10.8.2011

Proteiinipitoinen äidinmaidonkorvike

HOW COOL IS THAT?
Tämä siis tapahtui viikko sitten ekana iltana Oravissa. Avasin Nan:in jauhepussin ja rupesin lapioimaan pojalle pulloon juotavaa ja kappas mikä sattuikin silmiini, siis hyi helvetti! Toi elukka oli sellaisen tuhatjalkaisen näkönen mut paljon karvasempi. Siivilöitiin kummatkin pussit läpi eikä enempää toukkaystäviä löytynyt, mutta kyllä tuo yksikin sai luvan riittää. Saattoi muuten ihan pienesti mennä maku nanniin tai nestleen ylipäätänsä, kävin huvikseen netistä vähän lueskelemassa reklamaatiolistaa ja arvatkaa oliko ensimmäinen kerta kun nestle mokailee? EI.

Olimme jättäneet "kuolleen" toukan tuohon annoslusikkaan ja toisen lusikan siihen päälle, mutta ällötys oli yöllä livahtanut jonnekkin, emmekä löytäneet sitä mistään, ja vai muka kuollut? Joku demonitoukka kumminkin. Onneksi sentään olimme ottaneet valokuvat! Nestleeltä antoivat ohjeet ja ilmoittavat mitkä ovat seuraukset tästä, mutta uskokoot vaan, että mä en mihinkään muutamaan nan-purkkiin tyydy, eihän me edes käytetä enää moista paskaa!  NIIN, ETTÄ OLKAAPAS TARKKOJA!

LOPPUKEVENNYS: 


 


10 kommenttia:

  1. hyi helkutti soikoon! :( onneksi meillä ei tullut vastaan tuommosta..tosin ei ikinä jauheita käytettykään mutta silti :<

    VastaaPoista
  2. Hyyyyyyi! Vähän niin ku mä oon löytänyt mm. jätskin seasta kynnen palasen.. Mulla on vieläkin siitä traumoja vaikka se tapahtu viime kesänä. Jäätelö ei oo enää ikinä maistunut samalle sen jälkeen!

    VastaaPoista
  3. :o me käytetään just tota jauhetta, mutta voi olla että tän jälkeen lähtee merkki vaihtoon :D

    VastaaPoista
  4. Hyi ka uhee :O Toivottavasti saatte hyvät korvaukset,ole tiukkana vaan sen suhteen!;)

    VastaaPoista
  5. voi ihana mikä video,poikakin tuli heti katsoon ja nauraan :)

    VastaaPoista
  6. Sehän on jauhotoukka? ja enempää en asiasta osaa kertoa :D osaa pesiytyä muihinkin jauhoihin? ja kerrassaan munia useampiakin suvun jatkeekseen!

    VastaaPoista
  7. Hyihyihyiiii! Rupes oikeen kuvottamaan kunnolla, hrrr.. Onneksi meillä käytetään apteekin maitoa, on vähän luotettavampi :D

    VastaaPoista
  8. Charlotte: Aika karmivaa :/

    R-udi: Mitääh? Ostikko jonkun irtojäätelön, hyi helvetti!!

    J: Meillä lähti ainakin! :DD

    Annnnakaro: Joo todellakin, korvauksia odotellessa ;) Hahaa, hyvä että Noukka hauskutti teidänkin pientä!

    Anonyymi: Huh, mulle se on melkeen ihan sama mikö toukka se on, mut lasten tai kenenkään muittenkaan jauhoihin se ei kuulu :--D Hyyyi, toiv. ei oo pesiny muihin maitoihin :D

    Aniina: Äläpä! Onhan se noinkin, mut ei se apteekin maitokaan sitä sano, ettei niillekään mokia kävis, mistä tietää mut toivottavasti ei :) Käytättekö muuten sitä nutrilonia vai mikä se nyt oli? Eiks se oo maitoallergikkojen maitoa, tai ainakin mun serkku joutuu(?) sitä käyttämään! :)

    VastaaPoista
  9. No en vaa Ben & Jerry's strawberry cheesecake jätskii, enkä muuten oo ostanu sitä enää sen jälkee :D

    VastaaPoista
  10. Mulla on ihan surkea yö menossa kun en pysty nukkumaan niin ai että toi nauru pelasti mut :DDD ihana Nooa!!

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS