14.5.2012

Home is where You hang your Heart!



Haha, sanon noin satatuhattamiljoonaa kertaa "kiva" ja "sopiva". Älkääkä välittäkö ku mä sekoilen ton kameran kans tuol vessassa :---D

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksen paljous, kyllähän täällä viihtyy! :-)

      Poista
  2. SkiggeISO! Paljon neliöitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko BLINDA? 73 vaan, mut silti tää on aika ison olonen, pohja toimii!

      Poista
  3. Mua ihan suututti kattoa tää video ku oon ihan kateudesta vihreä! :D Ihanaihanaihana kämppä! Määääkin tahdon isomman :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja buuu sulle on haaste mun blogissa! :)

      Poista
    2. Älä oo, koska teidän koti on maukas myös, jokseekin vain liian pieni :( ja kiitos, mä tein sen :)

      Poista
  4. Meillä on neliöitä 120 ja silti näyttää että teillä ois tilaa enempi. Ehkäpä pitää karsia tavaraa meilläki. ;) Kivan näköstä ja jotenki tutun näköstä. Meillä on sammaa tyyliä koti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha, no ei varppina oo, mieti nyt teil on ison yksion tai pienen kaksion verran enemmän neliöitä :--D Kivaa, mä luulen et monella muullakin on tää sama style, mut mä tykkään simppelistä yms :)

      Poista
  5. Kivan näköinen koti, varsinkin tuo olohuone :) Meillä lastenhuone laitettu samalla tyylillä, eli valkoiset kalusteet ja värikkäät tekstiilit. Mun blogissa onkin juttua neidin huoneesta jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen melkein panostin eniten, koska tää on kumminkin se paikka missä eniten aikaa vietetäänkin :) Kävin kattoos, ihana leidihuone :-) Oon miettiny et sit ku muksut menee samaan, niin jaan sen huoneen jollain sermillä ja sit tulee poika sekä tyttöhuone :--)

      Poista

ASIAA NÄÄS