9.10.2011

Apua, olen kala!

Vauvauinti kerrat vetelee viimeisiään, mutta onneksi saatiin kerrankin onnistuneita kuvia uimaopettajan ansioista, voi onnea! Mietittiin Jossen kanssa, että alkaisimme käydä kuukauden päästä omin neuvoin altailla kun vauvauinti loppuu ja pitäisi maksaa taas se 120 euroa kahdeksalta kerralta, aika tyyristä. Halvemmalla pääsee kun menee heti vauvauinnin jälkeen ja altaat ovat vielä extra-lämpimiä, eli sehän olis melkein sama kun menis vauvauintiin, ainut että muut vauvat vaihtuisivat mummoihin.

Viikonloppu oli niin touhun täyteinen, että silmät luppasee väkisinkin. Kävimme isovanhempieni luona varkaudessa ja vietimme siellä koko päivän,  paluumatkalla booka päätti sitten huutaa reilusti yli Juvalle, n. 50 km ja tiedättehän kurkkuhuudon seuraukset? - Oksennusta pitkin autoa, jipii! Ei enää ylikuormitettuja päiviä, tulee vaan huono-olo ja iso k***ä otsaan. Illasta vielä räkäkuppilassa karaoket päälle, niin se olis sitten päivä pulkassa, voi onnea myös se kun tiesi pääsevänsä omaan sänkyyn nukkumaan. Menipähän viikonloppu äkkiä, koska huomennahan on 10.10 ja jännittävä päivä!

Nati nati <3

10 kommenttia:

  1. Huui veden alla suu auki? :O Hienoja ovat kyllä kuvat :D

    VastaaPoista
  2. Toi toinen kuva on niin mainio! Ihana<3

    VastaaPoista
  3. Nooalla on ainaki ilmeet kohallaan :D

    VastaaPoista
  4. Noi kuvat!!!! täydellisiä! Mäki haluun meijän pojan vauvauintiin, pitääki alkaa kattelemaan lähintä paikkaa missä järjestettäis vauvauintia :-)

    VastaaPoista
  5. Millä kameralla ootte ottanu noita vesikuvia vauvauinnissa ja paljonko maksooi? :) Mää olen kans lähdössä tytön kans vauvauintiin ja ois ihana ottaa tommosia huippukuvia mitä nooasta on!

    VastaaPoista
  6. Siis niin huippuja kuvia! Nooa on niin söpö <3 Oiskohan iso juttu jos kirjottasit tosta vauvauinnista postauksen? Tai kertoisit teiän kokemuksia siitä ja mitä Nooa on tykänny (tai näkeehän sen kyllä jo kuvista, että tykkää :D )ja mitä siihen vauvauintiin kuuluu yms. Ois kiva kuulla, kun itelläkin ois ajatuksena jos sellasen alottas ton toukan kans kuhan se tuosta vähän vanhenee :)

    VastaaPoista
  7. Olen jäänyt ihan koukkuun sun blogiin ja heti aamulla tulin katsomaan, että mahtaakohan olla jo tietoa ultran tuloksita, tyttö vai poika.:)

    VastaaPoista
  8. Nooa sai jo mennä uimaan, vaikka oli korvatulehduksessa kuluvalla viikolla? Me ollaan siitä kamalan tarkkoja ja täällä on vauvauinninkin puolesta sellainen ohje, että ei saa mennä ennenkuin on saatu lääkäriltä lupa = korva todettu terveeksi tuhelluksen jälkeen. Ihan oman, mutta myös toisten, lasten takia. Bakteerit leviää tosi hyvin vedessä ja vesi tulehtuneessa korvassa ei ainakaan edesauta paranemista.:(

    VastaaPoista
  9. essi: Casper friendly ghost! :--D

    Anonyymi: Eikö oo aika hurjaa!? Tukitut hengitystiet ;D Kiitos :)

    Rudi: Jep. Mulle vaan tulee mieleen se casper kummitus :D

    jensku: Äidiltä perityt!

    juuli: Jos asut jossain isommassa tai ei niinkään isommassa kaupungissa nii luulisin et sielt löytyy uintia, tai sit joku lähicity! :)

    Niina: Kaverilta lainassa sellanen olympus-joku! Hinnasta ei hajuakaan mut luulen et noitten hintaluokat on jotai parisataa :)

    laukku: Niin mustakin! JOo hei se on ollut mulla tarkotuksena sit muutaman viikon päästä kuin uinti päättyy :-) Tiivistelmä! Tulee varmaan ihan hyvän kokonen juttu :)

    anonyymi: Ihana kuulla :) Hei tietoa löytyy nyt ;)

    Anonyymi: Luuletko sä ihan tosissas et mä olisin vieny tuon pojan uimaan jos lääkäri ei olis antanu siihen lupaa, tai jos tärykalvot ois ollu puhki? Kyseessä oli alkava korvatulehdus jos sekään, epäili myös vähän punotusta pelkästään siitä että Nooa huuti ku hyena kun korvia tutkittiin.

    Täällä nimenomaan siel infossa kerrottiin, että ihmiset luulee/säikkyy turhaan et taudit levii tuolla, ne nimenomaan hyvin harvoin leviää koska uimahalli on yks steriilimmistä paikoista.

    ps. Enköhän minä lapsen äitinä tiedä mikä on turvallista tai hyväksi? Kiitti kumminki vaivannäöstä..

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS