8.11.2011

Paniikki, paniikki!!

Ihan silleen pienesti alkaa stressaamaan tämä meidän asuntoasia, enää ei ole kun reilu 3 kk Piippanan tuloon ja aika käy vähiin, ainakin mun mittakaavassa. Mikkelin vuokra-asuntojen sivuilla vapaita kolmioita näyttäisi  olevan tällä hetkellä 7 kappaletta ja yhdestäkään ei ole meille ilmoitettu, voi jumalauta mä vaan sanon! Saatan ottaa pikku puhelun siihen osoitteeseen ja vaatia kunnon selityksiä MIKSI MIKSI MIKSI meillä ei ole vielä kolmiota, vai mitäpä luulette että mahdutaanko nelistään olemaan 56 neliöisessä luukussa vaikka vuosi eteenpäin? Ei onnistu. Olemme varautuneet siihen, että asuntoja ei ole (?) ja joudumme asumaan tyyliin ensimmäiset puoli vuotta tässä ja se kyllä kelpaa, ehkä. Mulla ei ole mitään hajua millainen yökukkuja tämä neiti-ihminen tulee olemaan ja verottaako se meidän (lue:minun) lisäksi myös Nooan unia.

Ongelma B. Mikäli saisimme sen kolmion ennen tyttären syntymää, niin eihän Noukalle olisi mitään muuta omaan huoneeseen kun sänky ja pöllötyynyt, voi lapsiparka. Oi ikea, oi ikea, kuulen kutsusi. Haaveilijana käyn lähes joka päivä kyttäämässä ikean, anttilan, hobbyhallin, elloksen ja jotexin sivuja ihan vaan siltä varalta jos mun tilille jostain syystä lävähtäis muutama satanen ylimäärästä, niin tietää sit valmiiks mitä ostaa. Paskanmarjat, katsotaanko niin me asutaan vielä ensikesän keskiviikkona tässä samaisessa luukussa ilman ylimääräisiä satasia ja silmänaluset tummuneena, kiitos univelkojen ja Mikkelin vuokra-asuntojen.

6 kommenttia:

  1. meillä taas on haussa neliö ja perkele ku ei mistään löydy! myös ISO kolmio kelpais mut täällä on pelkkiä kaksioita tarjolla.. alkaa usko taas loppumaan :(

    VastaaPoista
  2. Täällä kans haaveillaan isommasta luukusta! vapaita kolmioita on vaikka millämitalla,mutta juurikin aivan väärällä suunnalla. Minähän en haka-alueen kämpästä maksa mitään himovuokria. Muutama asunto löytyi "oikeelta" alueelta mutta vuokrat huitelee jossain 700e reippaasti ylöspäin. OKKE! ärsyttää suunnattomasti. Joten lohdutuksen sanana voin sanoa että " sopu sijaa antaa" :-DD ps. kattelin myös mikkelin vapaita asuntoja ;)

    ONNEA ASUNNON METSÄSTYKSEEN!

    VastaaPoista
  3. Kannattaa varmaa soittaa, ei siin ainakaan mitään menetä :) Mä katoin netistä aina vapaana olevan asunnon mistä olin kiinnostunu ja soitin kysyäkseen et onks sinne jo asukkaita valittu ja meihin on heti seuraavana päivänä otettu yhteyttä ja tarjottu sitä asuntoa. Eka ku asuttii kaksiossa ja nyt ku muutettii tähän kolmioon. Meillä siis satolla onnistunu näin, mut helsingin kaupungilta ei kyl kuulunu yhtään mitään vaikka soitteli ja huhuili. Toivottavasti pian saatte asuntotarjouksia, viimeistään sitten ku tila alkaa oikeesti käymään ahtaaks :)

    VastaaPoista
  4. Meillä asuu 56 neliöises kaksios minä mies, kaks lasta ja neljä kissaa.. Ja eipä näy kämppää ei.:( ja on maailman vittumaisinta. seuraavaks joudutaa muuttaa ite sohvalle ja tehä makuuhuoneesta vaan lasten huone.

    VastaaPoista
  5. Toivon mukaa saisitte sen asunnon ennen kun pipa syntyy..! Soittele ihmeessä nii saat niitten persuksii lyötyä kipinää ;)
    Tiedän jo kokemuksesta että yhden kanssa muuttaminen on tuskaa entäpä sit kahden :( sen minkä pakkaa nii toinen vieressä purkaa..

    VastaaPoista
  6. En tiedä miten sielläpäin asuntoja tarjotaan (kaupungilta?), mutta kannattaa yksityiseltä myös etsiä. Meillä oli poismuutto alla juuri ennen meidän tytön syntymää, koska meidän kaksioon tuli täysremppa. Ei ollut vaihtoasuntoja tarjolla kaikille, ihme kyllä, eikä kaupungiltakaan herunut asuntoa. Kadulleko olisi pitänyt muuttaa? Käännyttiin sitten yksityisten puoleen ja löydettiin ihana ja hintalaatusuhteeltaan mahtava kämppä täältä Helsingistä. Rohkeesti vaan asuntoesittelyihin, kyllä ne siellä vähän katsoo kuka sitä asuntoa eniten tarvitsee :) Täällä pariskunnat katselee itsellensä kolmioita, toisesta huoneestahan saa ehanan työhuoneen vaikka. Tietysti vuokranantaja vuokraisi asuntonsa mielummin pariskunnalle/perheelle, johon on tulossa lisää muksuja. Pidempiaikainen vuokralainen-> success! :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS