13.4.2012

Pipa on jo aika jytkis!

Josse käytätti tänään Pipan kaksikuis(!!!) neukussa ja tällaiset terkut sieltä saatiin: 

"Tarkkaavainen ja tyytyväinen tyttö neuvolakäynnillä. Tarkasti seuraa ympäristöä. Kasvu etenee hyvin rintamaidolla. Iho hyvin siisti ja pehmeä. Lähtee hyvin vuorovaikutukseen mukaan. Varhaisheijasteita on vielä askellusta lukuun ottamatta. Antaa hymyvasteen ja juttelee."

5160 g ( 3vk sit 4700g)
55.7 cm (53.5)
37.5 (37.0)

Oon tullu huomanneeks, että aina noi neuvolatätskät kirjottaa samat virret noihin kuulumisiin, eikö ne keksi mitään persoonallisempaa vai onko se muillakin noin kaavamaista? Ja toinen juttu mikä mua harmittaa suunnattomasti on se, että muuton takia joudutaan vaihtamaan neuvolaa ja tietenkin myös neuvolatätiä, buuhuu! Ilmoitin meidän tädille, etten aio vaihtaa vapaaehtoisesti, vaan vasta sitten kun joku siihen meinaa puuttua, mutta me tehtiinkin saladiili ja lyötiin kättä päälle!

ps. Nimiä voi viellä arvailla. Kukaan ei ole osunut  oikeaan, eikä sinnepäinkään. Sortsit, mutta kaikki nimet mitä olette ehdottaneet on ollut nimenomaan meidän EI-listalla, ei oikeen iske nooat+neeat. Pikkuvinkkinä: 5 kirjainta, viimeinen kirjain on U ja tätä nimeä kantaa alle 550 tyttöä suomessa! :--) ???

19 kommenttia:

  1. Saanko mä arvata?? :) En vissiin?

    VastaaPoista
  2. Pakko yrittää vielä kerran, Tiitu?

    VastaaPoista
  3. Ensimmäinen ja vika kuvat erityisen ihania! Ja myöhästyneet onnittelut tytöstä :) En varmaan koskaan lakkaa ihmettelemästä sitä, että meidän poika oli jo syntyessään juurikin noin kaksikuisen mitoissa (4610g 55cm) :D Luulen, etten tiedä sitä miltä tuntuu kun vauvan on PIENI, kun meidän poika oli aikamoinen isäntä ainakin sairaalan muihin vauvoihin verrattuna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :--) Ja ohhoh ompas aikamoinen pötkylä ollut, oliko pusertaminen? :O

      Poista
    2. Vajaa puoli tuntia sitä pinnistin pihalle ja enkä edes mennyt huonoon kuntoon, ehkä mut vaan on luotu tekeen isoja poikia ;D

      Poista
  4. hirrveesti tulis nimiä mieleen!(kaikkia ei-niin-kivoja, kuten varpu, sointu..) :-DD mut kerta ritu ei käy ni laitetaan yks i-kirjain lisää!! hehaa :--D
    no eiii ku se nimi vois ollaaa mm. Tiuku, Hellu :>, Lissu, Ninnu ...

    VastaaPoista
  5. Ja te muut, voi voi voi, noi ois pitäny vastaa siihen tiettyyn postaukseen, mä en jaksa rueta sit selailee niitä miljoonasta eri postauksesta! :--)

    VastaaPoista
  6. "ei oikeen iske nooat+neeat" Mikäs sun ekan lapsen nimi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla taitaa olla lukemisen ymmärtämisessä vikaa. En kai mä nyt antais Nooaa mun lapselle nimeks jos en siitä tykkäis, mut nooa ja neea kuulostaa yhtä typerältä ku jani ja joni..

      Poista
  7. Nuppu veikkaan minä! T. Mie vaan

    VastaaPoista
  8. Apua, joko hän on 2 kuukautta! Miten aika menee näin nopeesti?
    Ja joo, musta kanssa tuntuu että aina samat jorinat tohon neuvola korttiin kirjotetaan. Ronilla ikää nyt 7kk ja jokaisella neuvolakäynnillä korttiin on kirjotettu "reipas ja tarkkaavainen poika" jossain muodossa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on ja mä itken verta :(

      Joo siis ihan typerää lukee aina samat tekstit joka sivulta, mutta toisaalta onhan se aina mukavaa kun joku kehuu omaa lasta :)

      Poista

ASIAA NÄÄS