27.11.2011

Näin pakkojuotat lapsesi


Huumori on ollut kaukana tämän juomisen ja vähän syömisenkin suhteen, vaikka video toisenlaisen kuvan antaakin. Tuo lapseni ei siis ole juonut tämän kuumeen aikana, korkeintaan 1,5 dl päivässä ja eikös se ole ihan pikkasen liian vähän? Kaikki on koitettu; maito, vesi, sokeroimaton mehu ja kaikilla keinoilla, jopa lääkeruiskulla ja toivottomalta näyttää. Mä en siis tiedä enää mitä me tehtäis, että saatais poika nesteytettyä, iso help!

10 kommenttia:

  1. Nokkamuki?Tuttipullo? Itse annan tuttipullon esikoiselle jos ei ole suostunut juomaan nestettä tarpeeksi kuumeessa ja tepsii ! Varsinki jos on kovin räkäinen niin lämmitän mehun niin juominen on vielä helpompaa kun nenä aukeaa ! Jos sekään ei auta niin vaikka Fantaa. Tärkeintä on se että lapsi ei saa kuivua.

    VastaaPoista
  2. Meniskös mehujää? Vai onko niin kipeä ettei kylmä tee hyvää... Hankala paikka, tsemppiä sinne ja pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. ja tarkoitin mehujäätä siis itse tehtynä, ei mitään kaupan sokerimönjää.

    VastaaPoista
  4. Ihana Noukkis :D Kuin voi ollakkaan nuin sulonen :D

    VastaaPoista
  5. Meillä meni kuumeessa vain kaakao (en tosin tiedä voiko sitä noin pienelle antaa, mutta ehkä korvikkeeseen tehtynä ja laimeana?).

    VastaaPoista
  6. Anonyymi1: Niinkun kirjoitin; Kaikki keinot on kokeiltu! Eli pullot,nokkamuki,normi muki, ruisku, lusikka :--D Tänään jo parempi.

    Anonyymi2: Ei huono idis ollenkaan, kokeillaan seuraavassa lakossa (jotai ei toivottavasti tule)

    Anonyymi3: On se :) Äitinsä geenit :----DD

    Nuhainen: Mä en lähtis vielä tolle linjalle just nimenomaan näin pikkasenkin kanssa :) Kiitos kumminkin!

    VastaaPoista
  7. Meillä ei tyttö suostu juomaan maitoa ollenkaan kuumeessa, oksentaa heti. Meillä on semmonen kiekuraväkkäräpilli, mistä kiinnostuneena tyttö juo varmaan mitä vaan. Kokeile säki? :)

    VastaaPoista
  8. Sinulle on tunnustus blogissani. :)

    VastaaPoista
  9. osta joku sellainen hauska muki mistä lapsesi tykkää:) vaikka sellainen "pillimuki"!

    VastaaPoista
  10. millo tulee postausta? oon ootellu jo kaks viikkoo. ei ressiii kuitenkaan (:

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS