18.10.2012

Legot on POP!

Nooan mielestä legot on ihan älyttömiä ja tyyppi rakentelee niistä ihan just sellasia mitä noin pienen pojan mielikuvitukseen voi vaan tuottaa, kuitenkin melkein poikkeuksetta hökötykset ovat veneitä. Legojen rakentelu on myös hyvin pitkälti Jossen ja Nooan juttu, harvemmin ne mua ottaa mukaan leikkimään ja Nuppukin saa vain murhaavia katseita isoveljeltään, mutta ehkä mä muutenkin tyydyn mielummin olemaan linssin takana ikuistamassa näitä rakennelmia.

Nooa on vasta hetki sitten syttynyt legoihin ja Josse jo malttamattomana odottelee koska poikanen hurahtaa junaratoihin jotka ovat myöskin olleet esille viimeisen vuoden mutta eivät tunnu vielä kiinnostavan. Junaratoja käytetään vielä vain pelkästään lelujen levittämis tarkoituksessa -_- Hassua huomata kuinka Nooa kehittyy päivä päivältä ja keksii mitä ihmeellisempiä leikkejä, muutama tunti sitten löysin hänet avaamattoman talouspaperipaketin päältä ravaamassa keittiönpöytää ympäri "koppotikoppoti iiiihahaaaa". Jep, näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

1 kommentti:

  1. Meillä myös pieni veneiden rakentelija :) Nooa rakentaa tosin myös lentsikoita ja fanittaa junarataa sekä pikkuautoja! Nää on mahtavassa iässä!

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS