2.10.2011

laskettiin ainakin mäkeä

animation maker
 
No eipä muuta. Vaikka päivä olis kuin mätä tahansa ja kaikki vaivais, niin ulkoilma tekee varmasti terää. Toisinaan ei vaan jaksais ja pelkästään pukeminen tuntuu liian raskaalta, kuitenkin lopulta kun olet saanut itsesi ja koko revahkan pihalle, niin ei sieltä kyllä mieli tekisi edes pois lähteä. En muista olenko aikaisemmin jo kertonut, mutta tässä ihan meidän holleilla on ainakin 10 leikkipaikkaa tai ainakin vauvakiikkuja, mikä on mun mielestä tosi fantsuujee, jos ei vaikka jaksaiskaan lähteä kauemmas köpöttelemään ja pääsee heti pikana kotiin jos vaikka kakka yllättää (ei minulla, vaan Tönttiksellä).

6 kommenttia:

  1. Hannaaa onks siulla uudet töppöset?? :DD
    ja jooo ei aina jaksa. Ulos lähtöön saa helposti vierähtämään muutaman tovin kun eka pukee ittensä ihmiseks ja sit lapsen... saatikka jos tarttee jotain kamiksia ottaa mukaan..hoh!

    VastaaPoista
  2. S.: Kiitti, niin minustakin :-)

    nuokki: Viimetalviset, kuis? :-O Joo torellaki, hitsi ku ei tartteis pukee vaatteita ollenkaan, ja ootas vaan, talvi on vasta tulossa :/

    VastaaPoista
  3. aivan ihana haalari! mistä ostettu/minkä merkkinen :) tollanen ku löytys vähän tyttömäisemmissä väreissä olis ihana!

    VastaaPoista
  4. Noora: Ostettu mikkelin patakatista ja merkki on rasavil, oli tyttöjenki värisiä :) kandee kattoo jostai missä myydään tuota merkkiä! ;)

    VastaaPoista
  5. jos vaikka kakka yllättää (ei minulla, vaan Tönttiksellä) Repesin tolle :D

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS