17.3.2012

Tervetuloa kurkkaamaan uutta kotiamme!

Tässä huonolaatuinen kuva meidän eteisestä. Vielä toissapäivänä raitamaalattu seinä sai mulla niskavillat pystyyn, mutta tänään kun kävin asunnolla, huomasin tykkäävänikin siitä, etenkin kun olen miettinyt jo mattoja ym. ja tuo seinää mätsää ihan perfect!

Edellisen kuvan ns. pikkueteisestä aukeaa tällainen isompi tila josta pääsee asunnon kaikkiin huoneisiin, vasemmalle puolelle jää naulakot ym. Mä voin niin nähdä meidän vaalean nukkamaton edessäni tätä kuvaa katsellessa!

Juurikin sopiva olohuone, ei yhtään liian iso tai pieni. Seinille on tehtävä jotain, vaikka sitä ei tämän kuvan perusteella huomaakkaan ja voitteko kuvitella, vuokranantajamme antoi meille vapaat kädet ja päädyimme siihen, että tohon kuvassa näkyvälle seinälle laitetaan aika tummanharmaa tehosteseinä! Parveke tuolla vähän kurkisteleekin ja mikä parasta, se on lasitettu.

Äidin keittiö on kodin sydän, vai miten se nyt meni? Jokatapauksessa tässä hieman epäselvä kuva keittiöstämme, jossa on haaveilemani pähkinäpinnat, jos ei kerta lattiassa, niin edes sitten pinnoilla, kiitos! Jääkaappi ja liesi+ tuuletin menee vaihtoon. Pienenä plussana keittiössä on tuliterä astari, ounou, mihin me vanha kone jemmataan? Tarkkasilmäiset huomaavatkin tuon ns. baaripöydän, oivoi, sekin on ihana!

Tinttaselle oma huone, tämä huone on kylläkin pienempi kun se toinen, mutta ajateltiin, että tuo menee Nooalle ainakin aluksi, katsotaan huonevaihtoa sitten kun on ajankohtasta, lähinnä koskien Pipan vanhenemista ja tilan puutetta. Seinät on mitä on, mutta maalilla nekin saadaan onneksi muutettua. Ikean ostoslista vaan kasvaa tämän huoneen takia, sen voin kertoa, että väriä ei ainakaan puutu!

Kuulemma ihan järkyt maalit, oh really? Tämä on siis meidän tuleva makuuhuone ja kuten uskoa saattaa, täälläkin tulee pensselit heilumaan ja ihan reippailla liikkeillä. Seinällä olevat puupaneelit ovat kyllä mieleiset, väri niissä on läpikuultava valkoinen, aivan ihana! Lääniä huoneessa on ja sitä muuten tarvitaan, toi pikkumimmi vie yllättävän paljon tilaa kaikkine tavaroineen.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä kylpyhuone. KATSOKAA NYT SITÄ, voiko ihanampaa ollakkaan? Laatat ovat lempparit, valkoinen leveä kiiltävä laatta höystettynä mustilla, harmailla ja läpinäkyvillä marmorikivillä, lattiakin on harmaata laattaa. Luultavasti mä vietän suurimman osan ajastani pytyllä istuen, ainakin aluksi.

Mä en todellakaan tiedä miten maltan odottaa reilun kuukauden ja miten te ja kaverini kestävät tätä loputonta höyryämistä, minäkö muka innostuva ihminen? Jos olen illalla oikein reipas, niin teen vielä toisen postauksen, jossa näette maalivalintoja ja Ikean ideoita, jeij!

16 kommenttia:

  1. Ai että mä tykkään näistä asuntopostauksista, kun itelläkin muutto parin viikon päästä! :) Aina oottelen, että josko joku tekis jonkun kämppään/sisustukseen liittyvän postauksen. :D

    Kärsiikö kysäistä paljonko teillä on vuokra tässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munki mielestä ne on kivoja, saa vähän inspistä :)

      Ja kärsii kyllä, 730 € sisältäen vuokran,vedet,saunan ja autokatospaikan!

      Poista
  2. Tosi kivan nakonen! Onnea uudesta asunnosta! :)

    VastaaPoista
  3. Jestas näyttää hyvälle! Ja keittiö on mahtavan kokoinen! Mikä onni teillä! :)

    VastaaPoista
  4. ihana asunto! ei tee yhtään hyvvää katella tämmösiä kuvia ko haluaisin jo päästä muuttamaan ihan yksin omaan kotiiin ja päästä laittamaan sitä oman näköiseksi :D (asun tällä hetkellä kämppiksen kanssa soluasunnossa opiskelujen vuoksi, niin sielläpä ei paljon sisustella :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistan kans ton fiiliksen kun asuin amiksen aikana solussa, tai no asuin ja asuin, hengailin aina muualla, siellä oleminen ärsytti. Älä huoli nainen, kyllä aikasi vielä koittaa :)

      Poista
  5. Jeee saitte lasitetun partsin + kaakelit! :)) kiva näkönen on ja varmasti sormet syyhyää jo :-D jäi kysymättä ett oliko saunaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Khyllläää! No syyhyää, ainakin ikean sivuilla, ostoslista huutaa jo aika paljon mut ollaan me sinne varattukin pätäkkää, josse sano että pitää miellyttää niin loppuu tää nalkutus :DD

      Sauna on alakerrassa :/

      Poista
  6. Okei täällä ollaan aika kateellisia! Mistä löytyy noin siistejä vuokrakämppiä? :o

    VastaaPoista
  7. Tosi hyvän näkönen kämppä! :) ollaan kans ettitty kolmiota, mutta vielä ei oo tärpänny, sitä täydellistä odotellessa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. maltti on valttia, eiköhän se teillekin satu kun aikanne odotatte :)

      Poista
  8. Tosi kivan näkönen kämppä! Lattiasta oon kateellinen...

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS