12.3.2012

Vaikka mieli olisi musta, on silti aurinko kiva piriste!

Voi vitsit, kyllä se kevät sieltä vaan nostaa päätään ja hyvä näin, on tätä odotettukin! Nappasin penskat kainaloon ja suunnattiin tovereiden kanssa pihoille riekkumaan. Voi sitä onnea kun Nooa ja Mariam pitkästä aikaa kohtasivat, Pipan syntymän jälkeen näin ei ole nimittäin tapahtunut ja voi sitä onnea myös kun sai hengailla Mian kanssa ja jutella mukavia auringon paisteessa. Mä ehkä henkilökohtaisesti nautin enemmän Nooan ikäisistä lapsista kun pikku vaukkeleista, tollaisesta taaperosta on enemmän seuraa ja pihalla pystyy jo duunailee kaikenlaista ja aina vaan parempi kun Nooalle on seuraa, kun pelkästään minä tai Josse. Ensitalvi voi olla vielä mielekkäämpi kun on kaksi murusta touhuilemassa, mutta nautitaan nyt eka tästä hetkestä ja etenkin Pipan vauva-ajoista, sillä niistä emme pääse enää koskaan nauttimaan.. ainakaan omien lasten suhteen!

8 kommenttia:

  1. Voi toi Nooan haalari on ihana!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihanan näkönen, mut aika huono :/ Luulis että legotec ois ollu hyvä jo hinnankin perusteella, mutta erehdyin. tossa meinaa ekalla viikolla jo irtos niitä kiinnitystarroja ja jalkalenksut :<

      Poista
  2. Miusta oli kiva nähä et Noovalla ja Markkunaattorilla alkaa olla ns.yhteisiä juttuja esim. tänään märkä penkki :D oli mukavaa,harmi ku ei ehditty olla pitempään.

    VastaaPoista
  3. Vähänkö Nooa on cool!!

    Taaperosta on kyllä enemmän seuraa, mutta tuo meidän neiti on myös alkanut kiukuttelemaan melkoisesti ja sitä omaa tahtoa löytyy vaikka pienelle kylälle. Molempi parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitti :)

      Totta tuokin :--) Murrosikää en kyllä innolla odota, mut onneks siihen on vielä reippaasti aikaa valmistautua!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos :) Harmi että tolla 10 pikselin kameralla ei saa kauheen laatukuvia :/

      Poista

ASIAA NÄÄS