31.10.2012

Eräs kesäilta 2006 oltiin menossa Santerin kanssa Issakan mökille nukkumaan. Ukki istui pihapenkillä ja kysyi "Mihis Hanna on menossa?" -  "Me mennään mökille", sanoin. " Se on sellanen juttu, että Hanna lähtee vintille ja Santeri voi lähteä keskenään Issakkaan", totesi ukki topakasti.

Ei istu ukki enää pihapenkillä, vaan katselee meitä pilven reunalta. Ukki oli jo pitkällä menossa viimeisinä viikkoina, mutta maanantaina 29.10 hän lähti kokonaan. Ei itketä, mutta ei paljoa muutakaan. En sitä oikein vain taida vielä ymmärtää, että Ukki on lähtenyt lopullisesti eikä istukaan enää Oravissa keittiönpöydän ääressä ja kysele kuulumisia kun sinne saavumme. " Kyllä, kyllä", niin ukki aina sanoi. Jossekin aina vitsaili tuolle kylläkyllä- jutulle, kait se tietty murre ja äänenpainotus nauratti. Kyllä muakin nyt hymyilyttää kun muistelen! Ukki, nuku hyvin :-)

25 kommenttia:

  1. :( oma pappani nukkui pois sunnuntaina, otan osaa suruusi ♥

    VastaaPoista
  2. ♥ Otan osaa! Musta tuntuu etten oikein vieläkää ymmärrä että paappa on poissa vaikka siitä on jo 5kk..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :< Mustakin tuntuu että tajuan sen vasta kahden viikon päästä kun on hautajaiset!

      Poista
  3. osanottoni, voimia sinne! ♥

    VastaaPoista
  4. Välillä käyn kurkkimassa sun blogia ja nyt kyllä tuli ihan kyynel sun puolesta. Osan ottoni. <3

    Myös olen melkein varma että kyseinen Santeri on nykyinen avomieheni. :) Santeri+Issakka yhdistelmästä päätellen. :D En tiedä muistatko mua mutta me ollaan törmätty joskus noiden Posan poikien kautta takavuosina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anna! Kiitos osanotoista <3

      Tottakai mä sut muistan ja onnea teille pojasta, vaikka eikös tyyppi oo jo iso jäbä? jep, ja oikee Santeri kyseessä, kerrothan terkkuja? :)

      Poista
  5. Kerroin Santerille terkut ja se lähetti myös osanotot. :( <3

    Meidän pieni on tosiaan jo iso, kohta 10kk, ei olis uskonut että aika menee oikeesti näin nopeesti vauvan kanssa kun sitä kaikki toitotti! :)

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS