20.8.2011

Missä selkärankani?

... Luultavasti rikkikatki, tälläkin kertaa! Mä oon jo pitkään pitänyt itseäni jo melkein hyvänä ihmisenä, koska en ole muutamaan(?) kuukauteen kajonnut nettikauppoihin, mutta näköjään ruhoni katkesi jo ennen kuin oli ehtinyt kokonaan edes luutua takaisin normaaliin jamaan. Olen ottanut oikein reilulla kädellä "menetettyjä osto-kuukausia" takaisin. Viimeviikolla olin ihan varma, että leivänpaahdin heittää kipinöitä ja mieleni teki myös lätkäliigoja ihan kilon edestä ja sama juttu oli susu-palojen kanssa, eli omistamme uuden paahtimen sekä yhteensä n. 2 kg karamelliä ja tämä teki minut onnelliseksi. Josse teki yksi ilta itselleen käppi-tilausta ja tottakai mä halusin myös uuden pipon ja sen myös sain, itseasiassa se teki minut vielä onnellisemmaksi kuin karkit ja leivänpaahdin. Loppuhuipentumana tulee kaikkien tuntema ja kenties rakastama H&M? Siis itsellenihän en lähde vaatteita tilailemaan, koska luulen, että Pipa kasvattaa vatsani taas oikein kookkaaksi ja en usko että lemppareitani on siinä vaiheessa mitkään super trendikkäät kledjut. Saakohan Nooa jotain? 


Toi pipo on niin nätti, vaikka ehkä vähän tyttömäinen, mut who cares, I don't! Ja entäs noi feikki Uggit? Mun mielestä ne on vaan niin söötit, eikä siitä pääse mihinkään ja sitä paitsi Nooa ei viel toivottavasti kävele tän vuoden puolella, niin noi tassut on ylivoimaisesti parhaat tähän hätään. 

Toi mikki on aika perus ja luultavasti jos perhekerhoon joskus satun erehtymään, niin uskoisin että joka toisella muksulla on samanlainen, ihan niinkuin kaikkia muitakin hennesin kuteita. Tom&Jerry- body vei mun sydämen ihan kerta heitolla, olin pienenä hullu Tom&Jerry fani ja muistan kuinka pikkuveljen kanssa saatiin aina lauantai-nameiks kyseiset karkkipussit. Tom&Jerry rocks!!!!

 Kollareita tarttee aina, ainut et en oo kauheen vakuuttunut kyseisestä mallista, meillä taitaa tällä hetkellä muutamat olla ja ne on aika löröjä, mut kotikäytössä välttää ihan hienosti. 
Robottipaita oli hauskan näköinen ja sit toi tumma on ihan kiva perus paita. Ja ruskeet(?) kollarit lisäks, mut hetkinen. Jotenkin hämää tuo väri jos vertaa ylempää kollaasia tähän, en itse huomaa mitään eroa ja nyt tosissaan toivon, että oon vahingossa tehny jotain kuvien nappailun kanssa ja etten vaan olisi tilannut kahtia samanvärisiä?
No olishan se ollut ihan tyhmää jos vaan Nooalle olisin tilannut, eikä näitä huiveja kuulu/tartte vatsan ympärille kieputtaa. Siksi kaksi väriä, koska uusi piponi (Jossen tilaus) on harmaa sävyinen ja musta huivi siksi, koska sitä voi tarvita ihan vaikka jokapäivä ja musta sopii kaikkien kanssa.

Ja mikään näistä ei ollut turha ostos ja tähänkin löytyy oikein sopiva selitys, ja tässä se tulee; Nooalta puuttuu vielä 80 senttisiä vaatteita, ja kyllä olen muuten kirpparit kierrellyt erittäin huonolla menestyksellä ja sekös mua vähän harmittaa, koska olisi siinäkin pitkän pennin säästänyt, toisin kun tässä lähemmäs 100 eugenin tilauksessa. Ja mitä noihin huiveihin tulee, niin tuleepahan vaan... tarpeeseen!

4 kommenttia:

  1. Mäki olin pienenä hullu Tom&Jerry -fani, aina tuijotin sitä ku meil näky Cartoon Network mummolassa :D Ja meil taitaa olla pikkuneidille ostettuna tollaset collarit pinkkeinä, mun mielestä noi oli paljon parempaa kangasta kun esimerkiksi benettonin vastaavat jotka meil kans on mut en sitten tiiä, toivottavasti ei mee pesussa sit ihan huonoksi...

    VastaaPoista
  2. Noi "uggit" on niin liikkikset ;)

    VastaaPoista
  3. Ostin kans Eliakselle nuo "uggit" ja vielä kokeilin kaupassa niitä sille jalkaan. Ostin vielä sen verran isot, että sinne mahtuu villasukka, niin mitä vielä! Viikko oston jälkeen laitoin ne Eliakselle jalkaan, ilman sitä villasukkaa, niin EI NE ENÄÄ MAHTUNU! Perkele ku harmitti. Mulla on niin lähteny tuo shoppailu käsistä sen jälkeen ku Elias synty :D Nettikauppoja en niinkään käytä, mutta tuolla kaupungille tulee sitten oltua pari kertaa viikossa ostelemassa vaatteita, ja sitä rahanmenoa ei edes tajua!

    VastaaPoista
  4. Iina: Joo ne on niin parhaita, ja se leffa, voi hitto ku ei löydy netistä, pienesti harmittaa :( Hintaansa nähden on joo ihan ok:t, mut pesussa lörpähtää :/

    Anonyymi: No NIIN ON! :))

    Jonna: Ounou, minkä kokosen ostit? hahaha joo sama, tai oikeestaan ennen nooaa olin vielä pahempi, nyt onneks tilanne vähän rauhottunu :D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS