24.8.2011

Luvassa hyvin sekavaa tekstiä

Tää Hanna on ainakin saanu niin uutta puhtia että oikeen itteänikin ihmetyttää. Me ollaan muutenkin saatu tällä viikolla uutta rytmiä kasaan, vaikka ei edellisessä muuten ollut mitään, paitsi että Ompposen päiväunet meinas jäädä vähän vähälle, sillä eihän puolen tunnin unet riitä mitenkään noin pienelle pojalle?

Näinä hyvinä aamuina käydään vähän kiikuskelemassa, jonka jälkeen safkat naamatauluihin ja päikkäreille. Nooa nukkuu parvekkeella, mutta herää melkein minuutilleen tunnin päästä. Toisaalta tämä ei ole ongelma, koska kiikutan pojan pikapikaa sänkyyn heräämisen jälkeen, jossa sitten jatkaa uniaan seuraavat 3 tuntia, mutta siis mikä tää tällainen systeemi oikeen on? Miksi ulkona uni ei maistu?

Tänään aloitin myös hillittömän reenaamisen hillittömän tauon jälkeen, ja kyllä voi taas olla itsestään ylpeä, toisin kun siitä "pikku tauosta", mutta se onkin nykyään kiellettyjen puheenaiheiden-listalla! Inhoon vaan sitä yli-energisyyttä iltaisin, jonka reenit mulle aiheuttaa, ei vaan voi enää yömyöhällä rueta erikoisempia rehkimään tai käyttäytymään kun päätön mölyapina, ja lopulta huomaat pyöritteleväsi peukaloita ajankuluksi ja mietit koskahan menisi nukkumaan. Sängyssä pyöriessäni yleensä suunnittelen seuraavan päivän ohjelmaa mitä kaikkea voisimmekaan tehdä, mutta herätessäni olen niin pihalla etten jaksaisi tehdä mitään, ainakaan seuraavaan kolmeen tuntiin. Sama ympyrä jokapäivä, moi!

ps. mua naurattaa et kirjotan mitä sattuu, mut tätä tää ylienergisyys on ilman järkevää ajanvietettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

ASIAA NÄÄS