2.3.2012

Mimmit keskenään.

Pistettiin pojat aamulla matkoilleen ja jäätiin miettimään vietetäänkö Pipan kanssa touhupäivä vai sen vastakohta. Ja laiskotteluunhan me sit päädyttiin...
Mietittiin kevään ja kesän tulevia reissuja ja toivottiin että päästäisiin edes sinne kevääseen asti, niin olisi paljon mukavampaa! Harmiteltiin myös, että pojat olivat vieneet ykkösvaunut mukaansa ja tuplilla emme haluneet mihinkään lähteä, meitä harmitti.
Tutustuttiin toisiimme hieman enemmän. Vietimme lähes koko päivän niin, että Tikku oli sylissäni <3
Katseltiin ja kuunneltiin Nooan perintömobilea, on siinä kyllä pikkasen liian särähtävä volume, joten ei kyllä kuunneltu kauaa.
Parasta päivässä oli kuitenkin nukkuminen ja ylenpalttinen lörskääminen. Puhelin kiinni ja unta palloon... monta monta tuntia!
Valitettavasti kärsimme myös pikkuvauvojen vaivoista a.k.a vatsanpuruista. Pikku-likka on varsin huono röyhtäilemään ja jouduimme hakea edes pikkuröyhtäystä 15-30 min :/ Siitähän se riemu vasta alkoikin...
Iltaan tuli huikea käänne ja Pipa päätti, että tämä ilta olkoon tankkausilta. Mimmillä oli nälkä puolen tunnin ja tunnin sarakkeella, kuinka puuduttavaa? Tuossa kuvassa siis tekohymy... Viiitsi viitsi, oikea hymy se on, oli meillä oikeasti kiva päivä :-) Toivottavasti pojat vapauttavat meille useimminkin gööörlipäivän :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ASIAA NÄÄS