8.8.2011

Vai ei muka maalla tapahdu mitään?

Viikko sitten kun ilmoitin, että blogissa saattaa olla hetken hiljaista ellei ole jotain super-kerrottavaa ja mun mielestä tää alkaa olee jo aika hyvää matskua!

Viimeyön herätys oli hieman erilainen kun tätini tuli n.3.30 potkimaan ylös ja käski katsoa ikkunasta ulos, näky oli sanoisinko... herättävä. Oravin turistimesta melontakeskus oli ilmiliekeissä, savua riitti varmasti koko kylän kokoiselle alueelle. Ensimmäisenä mieleen juolahti mieleen ettei henkilövahinkoja ole sattunut ja eihän palo pääsisi leviämään, mutta onneksi ei. Palokunnalla oli täysi tohina päällä ja piipaa-autoja riitti pitkälle matkaa. Jatkoimme ulkona tilanteen seuraamista, jolloin vastarannalta poliisimies ilmoitti "Tämä ei ole kehotus, vaan käsky; Kaikki ketkä eivät kuulu palokuntaan, siirtyvät vähintään 200 metrin päähän, sillä kohta jysähtää" ja eipä mennyt kauaakaan kun kuului kova jysäys ja kaasupullot olivat räjähtäneet, seuraavaksi räsähtikin katto. Kelailin, että eiköhän se sirkus oltu nähty ja painelin nukkumaan, voitte veikata näinkö seuraavat 4 tuntia pikkasen häiriintyneitä unia.


Aamulla herättyäni kurkkasin heti ikkunasta ulos, ihan vaan varmistaakseni etten ollut yöllä sekoillut omiani, mutta näky kertoi taas totuuden. Pientä liekintynkää näkyi edelleen, vaikka palokunta oli tehnyt duuneja jo reilu 6 tuntia. Eikun aamukahvit naamaan ja tsekkaamaan tilanne paikanpäälle! Mitäpä luulette oliko peli menetetty?




TÄSSÄPÄ lisäinfoa!!

3 kommenttia:

  1. Melari on mennyttä! :/ hmm..haiskahtaa vähä palaneen käry tossa hommassa :DD

    VastaaPoista
  2. Charlotte: No eikös vaan? Olis nyt ollu ees Juhannus :D

    Nuokki: Tosiaan, nyt ei haise enää sitäkään, tänään oli jo hyvällä mallilla purkuprojekti! :/

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS