22.11.2011

Joka yö kun lamppu sammuu, NIIN ALKAA HANNAN JA JOSSEN VAPAAAAAT

Mulle eivät rauhalliset suihkuhetket tai yksinäiset kauppareissut ole luksusta, mutta kun Nooa menee yöunille, se se on nannaa ja aivot saa hetken levätä. Suorastaan nautin siitä kun saan korjata lelut lattialta omiin lokeroihin, pistää keittiön kuntoon ja viimeisenä itseni. Salkkaritkin on ihan mukava katsoa puolituntia jälkikäteen, vaikka "juonipaljastukset" onkin ehtinyt lukea muiden facebook päivityksistä. Nautin myös uusista partylite-kynttilöistä, on oikein mukavaa katsella kun 10 euroa palaa savuna ilmaan, mutta on se kaikki sen arvoista. Väitetään myös, että lapsiperheen arjessa partnerin kanssa yhteinen aika on kortilla, mutta mä kyllä väittäisin muuta, sitähän vaikka etsimällä etsitään ja mikäs sen mukavampaa kun viettää edes pieni pala illasta Jossen kanssa lattialla maaten ja jutella niitä näitä. Kaikki on suhteellista, toiset nauttii suihkuista ja toiset lattialla makaamisesta, mutta kyllä omaa-aikaa tarvitsee itsekukin ja jos joku väittää muuta, niin kertokoon sen minulle välittömästi. Jatkanpa tässä kalliiden kynttilöiden tuijottamista... lattialta käsin. 

7 kommenttia:

  1. Mäkin rakastan tätä hetkeä kun Ida menee nukkumaan ja saa vaan olla rauhassa ja tehdä mitä huvittaa... :D

    VastaaPoista
  2. SAMA! Aina on ihana rauha talossa ku mukulat nukahtaa :) Ei oo ehkä täydellisempää hetkeä :DD

    Ja noi partylitet on aivan ihania myös! Mulla on niitä kans tuola kauhea läjä haalittuna, ja site poltan niitä aina niin, että esim "tuikkuasetelmissa" on kaks partyliteä ja kaks normituikkua yms yms :D En ikinä raaski polttaa kaikkia kerralla, ne on kyllä niiin kalliita :)

    VastaaPoista
  3. Mäki haluaisin kuulla kans että uskaltaako kukaan äiti väittää ettei tarttis omaa aikaa ;) tuskin löytyy sellasia :-D

    VastaaPoista
  4. Joo kyllä se omallatavallaan on "päivän kohokohta" kun lapsi menee nukkumaan :D Oikein tuntee miten aivot lepää !
    Ja joo olen myös semmonen ettei se pelkkä suihku riitä mulle omana aikana :D Kyllä vaadin sen pari tuntia illasta itselleni/parisuhteelle.
    Onneks meillä Iida menee jo 7-8 välillä nukkumaan niin sitä aikaa siinä sitten onkin, mutta välillä kun menee joskus 11 aikaan vasta niin kyllä sitä sitten ite tulee valvottua pisempään että saa sen pari tuntia itelleen.
    Ärsyttäis hirveesti herätä aamulla jos et oo edellisenä iltana saanu hetkeäkään olla rauhassa.
    :D Ihmettele suuresti niitä äitejä jotka menee nukkumaan samaan aikaan kun lapsikin ;O Eikö ne tosiaan tarvii sitä omaa aikaa?

    VastaaPoista
  5. S. Just parasta! Mä oon miettiny muutaman kerran et onko ihan normaalia ajatella lähes joka päivä kuuden maissa "jes, enää kaks tuntia" :--D

    Jensba: Jep, mulla sama noitten kynttilöiden kanssa, en raaski montaa kerralla poltetta :-D yks keittiössä ja kaks olkkarissa, loput sit normituikkuja, mut on nois kyl vahva tuoksukin, nyt tilasin jouluks sen klementtiini+neilikka ja on aika ytäkkä! Ihan älytöntä maksaa 12 kpl kynttilöitä 10,40 € :O

    Laura: Epäilen, niin tai isejä. ei pidä niitä unohtaa :-D

    Sini: Vroijj <3

    Ansku: Juurikin se, mut sit sitä oottaa jo aamuakin et pääsee touhuumaan kaikkee uutta :) Joo enkä mä laske suihkua "omaks-ajaks" koska se kuuluu ihan normaaliin toimintaan! :)

    VastaaPoista
  6. kun lapsi nukkuu niin hermo lepää! :)) ahh! lasken joskus ns. omaks ajaks saunassa käynnin (pitkän kaavan kautta)..kun siihen kuuluukin sitten kaikki maholliset "hoidot" taukoineen :DD
    Tänään tuli puputettuu eka torttu :P on ne aika hyviä!

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS