2.10.2012

IMG_5406-001

Meillä on mennyt mukavasti ja vähemmän mukavasti. Aloitetaan niistä jälkimmäisistä, niin on kivempi lopettaa teksti hyviin juttuihin.

:----(
- Nupulla on korvatulehdus kummassakin korvassa
- Ja se niin ärsyttävä eroahdistus.
- Mä epäröin mun tammikuussa alkavaa koulua, onko kiva lähtee jo nyt kun valmiiks ahdistaa?
- Jouduttiin lopettamaan vauvauinti.
- En ole vieläkään muistanut hakea hääkuvia.

:----)
- Nooa on terve ja hyväntuulinen lähes taukoamatta.
- Hänen kanssaan pystyy kommunikoimaan jo aika hyvin, me osataan 3 sanaisia lauseita jo vaikka kuinka monta.
- Meillä on Jossen kanssa menossa älyttömän hyvä projekti ja mä en voi olla miettimättä sitä.
- Saadaan kuukauden päästä uusi sohva ja ehkä jo ensi viikolla ne tapetit. 

6 kommenttia:

  1. Nuppu ja Nooa ovat ihan samiksia raitapaidoissa!:) ihanat! Kerro lisää teidän projektista vai onko liian henk.koht.? ;) ja hyviä vointeja neidille!toivottavasti menee nopeesti ohi :/

    VastaaPoista
  2. Miksi epäröit koulua, mikä siinä ahdistaa? :/ hyvin se menee :)

    VastaaPoista
  3. Alotin AMK:ssa elokuun alussa oltuani 1,5v kotona. Ihanaa vaihtelua ja ihanaa, kun saa omaa aikaa! Ahdisti minuakin, oli niin paljon olevinaan sitä järjestelyä hoitopaikkojen ym. kanssa, että olisi varmasti ollut "helpompaa" jäädä kotiin. Nyt on kuitenkin kiva hakea muksu kotiin koulupäivän jälkeen, vääntää sapuskaa hela poppoolle ja sen jälkeen keskittyä leikkimään perhettä. :) Iltasin on jotenkin enemmän nykyään virtaa ja kotihommat tulee hoidettua tossa sivussa. Ja koska molemmat olemme nyt "työssäkäyviä" voidaan kotihommat hakaa fifty-sixty eikä kaikki jää automaattisesti mun harteille.

    Muksukin muuten muuttu kertaheitolla jotenkin "vieläkin rakkaammaksi." Älkää pliis tuomitko, ellette tiedä mitä tarkoitan. Mutta tulee isommin ikävöityä ipanaa päivisin, kun ollaan nyt erossa ja iltaisin on hauskaa yhdessä. Oli meillä varmasti hauskaa iltaisin kotona ollessakin, mutta toisaalta iltasin kaipasin enemmän omaa aikaa isän tultua töistä. Nyt en kaipaa, vaan haluan illat touhuta muksun kanssa 110% joko kaksin tai sitten kolmistaan.

    Toivottavasti saisit käsiteltyä sen ahdistuksen tunteen ja rohkenet edes aloittaa sen koulun. Jos toiminta jollain tapaa töppää heti kättelyssä, etkä pääse ahdituneisuudesta eroon niin sitten mietit taas itsellesi paremman ja toimivamman ratkaisun! Ja toivottavasti löydät noille hömppis-samiksille ihanan hoitopaikan, mihin on mukava aamulla kaiffarit viedä ja mistä iltapäivällä hakea :)

    VastaaPoista
  4. Olis kiva saada Ritan häistä jotai postausta! :)

    VastaaPoista
  5. Jooo, todellakin hääpostaus. Oot luvannu tänne paljo muutaki, mut ikinä ei mitää niit tule :O

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS