31.8.2011

kyllä ahkeruus lörskäilyn voittaa

Tänään käytiin tutustumassa vauvatupaan ja olin epäillyt koko touhua alusta asti, en tietenkään lapsien viihtyvyyden suhteen, vaan lähinnä sen, että siellä jauhettaisiin tyyliin paskavaipoista ja kilpailtaisiin lapsista,  ja kylläpä sielä valitettavasti muutama sellainen tapaus löytyi. Mua rupes jossain vaiheessa niin raivostuttamaan kun eräs kertoi ettei "Heidän Paavo nuku vieläkään kokonaisia öitä, eikä konttaa, ei ole kun 4 hammasta etc" joten tokaisin vaan etten tiedä oikeasta vauva-ajasta mitään, sillä Nooa alkoi nukkumaan kokonaisia yöunia jo 2,5 kuukauden iässä ja voitte vaan kuvitella millaiset silmien pyöräytykset sain aikaan :-D Muuten ihan mukava kokemus ja luultavasti aiomme jatkaa uutta kivaa ihan Nooan takia, ei sillä mun viihtyvyydellä niin väliä. 

Suoritin myös ikuisuusprojektia nimeltä Nooan pienet vaatteet, Nooan isommat vaatteet sekä varaston siivous, tosiaan tää projekti alkoi iltapäivällä ja päättyi iltamyöhään. Varastosta lähti ainakin yksi autollinen roinaa mäkeen ja kaapeista melkein yhtä paljon. Oon tietyissä asioissa aika perfektionisti ja jos asiat eivät ole kunnossa, niin en ole muuten minäkään. Tulee kauhean epäsiisti ja sekava olo jos paikat ovat rempallaan ja tää homma helpottaa huomattavasti toivottavasti tulevaa muuttoa. 
Mitä tuohon Big Brotheriin tulee, niin se kyl vaan huononee vuosi vuodelta. Persoonat eivät ole millään tavalla erikoisempia kuin muutkaan, siis ihan supertylsää! Mitä mieltä ite ootte näistä ekoista avausjaksoista tai 24/7 mikäli sellaisen omistatte? Ja tiedättekö, että enää ei ole kun kaksi yötä siihen, että meidän vauvauinti alkaa ja Nooa menee mummilaan yökylään, jotta me voitaisiin Jossen kanssa viettää spessuaikaa, jee! En malta odottaa, melkein maistan suussani jo Amarillon herkkuruoat ja silmäluometkin lupottaa jo siihen malliin, että kunnon unoset tekevät terää, näitä ihanuuksia odotellessa.

5 kommenttia:

  1. Voi että toi tommonen vertailu on ärsyttävää! me käytii nooan kans jonku aikaa vauvatapaamisessa, mutta sitten sain vaan tarpeekseni. Ei tuntunut ollenkaa omalle jutulle etenki ku muut äidit oli huomattavasti vanhempia ja ihan eri tyylisiä kuin mä. Se vähä harmittikiki ku ei sit ollut niin sitä juttuseuraakaa. Mut netti ja blogit oli ja on! :D

    VastaaPoista
  2. tsähh :D minkäs ikäinen tämä 4 hampaan omaava yökukkuja sit oli? :o :--DD

    VastaaPoista
  3. Eihän niistä lapsista kilpailla, jos kysellään milloin kukakin on oppinut mitäkin. Toiset oppii liikkumaan ensin ja toiset puhumaan, osa sitten molemmat yhtäaikaa! :) Se on varmaan vaan monista äideistä kiva kuulla, minkä ikäisenä teidän "Paavo" tai "Kalle" on oppinut konttaanaan jne...

    VastaaPoista
  4. Heini: Mulla on tiiätkö niiiiin samat fiilikset kun sulla. Ei sieltä ainakaan mitään sydänystäviä tuu saamaan, enkä kyllä haluakkaan! Olis kiva muutenkin tutustua nuoriin ja vaikka lapsettomiinkin tyyppeihin :)Koska eihän tämä elämä pelkkää vauvaa ole!

    nuokki: Oisko se ollu 9 kk! Niiiiiin raivostuttava tapaus! :>

    Anonyymi: Kylläpä ne jotkut kilpailee ja tuo kyseinen tapaus oli just sellanen. Eikä siinä, kyselenhän minäkin kavereilta juttuja ja kikkoja mut ton muikin meno oli ihan erilaista! Eikä ollu ees kovin ystävällinen täti!

    VastaaPoista
  5. voi ei, mäkin haluaisin mennä johonkin tollaseen "äiti-vauva" systeemiin, mut pelkään että ne on täynnä just noita "meidän vihtori ei ole koskaan kertakäyttövaippaa nähnytkään saati sitten syönyt purkkiruokaa!" tyyppejä...:(

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS