6.2.2012

Pipa on syntynyt!

... Viitsi viiitsi, huijasin vähän, haittaakse? - Kyllä mua ainakin. Peli on menetetty ja Pipa on päättänyt jäädä mahaan ikiajoiksi, luulen että kohdussani asustava neiti-ihminen onkin vampyyrivauva, sillä rutinaa ja pauketta kuuluu melkein kokoajan, eikös se Twilightissakin? Totuushan on, että pienen on hyvä kasvaa ja tulee sit kun on valmis, mutta mä olisin jo nyt tai oikeestaan oon ollut jo pidemmän aikaa. Toissayönä heräsin jäätäviin supistuksiin, reidet huusivat hoosiannaa, samoin kun alaselkä, mutta kuinkas ollakkaan 15 minuuttia, niin se oli sit siinä ja jatkoin uniani. Tää mimmi taitaa olla sellanen mietiskelijä, välillä joutuu oikein pomppimaan, että saisi liikkeitä tuntumaan ja toisinaan mahassa meuhkataan monia monia minuutteja. On tää elämä vaikeeta, tähän väliin voisi heittää muutamat voimasanat. nim. rv 37+5 ja lopen kyllästynyt odottamiseen. 

11 kommenttia:

  1. no höh kuule, mä olin jo ihan innoissani! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Häähäää, jekutin vähän :D Jotain huumoria saatava tähän touhuun! Miten sulla on menny? :)

      Poista
  2. toi odottaminen on varmasti hermoja raastavaa :D mutta kuitenki jännää ku minä hetkenä hyvänsä voi alkaa tapahtumaan :)

    VastaaPoista
  3. Toi loppuraskaus on niiiiiiin mukavaa,NOT! tsemit! nimim. Synnytin viikolla 42+2 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, sä ootkin oikein urakalla odottanut, toivotaan ettei ite tartteis kärvistellä noin pitkään! :)

      Poista
  4. Aaargh sun kanssas, ei saa puijata ! ;)

    VastaaPoista
  5. Hyvää kannattaa odottaa. Meidän neiti syntyi rv42, kun oltiin toista päivää käynnistelty. Itse maltoin jotenkuten odottaa laskettuun aikaan, mutta sen jälkeen en olisi enää odotusta kestänyt, mutta pakkohan se oli kestää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Äitillä on kans 4 lasta käynnistelty ja mua kaikki 3 päivää, voi morjes! :/

      Poista
  6. ajattelin tulla kertomaan että voin samaistua sun "se ei synny ikinä" tunteeseen täysin! esikoista odotellaan ja rv 37+6 menossa. Aika tukalat on oltavat tääläkin :D mutta toivotaan että ei enää kauaa tarvitse odotella :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS