8.3.2012

Mikkelin kaamein kämppä, sen löydät meiltä.

Aloitetaanko kittijäljistä? Niitä nimittäin löytyy, eikä jää yhteen huoneeseen, vaan niitä on kaikkialla! Joitain kittihuomioita olen saanut piilotettua tauluilla ja hyllyillä, mutta ei niitä taulujakaan viittis joka paikkaan laittaa, esim. oven taakse (?). Onkohan nämä seinät pahvia kun on noin helposti reikä tullut entisen asukkaan ansiosta?
Ompas hienosti kitattu, ai että. Olisi erittäin suotavaa, jos kerta paikkailtavaa on, niin homma tehtäisiin kunnolla loppuun. Työnjälki ennen kaikkea??
 No joo, asunto on peruskorjattu vuonna 2001, mutta silti, mitä hittoa? Onko tämä kämppä joku entinen koirakenneli? Tässä luukussa listat ovat kaikkialla tuon näköiset. Lattiat ovat sentään ihan siistit, vaikka voisi tuon harmaan muovimaton tilalla olla laminaatti, esimerkiksi pähkinän värinen sellainen :-) 
On ilo tehdä ruokaa keittiössä, jossa on noin kauniit boordit, nuo ovat kauneinta tässä kämpässä ja oikein mukava yksityiskohta, NOT! Mitäköhän noitten laittajalla on oikein päässä liikkunut?
No aina vaan paranee, tarviiko tästä edes sanoa mitään? Vessasta tuo kamaluus kuitenkin löytyy..

Mä oon niin kyllästynyt tähän asuntoon jossa ei ole edes kunnollista olohuonetta, nimenomaan on vaan huone jonka pitäisi toimia olkkarina, tai  näin ainakin olettaisin kun sieltä parvekkeelle pääsee. Asunnossa on ihan fiksu pohja, mutta mitään muuta fiksua tässä ei sitten olekkaan, hyvä että kaikki neljä olkkariin mahdutaan samaan aikaan, mites sitten kun Pipakin oppii liikkumaan? - Silloin me ei todellakaan asuta enää tässä. Totuushan on, että oltaisiin voitu muuttaa jo tammikuussa heti ensimmäiseen asuntoon jota kävimme katsomassa, mutta miksi jos tuntuu ettei siellä viihdy ja pitäisi heti rueta katselemaan mieleistä, ei kiitos, ei muuttaminen kumminkaan niin mukavaa ole, että sitä tekisi monta kertaa vapaaehtoisesti ja varsinkaan tällä kokoonpanolla. Josselle muutama asunto olisi kelvannut, mutta minkäs teet kun "vähän" nirso olen? Seuraava asunto (jos joskus sellainen löydetään) tulee olemaan mieluiten rivitalo tai edes alimmassa kerroksessa tai korkeintaan toisessa ja hissi pitää löytyä, vuokranantajan (tässä tapauksessa ehkä kaupunki, avara tms.) pitää maksaa meille maalipaketti, loput kyllä hoidamme itse. Lattiakin voisi olla se pähkinälaminaatti, ei oo ihan pakko, kyllä normaalikin käy ja mikä on ehdoton niin edullinen vuokra, kiitos! Mitä luulette saadaanko me ikinä asuntoa? Juu ja yksi toive vielä, ei sit mihinkään mogadishu avenuelle!

7 kommenttia:

  1. Hahaha, rakastan teidän boordeja! <3 Oikeita katseenvangitsijoita, moni vois ottaa mallia.

    VastaaPoista
  2. Tunnistan samat viat meidän kämpästä.. Ja vuokranantaja kun kehuskeli kuinka hän on vasta tapetoinut tämän kämpän ja laittanu maalia. Paskanmarjat ja muut sekahedelmät.. Boordivalinnat on kyllä mahtavat teilläki näköjään! :D

    Ois voinu toki vähän eri silmällä kattoo tätä ennen ku muutti. Nyt sitä vikaa alkaa löytyä, kun vuoden asunu. Tahtoo uuteen asuntoon! :P

    VastaaPoista
  3. Samanlaiset fiulikset täällä!

    En tiennykkää että teillä on noin nätit boordit! suorastaan lumoavat :DD ilo silmälle.. joo ja eiköhän se unelma-asunto vielä löydy!

    VastaaPoista
  4. Mullakin oli noita kauniita kittijälkiä, mutta kun tarpeeksi niistä hermoilin niin saatiin eri ratkaisuilla peitettyä. :D

    VastaaPoista
  5. Magee :D
    Mäkin oisin halunnu laminaatin. No harvemmin ainakaan täällä vuorkakämpässä. Mutta meillä onkin muovimatto joka NÄYTTÄÄ laminaatilta :) Ihan käypä sekin ;)

    VastaaPoista
  6. Kuulostaa tutulta.. Vaikka boordeista oon kyllä kateellinen!!

    VastaaPoista
  7. Meillä on pähkinälaminaatti. Onhan se tosi hieno. Mut siitä näkyy kyllä pöly ihan perkeleen selvästi. Ja jos siinä pölyllä kävelee niin jää kivat jalanjäljet. Ja imuroimallahan se pöly ei tietty lähe. Aina pitää luututa. Kerran viikossa. Mukavaa. :D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS