9.4.2012

Sekava pääsiäinen

Meidän pääsiäiseen on kuulunut erittäin aikaisia aamuja, Josse-ikävää, Nooan ylienergisyyttä ja paljon muuta. Josse on ollut koko pääsiäisen juottamassa apinoille viinaa ja mä sillä välin pitänyt sirkusta pystyssä, enkä oikeasti pysty käsittämään miten oon vieläkin näinkin pirteä, vaikka tää pitkä viikonloppu on ollut aika rankka, mutta kyllähän sitä jaksaa kun on pakko. Onneksi kelit ovat kuitenkin olleet niin loistavat ja ollaan päästy hankkimaan pisamia oikein kunnolla, Nooallakin on jo muutama nenän varressa! Mä nykyään nautin tosi kovasti Nooan seurasta pihalla, vielä muutama kuukausi sitten se oli aika pakkopullaa, Nooa ei silloin kauheasti innostunut ulkona kävelystä tai oikeastaan mistään muustakaan, roikkui mielummin sylissä tai pulkassa, mutta nyt hengaillaan monia tunteja, mutta kukapa tuolla auringossa ei viihtyisi? Pipaa en ole edes viitsinyt raahata ulos, koska liikkuminen on paljon hankalampaa ja tuskin se tyttö mitään siinä menettää kun nukkuu muutenkin melkein koko ajan, parveke saa pikkupimulle riittää ja Nooan kanssa spessuaika on tosi tärkeetä.

9 kommenttia:

  1. mihin Pipan jätät ku meette ulos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pipa pärjää yksinkin kotona, ei vaan se on jääny jossen kanssa aamu-unille ku mennään yleensä 10 kieppeillä ulos ja illalla josse käy kummankin kanssa vaunulenkillä :-)

      Poista
  2. Yksin sisälle, tietenkin ^^ ? :--DD
    Aijai, täällä kans on saanu painaa koko piiiiitkän pääsiäisen tukkaputkella duunia, eikä loppua näy.. tilipussia odotellessa!
    ps. ai VÄHÄN pisamia? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut rahahan on aina kivaa ja vielä kivempi ois jos se olis ilmasta :)

      Haha, joo ihan muutama vain :---D

      Poista
  3. :D meille se ulkoilu on vieläkin pakkopullaa.. -.-. Mutta eiköhän se tästä!

    VastaaPoista
  4. Mun blogista http://pinnallinenpaivakirja.blogspot.com/ löytyypi sulle tunnustus! :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS