6.4.2012

Remppahommia


Hyviä muutoksia tapahtunut ja paljon, musta tuntui jo pelkkä pintamaali entisten kauhuseinien päällä paljon paremmalta ja entäs nyt kun makkarit on viimeistä vaille valmiit, tykkään kyllä isolla tyyllä! Kuitenkin muutama muuttuja on tullut remontin varrella vastaan, yksi hyvä esimerkki on se, että ehdotin vuokranantajalle vulkaniitti-maalia tikkurilasta joka on "savibeigeen" taittava, niinkun kuvista voi huomata, mutta hän oli jostain syystä kuitenkin koittanut mennä siitä mistä aita on matalin ja tuikkasi seinälle jostain hänen edellisestä asunnosta jääneen jämämaalin, voin kertoa että näin punaista kun astuin huoneeseen ja mikä parasta niin vaaleanpunaista, suomeksi siis maali oli vähän johonkin beigeen suuntava vaaleanpunaiseen taittava oksetus, mutta annettakoon tämä vuokranantajalle anteeksi sillä saimme vaihtaa maalin mieleiseen ja kylläpä nyt silmä lepää.

Samoin keittiön järkytysbordit olivat olleet seinässä viimeisen 10 vuotta, eikä millään liisterillä vaan jollain todella jytkyllä tapettiliimalla, oli kuulemma ollut ison työn takana saada bordi irti, mutta pahin on ohi ja pohjamaalia on siihenkin vedetty jo yksi kerros. 

Olohuone näyttää kuvien perusteella siltä, että siellä olisi otettu takapakkia ja tää tyyppi ei tietäis mitä tekis, mutta kyllä sielläkin ollaan oikeasti parempaan päin, ennen-kuvassa siis vanhat tapetit ja jälkeen-kuvassa uusi lasikuitutapetti viimeistelyä ja maalamista odottelemassa.

Jets, muutama viikko niin sanon näille hoodeille morot ja käännän sivua, ainakin jollain tapaa :-)

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Odotan innolla, että miltä lopputulos näyttää. :---) Pitää tulla sitten teillä käymään, kunhan ootte saanut muutot ja muut valmiiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei eikös? ja totta helkkarissa tuut tai tulette väinön kanssa kun on sit tuota lääniäkin vähän enemmän :---)

      Poista

ASIAA NÄÄS