1.11.2011

Pottakokeilua

Tiistai-aamu onkin hyvä aloittaa Lady Gagalla, vai olisiko pojilla Mr. Hankey parempi sanavalinta, vai onko ollenkaan fiksua puhua kakkajutuista? Toivottavasti ette ainakaan syö mitään tätä postausta lukiessa.

Saatiin Samu-enolta perintönä potta ja tottakai sitä oli heti testattava....Hyvällä menestyksellä, nimittäin kakka nro.1 lojahti pottaan niin, että humina kävi. Hyvänä äitinä en edes huomannut sitä kun vasta sitten ottaessani Nooan pois jakkaralta, tyyppi oli niin onnellisena pessyt hampaita ja samalla antanut tulla koko tuutin täydeltä (tässä vaiheessa te kakka-kammoajat lopettakaa lukeminen, kirjoitus on tosiaan vaan mun hehkutusta pikku pökäleestä).

Mites seuraava kerta onnistui päiväruoan jälkeen? NO HIENOSTI! Tällä kertaa potassa oli pissat. Mun mielestä oli huvittava katsella kun toinen nakotti potalla kuin isommatkin pojat, nojaili kädellä pesukoneeseen ja päristeli omiaan. Kävi sitten kyllä pikku vahinkokin.. Taaskaan tää superäiti ei muistanut, että poikahan osaa kiipeillä erinäisistä paikoista pois, niin miksei sit potaltakin? KOPS ja leuka aukesi, mutta kyllähän me nyt ylpeillään pienestä taisteluarvesta pissojen ja kakkojen kunniaksi, hurraa hurraa! 


4 kommenttia:

  1. JEEEEE! :D
    täysiä ku luin tätä, mulla on ilmeiseti kakkahuumorintaju :D
    Vähäks Nooa näyttää isolta pojalta potalla! Oikeen äijä ;)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS