15.5.2012

Pitkästä aikaa kiva haaste.

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their 
"tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and 
link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag 
to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you. "


1. Mitä et ole koskaan tehnyt, mutta haluaisit joskus tehdä?
-Voi veljet kun mulla on vielä niin paljon tekemättä, mutta ehkä päällimmäisenä mielessä kuitenkin pyörii joku hurja itsensä ylitys. Mä oon tosi arka mm. autoillessa(kin), niin joku jäätävä EK-pätkä tai haiden seassa sukeltelu vois olla ihan jepulis! 
 
2. Mikä on mielestäsi tärkeintä elämässä? 
- Sehän nyt on itsestäänkin selvää, että mulle tärkeintä on nuo minun lapseni, perhe ja ystävät. Tärkeää myös on olla itseensä tyytyväinen, niin kaikki muutkin asiat sujuu huomattavasti mukavammin :-) 
 
3. 10 asiaa, jotka tahdot tehdä ennen kuolemaasi?
1. Mennä naimisiin. 2. Ottaa silikonit. 3. Hankkia vielä ainakin yhden ammatin. 4. Ja ehkä kolmannen tai vaikka neljännenkin lapsen. 5. Nähdä livenä hai-kalan. 6. Matkustella. 7. Jatkaa tanssiharrastustani. 8. Lopettaa tupakan polton. 9. Ostaa oman kodin. 10. Olla mummi (toivottavasti).
 
4. Mitä pelkäät eniten?
- No tää on helppo, nimittäin mä pelkään melkein kaikkea. Listan kärjessä mm. menettäminen, maailman katastrofit, autoilu, rattijuopot, raiskaajat ym. 
 
5. Mitä on kauneus? 
- Mulle kauneus on oikeastaan vaan ulkonäköä ja mun mielipide on se, että sisäinen kauneus on paskapuhetta, luonne ei voi olla kaunis, se vaan yksinkertaisesti on luonne jonka jokainen omaa omanlaisensa
 
6. Mitä haluaisit harrastaa, mutta et jostain syystä pysty?
- Vielä.... Tankoilun meinaan aloittaa enemmin tai myöhemmin, nyt kuitenkin keskityn yleiskunnon kohentamiseen ja siihen, että salitreeneillä ja ruokavaliolla saan itseni tyytyväiseksi.
 
7. Parasta Suomessa?
- Kesä ainakin, vaikka valitettavan lyhyt se onkin :/ Iso hyvä juttu on se, että Suomi on aika perusturvallinen maa ja täällä pelaa ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen (äitiysrahat, työttömät, kodittomat yms.) ja välillä toimii liiankin hyvin ja näillä tarkoitan pummeja maahanmuuttajia, ketkä eivät edes halua tehdä rahojensa eteen mitään ja saavat silti aika huimia summia verrattuna meihin perustyyppeihin.  
 
8. Lempi vuodenaika?
- Kaikissa vuodenajoissa on jotain hyvää ja jokaisesta niistä tulee tietty fiilis, mutta kesä on kivoin, koska on lämmintä ja ihmiset iloisia :-) 
 
9. Kaunein suomenkielinen sana?
- Alkkarit, no ei vaines.. Aika paha, mut sanotaanko, että omaan korvaan kaunen sana on "äiti". 
 
10. Huonoin ominaisuutesi? 
- Oon aika kova provosoimaan ja mikään muu mielipide ei tietenkään ole oikein paitsi omani, etenkin riitatilanteissa. En osaa oikein ajatella toisesta näkökulmasta ollenkaan vaan pidän pääni aina viimeiseen asti, ennen kun asia kuopataan.      
 
11. Minkä kielen haluaisit osata täydellisesti? 
- Oman äidinkieleni ainakin ja englannin kieli täydellisenä oli kans aika bueno, mulla tulee sellasia kielivirheitä, että harakatkin nauraa!
 
Teitä tahdon kuulla:
Ipa 
 
1. Mitä mieltä olet siitä, että toisten äitien kasvatustapoja arvostellaan?
 
2. Mitä mieltä olet abortista?
 
3. Mikä saa sinut hermostumaan kaikista eniten? 
 
4. Tunnetko joskus olevasi huono äiti, millä tavalla? 
 
5. Millä tavalla selvitätte parisuhdekriisinne? 
 
6. Millainen ulkonäkö sinua miellyttää? 
 
7.  3 suurinta pelkoasi? 
 
8. 5 asiaa jotka saavat sinut hymyilemään? 
 
9. Otatko muilta ihmisiltä ulkonäkö vaikutteita tms?  
 
10. Millaisesta kodista unelmoit?  

2 kommenttia:

  1. Eikö teidän lapset pitänyt olla tehty?:)

    VastaaPoista
  2. Niinhän mä taisin sanoa ja kyllä ne on ainakin 10 vuodeks, mut mitä ihmettä me sit tehään kun Noju ja Nuju on isoja? :--D Nuoriahan tässä vielä ollaan! Mut siis joo ei todellakaan lähiaikoina!

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS