea kokeiltu ihan rainbowsta ja pirkasta lähtien ja todettu, että vaipoissa ei kannata ees yrittää pihistellä, koska kun esim. muumivaippoja joutuu vaihtamaan useammin kuin liberoita niin säästöä ei paljon synny! vannon liberon nimeen! pampers ei hyvä ollenkaan! ja tosiaan se pistekauppa on kiva, just kans tilasin sen pyjaman ja ennestään meille tullut pisteillä lamaze hirveä, mobilea ja kylpytakkia! ihan kiva lisä vaipoista! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannatakkaan, mä oon ihan samaa mieltä. Varsinkin kun ostat sen jättiboxin missä taitaa olla melkeen 90 vaippaa ja maksaa sen 18 euroo, nii ei oo kyl paha ja niitä kun tarttee melkein väkisinkin ellei sit harrasta sitä kestoilua! Juu ja Nooa on ainaki tykänny niistäö pistetilin lahjoista :)

      Poista
  6. nii joo ja pakko kommentoida vielä sen verran tohon kakkarumbaan et alku oli hankalin kun on kaks näin pientä mut tosi nopeasti helpottaa ja hommat sujuu rutiinilla! tosin, kokopäivätyötähän tämä on mut silti :D

    VastaaPoista
  7. Meillä on Pampers. Ollut aina. Liberoo käyttävät sairaalassa ja lapsi tulee aina vehje ja persaus punaisena kotiin. :/ Me tykätään siis Pampersista, lapsi on kohta vuoden. Käytössä on ollut Newborn, activefit ja nyt babydry. Menikö nuo mallien nimet oikein, en ole varma :D Meidän mielestä Pampers on "pehmeämpi" ja ohuempi. Libero tuntuu omaan käteen tönkölle kovalle koppuralle. Mut makunsa kullakin. Tiedän myös yhden perheen, jossa vain muumi-vaippa käy. Hyvä kuitenkin, et jokainen perhe löytää omansa ja markkinoiltahan löytyy jos jonkinlaista. Joskus niitä joutuu varmasti kokeilemaan ja etsimään enemmän "sitä oikeaa."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis munkin mielestä se oli Nooalla hyvä 4 kokoon asti ja tykkäsin kyllä just sen takia kun se on pehmeä jne. Mutta liberoon kun vaihdettiin niin sitä on niin juuttunut siihen :) Mutta makuasia tämäkin ja vielä enemmän vauvalle sopivuus on tärkein :) Pipalla se tuppaa vaan haisee ja falskaamaan! Juu ja varmasti joutuu vähän etiskelee sitä oikeeta :D

      Poista
  8. Mäkin vannon Liberoiden nimeen kyllä :) Pampersseja koitettiin ja haisee ihan karseelle kun ykskin pissa tulee, ja muuttu tosi painavaksi.
    Ja mä kanssa ihmettelen, ei ne vaipat musta erikoisen kalliita ole? Olin kuvitellu että paljon kalliimpia, kun ihmiset sitä aina puhuu.

    VastaaPoista
  9. Meillä ainakin Pampersit on toiminu sata kertaa paremmin ku liberot :D Joskus kokeiltiin muumivaippojakin, mut ne oli niin paksut ja kömpelöt. Anopin luona on lidl vaippoja ja nekin toimii yllättävän hyvin! (ite en ois lidlistä koskaan uskonu!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essi on kans puhunu noista lidlin vaipoista ja ne on kuulemma hyviä, jännä :D

      Poista
    2. Pakko ottaa tähän vaippajuttuun kantaa, ja vaikka tää asia ei sinänsä tähän liity... Vaikka lidliä mainostetaankin halvana kauppana, niin vaipat siellä ainakin on kalliit!! Liberon vaipat maksaa 17snt kappale, ja lidlin lähemmäs 20snt! Vaikka ero ei todellakaan ole suuri, mutta silti kalliimpia...:D vaikka moni luulee, että on halpoja, kun maksaa vähän päälle 8e pussi.

      Poista
  10. Meillä ollu molemmat käytössä. Libero paljo parempi pienellä vauvalla, pampersist falskas niin että sai öisin vaihdella yökkärit joka vaipanvaihto kerralla. Mutta nyt molemmilla lapsilla köytössä pampers ku liberot tuntuu niin kireiltä ja jäykiltä.
    Ja kyllä kahden lapsen kanssa pärjää kun se rutiini löytyy. Täälläkin pärjätty niin eiköhän sielläkin pärjätä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä niin perin! :) Hitto ku yks päivä Nooa lainas serkkunsa pampersia (housuvaippa) Niin en osannu repästä sitä vaippaa ees auki niin etteikö se ois hajonnu :DD

      Poista
  11. Vastoin kaikkia mun oletuksia, on Lidlin vaipat koettu kaikista parhaimmiks. Pampersseja ei voi yksinkertasesti käyttää ollenkaan, kun menee aivan samantien ihan punaseks peppu, vaikkei ehtis yhtään mitään tulla vaippaan. Libero ei oo ihan niin paha, mutta ei kyllä käytetä niitäkään kun vähän punottamaan saa nekin.
    Muumivaippoja saatiin joskus paketillinen, ja käytettiin ne, mutta tuli todettua ettei osteta niitä, koska ne fuskas aika helposti.

    Ainoo nois Lidlin vaipois, nyt kun pikkumies on housuvaippaiässä, että niitä housuvaippoja myydään aivan liian pienissä paketeissa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootsä vähän niinkun siitä lidlin mainoksesta se saksalaisvastainen mies :DD

      Teil on herkkä bylly, mut onneks ootte löytäny teidän muksulle sopivan vaipan :)

      Poista
  12. Meillä tällä hetkellä taas pampersin vaipat käytössä. Liberoita ollaan kokeiltu muutaman kerran, 2kk ikäsenä pylly rupes hehkumaan punasena. Nyt vähän vanhempana libero sopii hyvin, mut öisin tulee pissa läpi, nii yövaippoina käytetään aina pampperssia. Eli pampperssia löytyy kaapista aina ja välillä sit liberoki vierailee :)

    Sit tosta hajusta vielä, et pamperssilla on se active lift vaippa (meniköhän noin?:D), mikä haisee ihan törkeen pahalle! Rupee melkein silmät vuotamaan siitä hajusta, ei kiitos meille enään niitä. Ne muut pampperssin vaipat on hajultaan vähän miedompia, ainaki mun mielestä :)

    VastaaPoista
  13. meillä oli ihan alussa pampersin 1 vaipat kun ne oli mielyttävän tuntusia ei nii jäykkiä aluksi mutta siirryttiin liberoihin sitten jo muutaman paketin jälkeen paljon paremmin pitää tavarat ja pissit.. vähän aika sit ei ollu vaippa mukana kun oltiin kyläilemässä lainasin sieltä pamperssin housu vaipan yhet pissit ja vaippa roikku polovissa asti liberon housuvaipoissa saa olla aika täynnä eikä ees roiku.. et kyl kannatan liberoita

    VastaaPoista
  14. Meillä käytössä pampersin teipit ja liperon housut.
    Teippivaipoissa mun mielestä pampersit ehdottomasti parempia, vaikka se haju on hiukan pistävämpi. Pampersit on paljon pehmeämpiä, ohuempia ja imee täyteen. Tuntuu, että jos (yön) pitää liberoa, niin se on ensimmäisen pissan jälkeen kova koppura ja ei ime enää kunnolla pyllyn puolelle. Myös "sivusiivekkeet" on paljon pienemmät kun pamperssilla ja jos sattuu olemaan vähänkin löysempää tavaraa, niin tulee vaipan reunoilta läpi helpommin.
    Housuvaipoista taas pampersit on ihan liian kapeita ja liperot parempia :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS