31.8.2012

Talvikuteet!

kuvat
Myös meillä on aloitettu talvivarustuksen suunnittelu ja haaliminen. Nooan asukokonaisuus on vielä auki, mutta sentäs haalarin olen saanut tilattua ja se on kuvanmukainen Molo kidsin Velvet purple. Asusteet aiheuttivat päänvaivaa tämän kollaasin tekemiseen saakka.  Taidan kuitenkin ostaa nuo mustat ja lisäksi pyydän mummia neulomaan Noovalle oranssin tupsupipon ja tumput, unohtamatta vilsuja.

kuvat1
 Nuppu saa tyytyä veljensä vanhaan lindexin talvihaalariin, ainakin näin aluksi. Väittäisin, että jossain vaiheessa kuitenkin joudun isomman ja paremman ostamaan, viimeistään sitten kun Nuppu liikkuu kunnolla. Pinkit asusteet tietty ja noi crocksit on maailman syltyimmät ja ne on pakko saatava! Ehkäpä mummi tekisi Nupullekin jotkut uniikit villaset? Näillä jokatapauksesssa mennään ja katsotaan mihin loppujen lopuksi päädytään.

2 kommenttia:

  1. Kiva, et löysit Nooalle haalarin. En olisi itse voinut koskaan suositella sitä Ticketin pukua, josta teit postauksen. Ticketin puvuissa hihan- ja lahkeensuut on niin AHTAAT, ettei sieltä tahdo tulla rukkaskäsi lävitse. Itsellänihän on siis se tyyli pukea lapsi, että ensin rukkanen ja sitten käsi hihan lävitse, jotta rukkanen jää tukevasti käteen -kukin tyylillään. Mut noi Ticketit on tässä kohtaa heikompia kuin muut puvut. Vai, oliskohan jollain korjata tää käsitys?
    Muuten meidänkin puku oli suloinen, lämmin ja tosi kestävä. Siis polvet/peppu eivät antautuneet pihaleikeissä eikä mitkään saumat rispaantuneet tms. Haluan kuitenkin, että puku olisi mahd käytännöllinen kaikilta osin, se kun kuitenkin tulee puettua lapselle 1-3krt päivässä päälle :) Tänä talvena siis mahd Reimaa?

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita, varsinkin tuo Molon haalari :) Mistä tilasit sen?

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS