25.7.2012

Pisulahdessa!

Aikamoista meininkiä dinojen keskellä. Kyllä oli kaksi pientä poikaa innoissaan visulahdesta, isompi tykkäsi pomppimisesta kun taas Nooa karusellistä. 4-vuotiaista eteenpäin tosi hyvä paikka, mutta tuollainen 1,5 vuotias käivärä meinaa jäädä isompien alle ja kaikkiin härveleihin Nooa ei edes päässyt, harmittiko? Nooaa kyllä, mutta onneksi mä selvisin ilman ylimääräisiä sydämen tykytyksiä tämän pienuuden ansiosta. Lapseni on täysi reikäpää, kaveri kuvitteli että kaikkea saa tehdä mitä huvittaa ja sääntöjä ei ole olemassakaan, melkein mua itketti, raivostutti, huvitti ja hävetti samaan aikaan. 

Pisulahdessa on myös kaikkea muuta mukavaa, kuten Xon-puistoa, majoitusta, leirintäaluetta, sisäleikkipuistoa, matelijanäyttelyä, festaria (10.8-11.8!!) ja kaikkea mahdollista. Mikäli loppukesäksi on mälsiä viikonloppuja tiedossa, niin eikun penskat autoon ja nokka kohti Mikkeliä! Saa tulla kylään! :-)

16 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Minä myös :D oon aika korkeel :D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. hauskaa kun kerroit käyneesi salilla ja muutenkin elämäntavat kondiksessa. Kyllä kun vertaa tohon kaveriis ni näyttää vähän muulta. Ei siis todellakaan pahalla! asian voi tietysti käsittää monella eritavalla

      Poista
    4. Ja kuten sä toivottavasti tiedät, niin jostainhan se on aloitettava! Ja tosiaan toi mun kaveri on treenannu 3 vuotta tankoilua, revi siitä huumoria!

      Poista
    5. ".. Ei siis todellakaan pahalla!" No hyvälläkö sitten? :---D En vaan voi ikinä ymmärtää näitä.. Jos ei oo kivaa sanottavaa, niin sitten voi jättää sanomatta, mutta ainii, eihän toi ollu pahalla!

      Poista
    6. nii joo alotat terveellisen elämän ja pysyt siinä kaks viikkoa nii tokihan siun pitäis jo parin viikon jälkeen näyttää huippu-urheilijalta.voi mikä dorka toi ano :DD tsemii hanna!oot ihana <3 tee.Miippa ja Karkki

      Poista
    7. Parasta perjantai illan huumoria :-DDD
      paiti että etkös sä alottanu kuntoilun ja terveet elämäntavat heti nooan syntymän jälkeen muistelisin (se fressi jäsenyys) :)

      Poista
    8. Essi: Älä muuta sano! :O

      Mia: Sä oot niin asian ytimessä!

      Noora: Sul on hyvät huumorin aiheet, kuivaa? Paiti jos et muista niin kerkesin käydä siellä 1,5 kk kunnes rupesin oottaa Nuppua ja pistin jäsenyyden jäähylle! Ja avasin sen reilu kk sitten!

      Poista
  2. kuka tuo tumma tyttö on olette saman näköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on hämeenlinnasta yks Marika! Heh no ei me kyl olla :D

      Poista
  3. Anonyymi se siellä ihan "reilusti" huutelee omalla nimellä ja kasvot näkyvissä.Jestas mikä pjönttö.. T Hanne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kato! :D Mielipiteitä saa olla, mut mun mielestä kellekkään ei tarviis sanoo noin! :o Pitäis vaikka omana tietona!

      Poista

ASIAA NÄÄS