13.11.2011

On meillä paras isi, tuo isi-Juntunen

Juhlat on mulle onnea ja varsinkin niiden järjestäminen. Aloitettiin Nooan kanssa lahjojen hommailu jo kolme viikkoa sitten ja malttamaton kun olen, niin Josse sai lahjat saman tien kun palasin kauppareissulta, mä en vaan malttanu ja pitihän ne hupparit antaa, koska palautus- ja vaihtoaikahan ei ole kun 14 vrk jos niissä olis sattunu olee jotain vikaa, samoin Hugo Bossin deukkis, sehän ois voinu mennä pahaksi kaapissa. Mietiskelin viimeviikolla, että vähän on tylsää jos virallisena päivänä annetaan vaan kortti, niin päätimme sitten Nooan kanssa yhteistuumin ostaa vielä "maailman paras isä"-tekstillä varustettu tyynyliina, aika överiä mut mitäpä emme tekisi tuon rakkausdädin eteen.

Tänä aamuna herättiin Nooan kanssa kukon laulun aikaan ja pistettiin koneet surisemaan sekä loihdittiin rakkaus-aamupala. Voi veljet, koskahan sitä viimeksi olisi jaksanut sämpylätaikinan vääntää aamuaikaan kahdeksan, veikkaisin ettei koskaan aiemmin. Käytiin herättämässä tämän päivän ansainnut miesihminen, jonka ensimmäinen lause oli "mikä täällä haisee"? "Rakkaani, olemme tehneet sulle aamupalaa, tänään on isänpäivä, muistatkos? Poikasi on tehnyt sulle kortin.", meinasin saada tuon lauseen takia raivokohtauksen mutta maltoin mieleni, sillä olin eilen psyykannut itseni paremmaksi Hannaksi edes täksi päiväksi ja hyvin onnistuin. Päivä meni tosi jämptisti ja Josse oli aika otettu kaikesta mitä oltiin järkätty ja varmasti siitäkin, että sai tänään kuulla pelkästään sulosointuja kiekumisen tilalla. Pitäisköhän keksiä joka päivälle joku hyvä merkitys, olis aina hyvä syy olla iloisella mielellä. Tää päivä onnistui ainakin <3

4 kommenttia:

  1. Toi toisiks vika lause! pitäs!! :D
    jaksoin kuin ihmeenkaupalla kans tekasta sämpylöitä tänään..hyvin uppos vaikka huomasinkin että jauhot oli menny vanhaks vajaa 9kk sitten :-D hups..

    VastaaPoista
  2. http://crazyfamilyofmine-jann.blogspot.com/ <--- käys kattoo :)

    VastaaPoista
  3. ihana päivä teillä :) mitähän sulle äippäpäivänä sit? kivoja kuvia!!

    VastaaPoista
  4. nuokki: hahaha, sä oot kyl hyvä! :D

    Janni: JEEJEE vielä!

    Tiina: No sen näkee sit, toiv. ei toistu viimevuotinen kun oltiin sielä sairaalassa Nooan kanssa :/ KIitos :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS