20.10.2011

Taputukset onnellisuudelle

Mistä tätä onnellisuutta tulee? Sunnuntai tais olla surkujen loppu ja uuden hyvyyden alku! Tämän viikon olen ollut maailman paras tyttöystävä ja tuleva kihlattu, on kuulkaas pöperöt olleet pöydässä kun Joos on tullut töistä, ja ollaan vietetty myös yhteistä perheaikaa ulkoillen ja leikkien, ulkoilu etenkin on puhdistanut ilmapiiriä, vaikka ei siinä sen kummempia ollutkaan, puhuminen kannattaa!...Toisin kun se, että lupaat superonnellisuus-tilassasi, että tarjoat miehellesi viikonlopun baarikierroksen, mutta sitä kadutaan sitten vasta sunnuntaina kun sohvalla makaa haiseva sipsin rouskuttaja.

Nooa on ollut myös tämän viikon aivan liian kiltti olosuhteisiin nähden, Tönttis on saanut uusia hampaita ainakin kaksin kappalein ja kohta on koko purukalusto ainakin alarivistössä (nii vissii). Viime viikolla opittiin taas uusia temppuja, nimittäin taputtamaan ja mitään muuta ei nyt haluttais tehdä, on se niiiiiin kivaaaaa! Hyvä viikko meille kaikille :-)

5 kommenttia:

  1. Voi jestas kuinka ihana poika :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Nooa!♥ Taputtaminen on hieno taito :D En malta odottaa et meiänki neiti oppii kaikkia hauskoja juttuja, onhan se pään kannattelukin toki tärkee ja hieno taito mut ei se oo niin hauskaa ku vaikkapa taputtaminen :D

    VastaaPoista
  3. Voi ihana Nooa! Miten voi olla toisella noin pyöreet silmät?? SÖPÖLIINI! :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Mahtava blogi sulla, onneks löysin :) Jään seuraamaan!! Ja onnea odotukselle <3


    teretulemast vastavierailulle
    http://suolasokeri.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. voi mite sulonen lapsi :)!

    VastaaPoista

ASIAA NÄÄS